Arama sonuçlarınız

1. Hsbas

Altair's Castle - Yapım : 1refikaltair1 , Hsbas

Toplam yapım süresi 1 hafta olan, isim babası SCTR baş mimarı 1refikaltair1'in olduğu Altair's Castle'da son hazırlıklar tamamlanıyor. Tamamlandığında PlanetMinecraft'ta sizler için paylaşılacak ve istediğiniz gibi kullanabileceksiniz. Harita genel olarak büyük bir kale ve bu kalenin surları...
  2. Hsbas

Crates - Farklı bir sandık için - Tamamen Türkçe, Kurulum ve Anlatım

Yeni bir sandık.. Bu plugin sayesinde, sandık işlevi gören, mimari yapılarınızda kullanabileceğiniz yeni bir blok oluşur. Pluginin işlevini ve kurulumunu öğrenmek için videoyu izlemelisiniz.
  3. Hsbas

SendPlugin - Envanterdeki eşyayı aktarmayı sağlar - Tamamen Türkçe, Kurulum ve Anlatım

Güvenli item gönderimi için Bu plugin sayesinde, arkadaşınız için yere eşya atmak yerine komut ile elinizdeki eşyayı yollayabilirsiniz. Pluginin işlevini ve kurulumunu öğrenmek için videoyu izlemelisiniz.
  4. Hsbas

Vote - Demokrasi için.. - Tamamen Türkçe, Kurulum ve Anlatım

Oyun içinde demokrasi sistemini kurun.. Bu plugin sayesinde, çeşitli olaylar için oylama sistemini aktif hale getirebilirsiniz. Pluginin işlevini ve kurulumunu öğrenmek için videoyu izlemelisiniz.
  5. Hsbas

More Hearts - Kalp(Can) miktarını arttırın - Tamamen Türkçe, Kurulum ve Anlatım

Daha fazla can.. Bu plugin sayesinde, oyuncuların canlarını istediğiniz gibi düzenleyebilir 83 e kadar arttırabilirsiniz. Pluginin işlevini ve kurulumunu öğrenmek için videoyu izlemelisiniz.
  6. Hsbas

Custom Gravity - Yerçekimini ortadan kaldırın - Tamamen Türkçe, Kurulum ve Anlatım

Lobiler için yerçekimine müdahale Bu plugin sayesinde, 10 seviyeden oluşan yerçekimi ayarlamasını yapıp, lobilerinizde ulaşım kolaylığı sağlayabilirsiniz. Pluginin işlevini ve kurulumunu öğrenmek için videoyu izlemelisiniz.
  7. Hsbas

ScheduledAnnouncer 2 - Sürekli tekrar eden otomatik mesajlar .. - Tamamen Türkçe, Kurulum ve Anlatım

Daha kolay duyurular.. Bu plugin sayesinde, sürekli olarak tekrar eden komutlar uygulayabilir, duyurular yayınlayabilirsiniz. Pluginin işlevini ve kurulumunu öğrenmek için videoyu izlemelisiniz.
  8. Hsbas

NoPl- Pluginlerini paylaşmak istemeyenlere.. - Tamamen Türkçe, Kurulum ve Anlatım

Gizli bir plugin listesi isteyenlere Bu plugin sayesinde, /pl, /help, /? gibi yüklü pluginleri gösterek komutların kullanılmasını engelleyebilirsiniz. Pluginin işlevini ve kurulumunu öğrenmek için videoyu izlemelisiniz.
  9. Hsbas

Solar Furnace- Asfa...fırında yumurta pişirmek için - Tamamen Türkçe, Kurulum ve Anlatım

Güneş enerjisiyle fırınınızı çalıştırın Bu plugin sayesinde, kömür, odun yakmak yerine, güneş paneliyle güneş enerjisini kullanarak cisimleri ısıtıp, pişirebilirsiniz. Pluginin işlevini ve kurulumunu öğrenmek için videoyu izlemelisiniz.
  10. Hsbas

EndSwear - Kelimeleri yasaklamak&işlem uygulamak için.. - Tamamen Türkçe, Kurulum ve Anlatım

Artık küfür yok ! (?) Bu plugin sayesinde, yasak olarak belirlediğiniz kötü kelimelerin kullanılmasını engelleyebilir, kullandıldığında sansürleyebilir ve ceza verilmesini sağlayabilirsiniz. Pluginin işlevini ve kurulumunu öğrenmek için videoyu izlemelisiniz.
  11. Hsbas

MOTD Manager / Değişen ve özelleştirilebilen server isimleri.. - Tamamen Türkçe, Kurulum ve Anlatım

Renkli bir giriş için.. Bu plugin sayesinde, oyun içerisindeki sunucu listesinde, sunucunun altında yazan açıklama yazısını renklendirebilir, sürekli olarak değişmesini sağlayabilirsiniz. Pluginin işlevini ve kurulumunu öğrenmek için videoyu izlemelisiniz.
  12. Hsbas

Adım Adım Mimarlık - 3 / Gölgelendirme Şart !

Daha önce Adım Adım Mimarlık - 1 / Yaşasın Toprak ! ve Adım Adım Mimarlık - 2 / Baltayı bulduk ! konularında kullandığım plan proje sistemi yerine, tamamen videoda oluşturduğum plan ve en büyük yardımcım Shaders modu ile yapılara devam ediyorum..
  13. Hsbas

Forumda Yapılan Çekilişler hk.

Merhaba, Forumda gün içerisinde, tamamen reklam kokan ve gerçeklik payı olduğuna inanmadığım onlarca "Çekiliş" konusu açılmakta. Minecraft forumu olduğu için anahtar kelime olarak Minecraft ağırlıklı, daha farklı popiler oyunlar hakkında çekilişler yaptıklarını iddaa edenler mevcut. Bu çekilişe...
  14. Hsbas

Minecraft Premium Nick Belirleme

Merhaba arkadaşlar, Çoğu Minecraft almayı planlayan arkadaş, üye olduktan sonra nicki premium satın aldıktan sonra nasıl belirleyeceğini merak ediyor. Bu sistem yanılmıyorsam 2012'nin Kasım ayında düzenlendi ve artık Minecraft.net ve Mojang.com'a mail üzerinden kayıt olunup giriş yapılıyor. Daha...
  15. Hsbas

MCSG Durumunuz

Bu konu altından MCSG Survival Games sunucusundaki durumunuzu paylaşabilirsiniz. Durumunuzu öğrenmek için herhangi bir serverdayken /stat yazmanız yeterlidir. Benim ki : :kar:
  16. Hsbas

Image Generator / Resimleri PixelArt a dönüştürün - Tamamen Türkçe, Kurulum ve Anlatım

Kolay pixelart.. Bu plugin sayesinde, pixelart çalışmalarını internetten veya herhangi bir kaynaktan bulup paint üzerinden resimleri yeniden boyutlandırarak kendiniz yapabilirsiniz.. Pluginin işlevini ve kurulumunu öğrenmek için videoyu izlemelisiniz.
  17. Hsbas

AutoHop / Pocket Edition Gibi Zıplamak İçin - Tamamen Türkçe, Kurulum ve Anlatım

Bu plugin sayesinde, space tuşu ile zıplamak yerine, aynı Minecraft mobil versiyonunda olduğu gibi bloğun üstüne giderek direk olarak üstüne çıkılmasını sağlayabilirsiniz. Pluginin işlevini ve kurulumunu öğrenmek için videoyu izlemelisiniz.
  18. Hsbas

Core Protect / " Manuel " AntiGrief - Tamamen Türkçe, Kurulum ve Anlatım

Grief mi ? Asla ! Bu plugin sayesinde, serverdaki tüm blokların düzenlenme loglarını saklayabilir, istediğiniz zaman bakabilirsiniz. Pluginin işlevini ve kurulumunu öğrenmek için videoyu izlemelisiniz.
  19. Hsbas

LagMeter / Anti “Lagggggasdaa ! ” - Tamamen Türkçe, Kurulum ve Anlatım

Bu plugin sayesinde, serverdaki kaynak tüketimini görüntüleyebilir, görüntületebilirsiniz. Oyunculara yetkileri vererek lagın sizin sunucunuzdan kaynaklı değilde, internetlerinden kaynaklandığını anlamalarında , forumda bilindiğinin aksine lagı değil "Laggggasdsad!" ı gidermeye yardımcı...
  20. Hsbas

CCLogger / Logları kategorize edin ! - Tamamen Türkçe, Kurulum ve Anlatım

Karmaşaya son ! Bu plugin sayesinde, server.logda bulunan verileri kategorize edebilir, düzeni sağlayabilirsiniz. Pluginin işlevini ve kurulumunu öğrenmek için videoyu izlemelisiniz.
  21. Hsbas

Death Messages / Daha farklı ölüm mesajları için ! - Tamamen Türkçeleştirilmiş

Oyun içi ölüm, giriş - çıkış mesajlarını kişiselleştirin.. Bu plugin sayesinde, bizim tarafımızdan Türkçe olarak düzenlenmiş şekilde ölüm mesajlarını değiştirmeniz mümkün hale geliyor. Pluginin işlevini ve kurulumunu öğrenmek için videoyu izlemelisiniz.
  22. Hsbas

Command Signs / Tabelalara komut ekleyin - Tamamen Türkçe, Kurulum ve Anlatım

Tabelalara komut ekleyin.. Bu plugin sayesinde, temel olarak tabela, ekstra olarak ise istediğiniz bir blokla etkileşime geçince komut yazdırmasını sağlayabilirsiniz. Pluginin işlevini ve kurulumunu öğrenmek için videoyu izlemelisiniz.
  23. Hsbas

OrtaÖğretim Yönetmelik Değişimi

Yeni başlayan arkadaşlara kötü haber.. Ortaöğretim Genel Müdürü Ercan Türk, yönetmelik değişikliğiyle ilgili yaptığı açıklamada, ortaöğretimle ilgili 11 yönetmelik ve 4 yönerge içeriğinde bulunan 832 maddelik mevzuat hükümlerinin sadeleştirilip güncellendiğini, 227 madde ve 3 geçici maddeyle...
  24. Hsbas

Adım Adım Mimarlık - 2 / Baltayı bulduk !

Şanssız bir ilk geceyi atlattıktan sonra etraftaki ağaçları kesip, çalışma masası ile kendimize kazma, kürek, çapa, kılıç, koltuk, MEŞALE, CAM, ODUN, ODUN KÖMÜRÜ-Kömür, TAŞ ve en önemlisi bunlar için BALTA yaptıktan sonra artık pek gösterişli olmasada kendinizi güvende ve rahat hissedeceğiniz...
  25. Hsbas

Adım Adım Mimarlık - 1 / Yaşasın Toprak !

Merhaba arkadaşlar, Bu konu ile Adım Adım Mimarlık tanıtım konularıma başlıyorum. Standart, akıllara yerleşmiş yapı tasarımları yerine kendinize özgü yapılar yapmakta faydalı olacağını umuyorum. 1. Yapımızla başlayalım: Oyuna başlayalı 7-8 dakikayı geride bıraktıktan sonra eğer hala...