Arama sonuçlarınız

1. P

DayZ'yi nasıl açar ?

Tek diyeceğim Dayz Pişmanlıktır Benim 2 tane Nvidia 750m Ekran kartım 8 gb ram i7 işlemcim var.. normal ayarda bile anca 30 fps alıyorum şehir içleri 20.. oyun zaten bugdan geçilmiyor.. son güncellemede salaklar zombileri kaldırdı.. eşya spawnlanmıyor:D yani oyunun iyice oturmasını bekle 1 yıl...
  2. P

More Hearts

dikkat : acaip lag yapıo :S herkese ek kalp vermeyn viplerle sınırlı tutun
  3. P

Flim izlemek istiyorum ama güzel bulamıyorum varsa söyleyin.

tamam sen sanmayıver.. Ama 22 yaşındayım ve bu bizim devrin orjinal filmlerindendir. .. 98 yapımı konusuda kendine has güldüren kendini izleten bir film. Başlık sahibi kendisi karar verebilir. VCD kiraladığımız dönemlerde gülmekten altıma sıçtırtan bir filmdir.. Ayrıca Prestij - Yıldız...
  4. P

[TANITIM]Bir Kod İle Süreli VIP Verin !

1 yıldır kullanıyorum fakat bilmeyen arkadaşlar için faydalı konu.. eline sağlık
  5. P

en sevdiğiniz anime animeler

türk anime yi örnek gösterince bu konu benim için kapandı:D
  6. P

o karakteri bilmiyorsun :S ve kendi sevdiğin animenin en iyi olduğunu iddaa ediyorsun :D ahhhahhaah :P neyse şunları bir izleyiver Melancoly of Haruhi Suzumiya (resimdeki kız ) Great Teacher Onizuka (çizimler eski gelebilir .. ama altına sıçmazsan bir şey bilmiyorum ) Sonra beelzebub yerine...
  7. P

myanimelist dediğiniz şey dünyada en çok anime izleyen kesimin kullandığı anime sitesidir.. izledikleri animeleri listelerler - yorumlarlar değerlendirirler.. yani anime sektörürün imdb si gibidir.. yani oradaki liste herşeyi açıklıyor.. en iyisi FMA :P
  8. P

skyblock için skript istek

Choose which blocks will drop directly into player's inventory (you can use white- or black-list kind of filter) pluginin sayfasında yazdıgı gibi : istedigin blokları seçebilirisn.. istersen hepsi istersen 1-2 tanesi sana kalmış. silahlı paketimi izinsiz kullanmıştın 1.5 sene önce.. sana o...
  9. P

myanimeliste top 10 da yarısı gintama dikkat edersen:D yani senin için 1 numara olan dünya için ilk 30 da bile değil :D 3 Gintama 2015 yeni sezon 4 Gintama 2011 6 Gintama 1. film 9 Gintama 2012 10 Gintama 2006 beelzebub 468 asdsfgghfnbfsdgdsfgfdhgfddsadFDSADGFHDGNB
  10. P

yaw herkes en iyi en kral diye iddalarda bulunuyor.. myanimelist ilk 10 a iyice bir bakın. http://myanimelist.net/topanime.php ilk 10 daki gintama terörünü kendiniz görün.. iyi geceler.
  11. P

bakugan yazısını gördüm.. ve öldüm.. 2-3 bölüm izledim.. resmen çin malı yugioh.. 10 / - 1 000 000 puan verebiliriz.. lütfen bakugan yazan arkadaş yugioh gx ve yugioh 2. sezon izledikten sonra kendisini camdan aşağıya atsın.. favorim tartışmasız gintamadır ve bonuslar geliyor. ingilizcesi...
  12. P

skyblock için skript istek

http://dev.bukkit.org/bukkit-plugins/drops-to-inventory/ sakın bu plugini kullanma.. skript kullan.. zaten skript herşeyi çözer . hatta marsa insanları skriptle göndereceklermiş.. şaka kısmını geçelim: plugini zaten var.. buyur tepe tepe kullan. hem lag yapmaz- hemde bundan sonra birşeyin...
  13. P

Bir iteme komut atamak

şimdi isteğini net olarak belirtmediğin için değişik türevlerde anlatacağım Basit bir iteme komut vermek istersen custom join items .. basittir.. oyuna girince itemi verir.. ha ben özel bir item yapmak istiorm mesela eroin 2 plugin kullanacaksn.. craftbook + item renamer itemin adını &e&lEroin...
  14. P

Türk Serverları Neden Böyle?

-__- Daha iyi bir şey gelecek.. Kendi aranızda organize olmanızı sağlayacak- iyi sunucuların öne çıkmasını sağlayacak sistemler konusunda sürekli ısrar ediyorum-__- ana sayfadaki ankete Gruplar ve sunucu ödülleri gelsin yazarak davamıza katılabilirsiniz..
  15. P

Yeni Araba Modeli Jeep Minecraft C4D

helal eren ama artık büyük bir deneme yapsan*? yetenek var.. sana geçenlerde attığım avrupa vs türkiye animasyonundan yola çıkarak birşeyler denesen? senaryo istiyorsan 4-5 sayfa detaylı anlatımla atarım:D bir teşekkür yazısı koyaarsın video sonuna (senaryo:Pyme:P)
  16. P

Türk Serverları Neden Böyle?

her halk hak ettiği şekilde yönetiilir lafından yola çıkabiliriz.. oyuncu kitlesi ve kültürü belli.. hile yapmayı seven lapis manyagı cocuk dolu bu ülke 14-16 yaş arası olan olgun kitlenin lapisli sunuculara adım dahi atmaması lazım.. yani sunucuda 5-10 oyuncu olsada lapissiz oynayacaksnz ...
  17. P

Hangisi skript konusunda daha iyi ?

dogukan en iyisi -_- tartışmasız.
  18. P

İlk Defa Plugin Soracağım -__-

gençler tekrar yazıyorum.. herhangi bir web sitesi üyeliği isteyen sistem aramıyorum..
  19. P

buycraft istemiyorum.. kendi web sitesinde kendi mobil api lerimi kullanarak sadece öddemeyle oyunculara kredi satacağım .. 2 . bir özel kredi sistemi gibi düşün. bu kredilerle de satın alma yapacaklar..
  20. P

Araştırdım Fakat Hala Bulamadım.. Vip Satışında Kullanmak Üzere Menülü + Özel Kredi Sistemli Plugin Arıyorum. Web Sitesi Üstünden Sadece Bu Kredileri Satacağım. Bu Kredileri Oyun İçinden Vip- Eşya - Perm-Kit Alımında Kullanacaklar . Komutun Konsoldan Girilmesi Gerekiyor.. Yardımcı Olanlara...
  21. P

[GolGumbaz] By Tzadikel

güzel
  22. P

Programlama Hakkında Soru

yaw 22 23 Yaşında Üniversiteli İnsanlarız .. Burada Abi Tavsiyesi Söylüyoruz.. Youtube da Tablet Tanıtan Çocuk Gibisn Yemin Ediyorum.. Özenmişsin 1-2 Tane Saçma Fikre. Hayatın Zorlukları Hakkında En Ufak Fikrin Yok.. Sana İş Bulmaya Gidince Önce Diplomanı Soracak.. Diplomam Yok.. herhangi bir...
  23. P

Programlama Hakkında Soru

Bilgisayar Mühendisliği 3. Sınıf Öğrencisiyim. Steve Jobsun Kitabı Baş Ucumda.. Kendini Onla Kıyaslamışsın. Türkiyede Bunları Yapamazsın.. Adam Türkiyde Önce Diplomana , Sonrada Sertifikalarına Bakıyor. Yani Dışardan Yaparım Ederim.. Anca 2500 Liraya Belki Bir Yerde İşe Girersin. Biz C Sharp...
  24. P

Pluginleri Arıyorum Yardım (Resimli)

Paralı Olan Plugin Bende Mevcut.. Sırf Tabelayla Sanal Market Yapacaksan Boşuna Almış Olursun.. Alternatif Ücretsiz Pluginler Var. 2. Plugin https://www.spigotmc.org/resources/cratesplus-custom-crates-free.5018/...