Arama sonuçlarınız

1. O

İstek Kale Koruyucuları

Aga Ben Sürümü Değiştirdim /npc create Guard yazıom oluyo adlarda oluyo ama koruması neden olmuyo ? /toggle guard yazıom olmuyo
  2. O

Npc Create Sorunu ... ->

banada lazım verebilirmisin yaw
  3. O

İstek Kale Koruyucuları

aga oyun bundan söz etmiyo
  4. O

İstek Kale Koruyucuları

nerden bulabilirim ?
  5. O

İstek Kale Koruyucuları

please report this error: [See Console] java.lang.NoSuchFieldError:bukkitEntity
  6. O

İstek Kale Koruyucuları

2.0.7 Alpha İndirdim 0 Download
  7. O

İstek Kale Koruyucuları

ctizensi buldum indirdim attım plugine acıyom swyı /npc create Fox yazıyom çıkmıyo :D
  8. O

İstek Kale Koruyucuları

Merhaba Arkadaşlar Bana Kale Koruyucuları Lazım Benle Beraber Dolaşacak Benım Daldıklarıma Dalacak Anlatımlı Varsa Verirmisiniz Ama Hamachi Serverimde Olması Lazım Bukkit SW
  9. O

Esya Tamir Eden Bi Plugin Lazım Olanlar Verebilirmi

bide bana türkçe jobs lazım varsa verirmisiniz
  10. O

smdı o dedıklerını ındırdım plugine attım ordan /npc create Tamirci yazıom bişi yazmıo Tamircide gelmiyo /npc create Tamir --trait blacksmith de yazıyom olmuyo
  11. O

olmuyo /npc create BlackSmith yazıyom
  12. O

Esya Tamir Eden Bi Plugin Arıyorum Npc Getirip Ona Basıp Silah Filan Tamir Eden Bi Plugin Arıyorum Elinde Olan Verebilirmi
  13. O

[YARDIM] Arkadaşlar Warp Lazım Nasıl Yapabilirm

Merhaba Arkadaşlar Bnm Warp Yapmam Lazım Bölgeleri Nasıl Warplıcam Yardım Edermısınız
  14. O

[YARDIM] ADMİN MOD Renkli

Merhaba Arkadaşlar Benim Serverim Var Kendi Adıma ADMİN Yazısını Eklemek İstiyorum Ama Oyuna Girerken Yapamıyorum Bide Renkli Olmasını İstiyorum Nasıl Ayarlayabilrim Hangi Pluginle Pluginle Anlatımını Verirmisiniz
  15. O

Yardım :S

Merhaba Arkadaşlar Ben Sw Kurdum Hamachisiz Ama Ona Bi Map Lazım Bi Serverde Gördüm Çiftlik Oluyo Orda Evler Köylüler Tarlalar O Bana Lazım Bide Milletin Oyuna Nerde Başlayacagını Nerde Ayarlıyabilirim Son Olarakta Ben Sw Kurdumya Creative Mod İstiyom Ucma E Ye Basıp Mazeme Alarak Deilde...
  16. O

Map - Kodlar Yardım

Merhaba Arkadaşlar Ben Sw Kurdum Hamachisiz Ama Ona Bi Map Lazım Bi Serverde Gördüm Çiftlik Oluyo Orda Evler Köylüler Tarlalar O Bana Lazım Bide Milletin Oyuna Nerde Başlayacagını Nerde Ayarlıyabilirim Son Olarakta Ben Sw Kurdumya Creative Mod İstiyom Ucma E Ye Basıp Mazeme Alarak Deilde...