Arama sonuçlarınız

1. Hsbas

VShop - Sanal bir market için - Tamamen Türkçe, Kurulum ve Anlatım

Sanal bir market penceresi için.. Bu plugin sayesinde, tek bir komut yardımıyla açılan pencereden insanların alışveriş yapmasını sağlayabilir, chestshop vb. gibi sıradanlaşmış pluginlerden kurtulabilirsiniz. Ayrıca 1 den fazla market oluşturma ve bu marketlere giriş için yetki verme sistemi...
  2. Hsbas

Oyuncular İçin Araçlar (Tek Konu Altında)

Bu konu altından belli kombinasyonlar veya sadece pluginlerle yapılabilecek, oyuncular için kullanımı kolay araçlar paylaşılacaktır. 1- Işınlanma (GuestCraft) 2- Sanal Market (VShop) 3- Oyuncuları Görünmez Yapma (MagicClock)
  3. Hsbas

PerWorldPlugins - Dünyalara özel pluginler - Tamamen Türkçe, Kurulum ve Anlatım

Çekirdek server olmaksızın haritalar arasında farklı pluginler kullanın.. Bu plugin sayesinde, Bungeecord sistemi ile server kurmak yerine haritalar arasında istediğiniz pluginleri aktif edip dünyaları server gibi görüp ufak çaplı çekirdek serverınızı kurabilirsiniz. Pluginin işlevini ve...
  4. Hsbas

CommandSigns - Tabeladan Komut - Tamamen Türkçe, Kurulum ve Anlatım

Tabelalara komut ekleyin.. Bu plugin sayesinde, temel olarak tabela, ekstra olarak ise istediğiniz bir blokla etkileşime geçince komut yazdırmasını sağlayabilirsiniz. Pluginin işlevini ve kurulumunu öğrenmek için videoyu izlemelisiniz.
  5. Hsbas

Chairz - Oturma Plugini - Tamamen Türkçe, Kurulum ve Anlatım

Artık oturabileceksiniz ! Bu plugin sayesinde, merdiven blokları görsel olarak koltuk olmaktan öteye gidip, araç olarak oturmanıza imkan tanıyacak. Pluginin işlevini ve kurulumunu öğrenmek için videoyu izlemelisiniz.
  6. Hsbas

SpaceBukkit ( Web Paneli ) - Türkçe Tanıtım, Kurulum videolu

İnternet sitenizden serverınızı yönetin.. Bu konsol sayesinde, serverdaki neredeyse tüm düzenlemenizi, yönetim işleminizi yapabilirsiniz. Pluginin işlevini ve kurulumunu öğrenmek için videoyu izlemelisiniz. - Forumda ilk olarak açılan SpaceBukkit tanıtımı Katip tarafından yazılı...
  7. Hsbas

PlotMe - Tamamen Türkçe, Kurulum ve Anlatım

Arsa hazırlama derdinden kurtulun ! Bu plugin sayesinde, otomatik olarak arsa hazırlayıp, istediğiniz fiyattan arsaları satışa sunabilirsiniz. Pluginin işlevini ve kurulumunu öğrenmek için videoyu izlemelisiniz.
  8. Hsbas

BungeeCord ( ÇEKIRDEK-Hub Server )- Tamamen Türkçe Kurulum, Anlatım

Dünya geçişi yerine server değiştirin, karışıklıktan kurtulun ! Bu sistem sayesinde, tüm serverlarınızı birleştirip, ayrı veri tabanlarında, aynı IP adresinde toplayarak güzel bir lobi efekti oluşturabilir, kolay geçiş sağlayabilirsiniz. Sistemin işlevini ve kurulumunu öğrenmek için videoyu...
  9. Hsbas

CentOS Üzerine Bukkit Kurulumu, kullanımı ( Tamamen Türkçe panel ile birlikte)

Herkese merhaba, Halka açık server kurmak isteyen çoğu kişinin duymuş olduğunu düşündüğüm CentOS işletim sistemli sunucular çoğu kurucu için başa bela almak gibi birşeydir herhalde. Fakat aşağıda izleyeceğiniz video, indireceğiniz panel sayesinde artık CentOS server kurmak hayal değil ...
  10. Hsbas

StarCraftTR Spawn Çalışması

Aylar önce yaklaşık 2 günde tamamladığımız Survival Server spawnımızı tüm Minecraft oyuncuları ile paylaşma kararı aldık. Her ne kadar harita biz daha paylaşmadan world downloader vb. modlarla indirilmiş olsada yasal yolla indirecek arkadaşlar için Planet Minecraft linki ...
  11. Hsbas

PermissionsEx / GroupManager'ı unutun ! - Tamamen Türkçe, Kurulum ve Anlatım

Yetkileri ayarlamak çok daha kolay ! Bu plugin sayesinde, oyun içerisinde veya pluginin ayar klasörü sayesinde kolayca oyunculara istediğiniz yetkileri verebilir, oyun içerisindeki yazı stillerini değiştirebilir ve daha birçok şeyi yapabilirsiniz. Pluginin işlevini ve kurulumunu öğrenmek...
  12. Hsbas

TreeAssist /Timber Benzeri Plugin - Tamamen Türkçe, Kurulum ve Anlatım

Timber modu benzeri. Bu plugin sayesinde, ağaçlara fizik ekleyip, ağacın bir bloğunu kırdığınızda tüm ağacın dökülmesini sağlayabilirsiniz. Pluginin işlevini ve kurulumunu öğrenmek için videoyu izlemelisiniz.
  13. Hsbas

Time is Money - ATM Oluşturun! - Tamamen Türkçe, Kurulum ve Anlatım

Oyunda durduğu her saniye para kazandırın ! Plugin oyunda geçen her dakika ayarladığınız miktardaki parayı oyuncunun ATM hesabına yatırmakta ve oyuncular bu parayı istedikleri zaman kendi hesaplarına çekebilmekte. ATM ayarlamak için videoyu incelemelisiniz.
  14. Hsbas

Lockette - Tamamen Türkçe, Kurulum ve Anlatım

Kişisel eşyalarınızın güvenliği için.. Bu plugin sayesinde, sandık, fırın, kapı gibi eşyalarınızı tek bir tabela sayesinde güvene alabilir, diğer oyuncuların erişimini engelleyebilirsiniz. Pluginin işlevini ve kurulumunu öğrenmek için videoyu izlemelisiniz.
  15. Hsbas

Chest Shop - Tamamen Türkçe, Kurulum ve Anlatım

İtemlari chestlere doldur, satışa başla. Bu plugin sayesinde, oyuncular kendi itemlerini satabilir, herhangi bir itemı parasıyla almak için bekleme sandığı oluşturabilir, adminler olarak sizde marketinizde sandıksız şekilde bu plugini kullanarak marketinizi oluşturabilirsiniz.
  16. Hsbas

Iconomy - Tamamen Türkçe, Kurulum ve Anlatım

Paraya hükmedin ! Bu plugin sayesinde, serverınıza para sistemi ekleyebilirsiniz. birçok pluginin alt yapısını sağlayan iconomy jobs, chestshop gibi ticaret pluginlerinin para hesabını tutar, oyunculara para özelliği ekler ve onlara bir nevi para hesabı açar. Pluginin işlevini ve kurulumunu...
  17. Hsbas

Kendi plugin paketinizi oluşturmak mı istiyorsunuz ? Kaçırmayın..

StarCraftTR Minecraft dünyasına ciddi olarak ilk adımlarını 2011 Ocak ayında atmıştır. Daha sonrasında yönetim ekibinden cLaPsTR'nin çektiği server kurma rehberleri ile tüm serverlara öncülük etmiş, oyuncuları hamachi ağından çıkarmayı başarmıştır. Artık StarCraftTR olarak işi sizler için...