Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
-_- şu anda neler eklediğimi yumurtlamak istemiyorum.. ama yeni hali beklediğinize fazlasıyla değecek.. -_- adam öldürdüğünüzde ona otomatik türkçe hakaret edecek -_-
Eroin ve Kokain eklemeyi düşünüyordum oyuna.. Fakat dava edilmekten korktuğumdan bira+ sigara + rakı olacak -_-
Silahli Hg nin 3. sürümünü oyunbaz tanıtmıştı.. sv 4-5 ay açık kaldı.. tabi aksilikler sonucu kapatmak zorunda kaldım.. -__-
Bu halinin 10 kat gelişmişi gelecek .. İyi seyirler
technic launcher kullanarak insanların modları indirmesini ve kurmasını fazlasıyla kolaylaştırırsınız.. bu adımları uygulamaya üşenirler..
onun dışında elinize sağlık.. Modlu sunucu pek çıkmıyor piyasaya.. Klişeden sıkılan oyunculara bir nebze olsun iyi gelecektir bu sunucu..
Başarılar
yaşadığım yer istanbul: Trafiği , magandası , teröristi ve suriyelisi meşhur..
Orjinalde
İzmir: Zeytin, Zeytinyağı , Simit , Kumru ve Gızları ve Tatil Merkezlerindeki Güzelim Denizi Meşhur ..
zaten minecraftta konuşma kavramı yok..
admin lapis yokmu
para nasıl kasacağım.
hile açma kavramı
sunucuların kalitesi
sunucu içi işbirliği
roleplay kavramı
böyle liste gider:D kolay gelsin.. cidden niyetlenirsen arada buraya spoiler videolar paylaş.. k.g
Sunucu çöküyorsa ve makina da problem yoksa tamamen sizin hatanızdan kaynaklıdır..
Hostingi Suçlayabileceğiniz Durumlar:
1-Makinada Hat Yoğunluğu Yüzünden Aşırı Düşük İnternet Hızı... (Zaten Makinada Yaptığınız İşlemlerden Anlarsınız..)
2-Size Söz Verilen Ram ve İşlemci Kullanma Hakkı...
Bencede pixel bir yapıya kimse patent vermez..
Hypixelin Mineplexin Mapleri Bile İnternette Dolanıyor..
Onlar bunla başa çıkamazken :S komik geldi patent olayı banada.
tanıtımınız acaip güzel olmuş yaw.. tabi sunucuda farklılık göremedim.. ama tanıtım kısmınız şahane.
birde patent alma olayını merak ettim.. pek inandırıcı bulamasamda sorayım..
patent ücretleri dosya masraflarıyla 400 ila 500 tutuyor.. ayrıca patent almak için reşit olmalısınız.. heryıl 200...
antixray dediğiniz şey açıkken işlemci 50 oyuncu kaldırıyorsa kapalıyken 100 kişi kaldırır..
ayrıca panelli sunucuları tavsiye etmiyorum.. çünkü size verilen özelliklerin gerçek olduğunu anlayamazsınız.. ama vds de makina özelliklerinizi bir nebze olsun öğrenirsiniz..
ayrıca vds sunucular her...
Tahmini en az 150-200 kişi arası lagsız ..
Tasarruf sağlamak için nocheatplus dısında daha güzel ve güncel bir anti hile bul.. dünya boyutlarını abartma. skripti az tut plugin miktarı 50 yi geçmesin.
200 ü bile rahatlıkla geçersin..
ayrıca creative de world border kullan.. dünyayı...
Siz de bize katılın!
392 bin üye ile şüphesiz Türkiye'nin en büyük oyuncu forumuyuz; foruma kaydolarak Minecraft, GTA, CS: GO, LoL, PUBG ve diğer tüm oyunlar hakkında soru sorabilir, bilgi alabilir ve paylaşım yapabilirsiniz. Kaydolmak için tıklayın.
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.