The Legend '' Real Warrior ''

Beğendiniz Mi ?

• Kullanılan toplam oy
    5

Mrboydak

Kömür Madencisi
En iyi cevaplar
0
Hikaye:Geçtim baya bir yeri sonra o Sana bir hediyem var dediğin yere geldim kırıdm taşı kedileri gördüm sonra boooooooom diyerek felç oldum ama kediler ölmedi mapı bitiremedim napalım şanş oraya senmi tnt koydun yoksa creeper mi geldi hatırlamıyorum anlık bişeydi
Ayrıca sonlara çok yaklaşmışsın :) istersen tekrar indirip baştan oynayabilirsin çünkü inan bana sonu çok zevkli ve intikam alacağın düşman sana çok ama çok yakında olduğunu öğreneceksin :)

PirateEnder534

Kömür Madencisi
En iyi cevaplar
0
Biliom o zaman creeper sülalesi geldi bende tekde öldüm mapı uedekledim sonra tapınaktan sonrasını geçemedim haritaya baktımda hep aynı şeyler ama güzel dir yani beğendim ama o creeper sülalesi geldiginde 2. imzamdaki gibi laptobuma bir falcoon puuuuuuuuuuuuunch atmışımdır ama tbrklr devam ettir

Mrboydak

Kömür Madencisi
En iyi cevaplar
0
Teşekkür ederim :) Haritada sağ üst köşedeki küçük gölcüğe gideceksin . Orada tahta ve kırmızı yünden bir yapıt var ( şekilsiz bir şey ) onun altında yanları çimen olan gizli bir geçit var oraya gireceksin oradan sonrası oyunun son bölümüne intikam almaya gidiyor :)

Reddy

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
İlk önce bir haritaya isim koyacaksan isminin Türkçe anlamını da bilmen gerekir.The Legend efsanevi demek.

Mrboydak

Kömür Madencisi
En iyi cevaplar
0
İlk önce bir haritaya isim koyacaksan isminin Türkçe anlamını da bilmen gerekir.The Legend efsanevi demek.
The Legend Efsane demektir . Efsanevi anlamada gelebilir . Efsane serisin '' Gerçek Savaşçı '' bölümü gibidir isimlendirme şeklim yaptığım isimlendirmenin farkındayım :)

Reddy

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
The Legend Efsane demektir . Efsanevi anlamada gelebilir . Efsane serisin '' Gerçek Savaşçı '' bölümü gibidir isimlendirme şeklim yaptığım isimlendirmenin farkındayım :)

O anlamda ise sorun yok.İstersen birlikte başka bir harita yapabiliriz.Command block biliyorum.İşine yarayabilir.