Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
merhaba ortak dışındaki tüm yerlerdeki görevleri çözüm odaklı ve anlayışlı küfür kullananları kurallara göre cezalandıracak bir rehber/admin olabilirim admin olarak aynı zamanda rehberlikte yapabilirim aslında moderatörlükte yaparım tarafsız...
abi ingilizcede cambridge eğitimi alıyorum istersen starters movers ve flyers dünya geneli sınavında full çektiğim belgeleri sana atabilirim ama sorun şu 12 yaşındayım fakat çoğu 16 yaşındaki insanın yapamadığı şeyleri yapabiliyorum kod fln...
abi ingilizcede cambridge eğitimi alıyorum istersen starters movers ve flyers dünya geneli sınavında full çektiğim belgeleri sana atabilirim ama sorun şu 12 yaşındayım fakat çoğu 16 yaşındaki insanın yapamadığı şeyleri yapabiliyorum kod fln...
merhaba abi 12 yaşındayım hem rehberlik ve aynı zamanda builderlik yapabilirim günde 2 ila 8 saat arası çevrim içiyim fakat okuldan saat 4de geldiğim ve perşembe günleri antrenmanımdan dolayı evdeyken genelde mcdeyim buildim fena değil yazılım...
M2Guard AC - Professional Metin2 Anti-Cheat Software | Metin2 Hile Koruması
Ücretsiz kullanım ve test imkânı sunuyoruz; çünkü kaliteyi önce test edin istiyoruz!
Değerli Türkiye topluluğu, karşınızda M2Guard.
Kurulumu ve kaldırması saatler...
Yaklaşık 2 yıldır adam akıllı biriyle oyun oynayamıyorum. Asosyal biriyim biraz o yüzden kafa dengi uzun süreli arkadaş arıyorum. Çoğu oyunu oynarım fark etmez. Toxic olmayan, benim gibi yalnız takılan biri varsa yazsın (:
Siz de bize katılın!
392 bin üye ile şüphesiz Türkiye'nin en büyük oyuncu forumuyuz; foruma kaydolarak Minecraft, GTA, CS: GO, LoL, PUBG ve diğer tüm oyunlar hakkında soru sorabilir, bilgi alabilir ve paylaşım yapabilirsiniz. Kaydolmak için tıklayın.
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.