City Map Newyork Istilası 1/6 (caga Adventure) Onur Salonu+cok Zorlanma

[T]ime[M]an™

Altın Madencisi
En iyi cevaplar
0
Beklenen city map geldi advn hazır artık free player ve onur listesinde olanlara vip player bölümleri ayrıldı onur listesi geçen yapılan yeraltı mezarlıgı adlı mapdaki onur salonundaki oyunculara vip player winrar olarak dağıtılıcaktır ama burda sadece free dağıtılcak resimleri göstereyim size
1.
Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.

2.

3.

4.

5.

6.

7.

8.

9.

10.

11

Binaların içi boştur :) bilginiz olsun arkadaşlar map 54 mb büyük bir harita bu haritanın her yerinde oyun geçicektir bu mapın onur salonu mevcuttur bir sonraki mapda kullanıcaz yani newyork istilası 2/6 da kullancaz bu 1/6 nese uploadlamaları verelim arkadaşlar bu arada yeraltı mezarlığı adlı mapda onur salonu listesinde olanlar lütfen vip player mapını almak için skype mi eklesinler yoksa 7 gün sonra mesaj olarak profillerine alırlar yada free oynamak zorunda kalırlar
Dowloadlar
mediafire:

tek anlaşmalı indirme bölümümüz mediafire o yüzden sadece burayı kullanıyoruz sorun şikayet bilgilendirme gibi durumlarda bana ulaşabilirsiniz

[T]ime[M]an™

Altın Madencisi
En iyi cevaplar
0
Bu mapa o kadar cok emek verilipde az yorumla bırakılması gerçekden hayal kırıklığına yol açtı bende arkadaşlar biz arkadaşlarla o kadar cok uğraşıyoruz ve aldığımız emek bu kadar oluyor

[T]ime[M]an™

Altın Madencisi
En iyi cevaplar
0
teşekür ederiz ama malesefki haritada yoğun bir indirme alamadık onur salonu o yüzden kapatıldı map 50 indirme veya fazlası olunca 2/6 olarak devam edicek artık

[T]ime[M]an™

Altın Madencisi
En iyi cevaplar
0
onur salonunda olan arkadaşlar ilk önce skype iletişimi ekleyip bana söylemeliler iletişim adresi olmayanlar VİP player mapını free olarak oynamadan 7 gün veya daha kısa sürede vip alabilirler bana mesaj atıp ben onur salonundayım newyork mapını denemek istiyorum diyip vip alabilirler upload edip sizinle paylaşıcam ve mapı free de oynayabilirsiniz ama tavsiye ederimki vip player varken free ye gerek yok

Overlod

Taş Madencisi
En iyi cevaplar
0
arkadaşım mapın son yerinde altımı kazdım ve ingilizce biryer çıkt ilerledim koskoca şehir heryeri ingilizce yerleri falan bu nedir açıkla lütfen

[T]ime[M]an™

Altın Madencisi
En iyi cevaplar
0
map 67 indirmeden fazla aldı o yüzden 2/6 için çalışmalarımız başlıyor bu arada caga adventure takımında 2.bir takım kurulucaktır forumlarda konuyu görebilirsiniz arkadaşlar 2.takım yapılmakda olan resident evil mapının advsinde yardımcı olcak 2.takımdır 1. takım newyork sersi ile ilgilencektir ayrıntılı bilgi için skype iletişim ile irtibata geçebilirsiniz

[T]ime[M]an™

Altın Madencisi
En iyi cevaplar
0
kardeş bu map çalıntı olabilir ama süper olmuş
Bu map çalıntı olabilceğinden gerçekden cok kişiden duydum skypedeki arkadaşlarıma gösterdim öz kuzenime gösterdim hatta abimede gösterdim inanmadılar bu map 1.2.5 de hamachi ağında //set komutu kullanılarak yapılmıştır binaların içi tamamen boştur dolu olan binalar gayet basit şekilde bir kat yapılıp 2.katı kopyalama yapıştırma şeklinde yapıldı anlıcagınız bu map 1.2.5 de yapıldı sonra 1.4.4 e single player olarak taşındı çalıntı olcağına süphen olabilir saygı duyuyorum

ferminecraft

Taş Madencisi
En iyi cevaplar
0
çalıntıda olsa üzerinde bi emek var. türkçeleştirme bile olsa. ayrıca çalıntı olsaydı bence bunu alıntı diye yazardı bu arkadaş .pek bi yalancıya benzemiyor. ben en kısa zamanda deneyeceğim mapini. sonra seri olunca baştan başlamak zor gelir sonran girerim :D onun için başlamak lazım. la herkes video çekiyo nedir bu video heyecanı bende çekerim görürsünüz ha! :p

[T]ime[M]an™

Altın Madencisi
En iyi cevaplar
0
evler //set ile yapıldı diyorum anlatamıyorum galiba ? acemi buildciler takımımızda olsaydı böyle bir map yapılmazdı egeyle minecraft forumu acıkken biri istanbul haritasını yapıyorsa biz nie newyork mapını calıntı diye uyduralım ? newyork city türkce olcak değil ya tabelaların adv dısı olanların cogunuda ingilizce yazdık hatta adv yaklatıkcada türkçe yaptık ama kardeş seni zorlamam yani inanmak zorunda değilsin ben karışmıyorum newyork city oldugu için ingilizce map türkiye taksim olsaydı bi tane bile ingilizce bir yazı yazmazdık nese zorlamam seni 2/6 da başarılar dilerim