Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Setspawn yaptınız mı ?
Spawn yazıldıgında standart biryere atabilir ama home lari oyuncular belirler. Eger yanlışım varsa lütfen düzeltin.
Ve eger hala çozülmediyse bana ulaşabilirsiniz. Gerekli bilgiler imzamda mevcut...
Tüm gerekli pluginler Türkçe Plugin Paketinde mevcut.
Benim size tavsiyem craftbukkit i yeniden indirmeniz ve eskisiyle değiştirmeniz. Korkmayın bu sunucu dosyalarinda hiçbir değişiklik yapmaz.
Eğer hala durum çözülmediyse bana ulaşabilirsiniz. Imzamda gerekli bilgiler yaziyor.
Sanırım bir yanlışlık olmuş 2 kez aynı mesajı yollamışsınız 1 mesajınızı siliyorum.
Bence ilk denemeye göre gayet güzel :). Devamini bekliyor olacağim.
Konu uygun yerine taşınmıştır.
1- Evet permissions plugini gerekli ve tabii ki çeşitli pluginler de gerekli komutlar için.
2- Sorununuzu tam olarak anlayamadim.
Creative modda depodan esyayi alirken 'shift' tusuna basili tutun ve sandiğa hizlica atmak istiyorsaniz yine 'shift' tusuna basili tutarak sandiğa atmak istediğiniz esyaya basin.
Too Many Items modunu clientinizi force update yaparak silebilirsiniz.
2. ve 7. sorulari disinda hepsinin cevabi 'Permissions pluginini ayarlaman gerekir'.
Eger ayarlayabiliyorsan ayarla ama yardima ihtiyacin olursa bana ulasabilirsin.
Imzamda Skype adresim yaziyor.
Var ama en iyi yontemi Permissions plugininden ayarlamak. Diger pluginler sorun cikartabiliyor...
Bu tapinaklar 1.3.1 guncellemesi ile oyuna eklendi. Içinde hazineler ve tuzaklar var. Hazinelere ulaşmak için bu tuzaklari geçmen gerekiyor.
Eğlenceli olsun diye eklenmiş yeni bir özellik.
/weather sun yazarsaniz yagmur durur.
ScheduledAnnouncer pluginini konfigürasyon dosyasindan ayarlayabilirsin.
Sorununuzu tam olarak anlayamadim daha acik bir sekilde bana ozel mesaj atin.
Yeni surumde bu sorun duzeltildi.
Yeni sürüm yakinda burdan yayinlanacak.
Ayrica yarim saat...
Bunu indirip bir daha dene.
Link :
https://github.com/downloads/Multiplayer-italia/AuthMe-Reloaded/AuthMe-2.6.7b1.jar
Eger olmazsa bana ulaş.
Benden sizin plugin paketinizi kullanan birisi bir sorun oldugunu bildirmisti ve duzelttim sorunu bana ulasin.
Sorun gercekten onemli bir sorun.
İconomy plugininin klasorunun icinde oyuncularin iconomy hesaplarini iceren bir dosya var. Onu silin sorun duzelecektir.
Ayrica sorunun nedeni ise kendinize cok para vermeniz. Ne yazik ki iconomy o kadar buyuk sayilari kaldiramiyor.
Guzel olmus ilk cekime gore :). Ama birdaha ki cekimde fraps kullanmani tavsiye ederim. Evet videonun boyutu biraz buyuk oluyo ama gercekten cok kaliteli ve net bir cekim yapabiliyorsun.
Windows kullaniyorsan diger klasoru atman yeterli.
Macosx farkli bir isletim sistemi. O klasor Mac kullananlar icin.
Diger klasor ise windows isletim sistemi icin.
Leveltr ile ugrasma cunku yaklasik 10 lira daha pahali satiyorlar normal fiyatindan. Paypal ile minecraft.net ten yap odemeni. En kolay yontemi oyle ve gift code ile premium aynisi yani ayni hesaba denk geliyor. Sadece gift code alirsan sana kodu veriyorlar sen kendin aktive ediyorsun direk...
Siz de bize katılın!
392 bin üye ile şüphesiz Türkiye'nin en büyük oyuncu forumuyuz; foruma kaydolarak Minecraft, GTA, CS: GO, LoL, PUBG ve diğer tüm oyunlar hakkında soru sorabilir, bilgi alabilir ve paylaşım yapabilirsiniz. Kaydolmak için tıklayın.
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.