Arama sonuçlarınız

1. CmJustice

/home ayarlanmasi birde ilk defa login olanlarin nerede doğmasi

Setspawn yaptınız mı ? Spawn yazıldıgında standart biryere atabilir ama home lari oyuncular belirler. Eger yanlışım varsa lütfen düzeltin. Ve eger hala çozülmediyse bana ulaşabilirsiniz. Gerekli bilgiler imzamda mevcut...
  2. CmJustice

Türkçe Plugin Paketi

SnowTiger ve eren ege 2 kez aynı mesajlari yazmışsınız bir tanesini siliyorum
  3. CmJustice

Bukkit SV SORUNNN LÜTFEN YARDIM EDİN!!!!!!!!!

Mesajlarinizi birleştirdim. Onlari permissions dosyasinin içerisinden ayarlamaniz gerekiyor.
  4. CmJustice

Tüm gerekli pluginler Türkçe Plugin Paketinde mevcut. Benim size tavsiyem craftbukkit i yeniden indirmeniz ve eskisiyle değiştirmeniz. Korkmayın bu sunucu dosyalarinda hiçbir değişiklik yapmaz. Eğer hala durum çözülmediyse bana ulaşabilirsiniz. Imzamda gerekli bilgiler yaziyor.
  5. CmJustice

İLK ÇALIŞMALARIM

Sanırım bir yanlışlık olmuş 2 kez aynı mesajı yollamışsınız 1 mesajınızı siliyorum. Bence ilk denemeye göre gayet güzel :). Devamini bekliyor olacağim.
  6. CmJustice

Konu uygun yerine taşınmıştır. 1- Evet permissions plugini gerekli ve tabii ki çeşitli pluginler de gerekli komutlar için. 2- Sorununuzu tam olarak anlayamadim.
  7. CmJustice

Nasıl Yapıyorlar?

Creative modda depodan esyayi alirken 'shift' tusuna basili tutun ve sandiğa hizlica atmak istiyorsaniz yine 'shift' tusuna basili tutarak sandiğa atmak istediğiniz esyaya basin. Too Many Items modunu clientinizi force update yaparak silebilirsiniz.
  8. CmJustice

İlk heykel çalışmam

2 kere yazmişsin. Galiba yanlişlik olmuş 1 mesajini siliyorum.
  9. CmJustice

PVP ama istediğin yerde?!

Konu uygun yere taşınmıştır. Aradiğiniz pluginin ismi WorldGuard.
  10. CmJustice

Yardım Edin Arkadaşlar

2. ve 7. sorulari disinda hepsinin cevabi 'Permissions pluginini ayarlaman gerekir'. Eger ayarlayabiliyorsan ayarla ama yardima ihtiyacin olursa bana ulasabilirsin. Imzamda Skype adresim yaziyor. Var ama en iyi yontemi Permissions plugininden ayarlamak. Diger pluginler sorun cikartabiliyor...
  11. CmJustice

BUKKİT SERVER KURDUM AMA BAD LOGİN HATASI VERİO (YARDIM ETMENİZ UMUDUYLA...)

WordPad kullanarak 'Online-Mode : False' yapmayi dene.
  12. CmJustice

Türkçe Plugin Paketi

Permissions yani yetkileri ayarlamaniz lazim.
  13. CmJustice

Ormandaki Tapınak

Bu tapinaklar 1.3.1 guncellemesi ile oyuna eklendi. Içinde hazineler ve tuzaklar var. Hazinelere ulaşmak için bu tuzaklari geçmen gerekiyor. Eğlenceli olsun diye eklenmiş yeni bir özellik.
  14. CmJustice

Türkçe Plugin Paketi

/weather sun yazarsaniz yagmur durur. ScheduledAnnouncer pluginini konfigürasyon dosyasindan ayarlayabilirsin. Sorununuzu tam olarak anlayamadim daha acik bir sekilde bana ozel mesaj atin. Yeni surumde bu sorun duzeltildi. Yeni sürüm yakinda burdan yayinlanacak. Ayrica yarim saat...
  15. CmJustice

Bukkit 1.3.1 Authme

Bunu indirip bir daha dene. Link : https://github.com/downloads/Multiplayer-italia/AuthMe-Reloaded/AuthMe-2.6.7b1.jar Eger olmazsa bana ulaş. Skype : justicecm
  16. CmJustice

gençlik bi bakn bi bu adam ne dio

Minecraft clientinizi force update yapip girmeyi deneyin.
  17. CmJustice

Türkçe Plugin Paketi

Benden sizin plugin paketinizi kullanan birisi bir sorun oldugunu bildirmisti ve duzelttim sorunu bana ulasin. Sorun gercekten onemli bir sorun. Skype : justicecm
  18. CmJustice

an internal error occurred while attempting to perform this command sorunu

İconomy plugininin klasorunun icinde oyuncularin iconomy hesaplarini iceren bir dosya var. Onu silin sorun duzelecektir. Ayrica sorunun nedeni ise kendinize cok para vermeniz. Ne yazik ki iconomy o kadar buyuk sayilari kaldiramiyor.
  19. CmJustice

Hi Everybody!

Aramiza hosgeldin :) Not : Fobi degil hobi olacak :)
  20. CmJustice

Project Cobblestone | Cobblestone Jeneratörü!

Guzel olmus ilk cekime gore :). Ama birdaha ki cekimde fraps kullanmani tavsiye ederim. Evet videonun boyutu biraz buyuk oluyo ama gercekten cok kaliteli ve net bir cekim yapabiliyorsun.
  21. CmJustice

Solar Survival indirdim ancak....

Windows kullaniyorsan diger klasoru atman yeterli. Macosx farkli bir isletim sistemi. O klasor Mac kullananlar icin. Diger klasor ise windows isletim sistemi icin.
  22. CmJustice

To Many İTems Kullanımı Yardım

Meta-İnf klasörunu sildin mi ?
  23. CmJustice

LORD OF THE RING's // Minas Trith Mapı %100 ORJİNAL [Alıntı : Fhissky]

Bu mapi fishyyy adli birisi yapmistir.
  24. CmJustice

Minecraft Premium,Gıft Code,Ödeme Yardım

Leveltr ile ugrasma cunku yaklasik 10 lira daha pahali satiyorlar normal fiyatindan. Paypal ile minecraft.net ten yap odemeni. En kolay yontemi oyle ve gift code ile premium aynisi yani ayni hesaba denk geliyor. Sadece gift code alirsan sana kodu veriyorlar sen kendin aktive ediyorsun direk...