Arama sonuçlarınız

1. R

Bulabildiğim En Eski Üye Ve Konu!

Forumun 3.Üyesini Ve 3.Konusunu Buldum 1. Bulabilir Miyiz Acaba? Konu:https://forum.gamer.com.tr/konu/minecraft-tuerke-nereden-katildiniz.3/ Üye:https://forum.gamer.com.tr/uye/nusu.3/
  2. R

Adenzu İllüminati İçin Yapılmış Bir Robot Mu?

Bir Kişi Öldüğü Zaman Öldüğünü Anlayamıyorsa Bu Durum Beyni Yanıqlar İçin de Geçerlidir
  3. R

Zeni Kim Yumurtladı O Zaman Baban Mı?
  4. R

Sodyum ile Ateş yakmak

Konuyu Ben Açmadım ._.
  5. R

Işın Kılıcı Beynini Yaqmış O Zaman Qnk
  6. R

Sodyum ile Ateş yakmak

Çakmak Bitebilirse Diye Açılmış Konu Zaten
  7. R

Katılım Öyle Demiyor Ama :D
  8. R

2 Sene Önce Penguenler Yoktu
  9. R

Sodyum ile Ateş yakmak

Etiketler +1
  10. R

@adenzu54 İllümnati İçin Yapılmış Bir Robot Mu? Bu Konuda Önemli Delillerim Var. Öncelikle Bu Konu:https://forum.gamer.com.tr/konu/adenzu54-illimuenati-ueyesi-mi.316473/ Bu Konuyu Okuduktan Sonra Birkaç Şey Eksik Bunları Söyleyeceğim @adenzu54 'de 3 Sesli 3 Sessiz Harf Var Üçgenin 3 Kenarı Var...
  11. R

Limonla Ateş Yakmak

Stoklaman İçin Önce Bulman Lazım
  12. R

Lee Sin 1v4 Quadra!

Lee Sin İle Oynarken 1v4 Quadra Attım! @Nothingkat42 @TheMissingLink @adenzu54 Bile Yapamaz Hamachi İle Oynamak İsteyen Varsa Skype:01celikahmet
  13. R

Limonla Ateş Yakmak

@OrangeLemon Değil @BuLimon
  14. R

Anket Minecraft'ın Yeni Sürümü 1.10 Hakkında Tahminler

Minecraft 1.10 Update . . . +Added Hıyar -Remove Herobrine
  15. R

Ekmeğini Taştan Çıkar-Vanilla Minecraft 1.9

@TheBlueDeath İsteği Üzerine 1.9 Yaptım Komut:summon FallingSand - -1 - {Block:stone,Time:1,Passengers:[{id:FallingSand,Block:redstone_block,Time:1,Passengers:[{id:FallingSand,Block:activator_rail,Time:1,Passengers:[{id:MinecartCommandBlock,Command:gamerule commandBlockOutput...
  16. R

En iyi minecraft videoları çeken kanal sizce hangisi ?

Film Sayılmaz Ama ExplodingTNT
  17. R

Farklı Gezegenlerde Parkur Keyfi-Planetary Parkour

Sitede Öyle Yazıyordu İşsiz
  18. R

Farklı Gezegenlerde Parkur Keyfi-Planetary Parkour

Herkes Parkur Haritası Yapabilir Önemli Olan Bunu Özelleştirebilmektir. MC_DA'da Tam Bunu Yapmış Farklı Yerçekimlerinde Parkur! Toplamda 5 Gezegen Var: -Dünya:Normal Yerçekimi -Mars:Az Yerçekimi -Uranus:Yüksek Yerçekimi -Merkür:Çok Az Yerçekimi -Venüs:Normal Yerçekimi Tabi Sadece Bunu Yapmakla...
  19. R

Ekmeğini Taştan Çıkar-Vanilla Minecraft 1.8

Aslında 1.9 Yapacaktım Ama Crash Veriyordu Şimdi Düzelttim Tek Komut Bloğunda Yaparım
  20. R

Tek Komut Bloğuna Geçirecektim Hatalar Falan Oldu Amaaan Boşver Dedim Ama İsterseniz Komutları Yazabilirim...
  21. R

Merhaba Arkadaşlar Sıkılınca Yaptığım Bir İşsizlik 1/10 İhtimal Taşı Kırınca Ekmek Düşüyor Ekmeğini Taştan Çıkar Video(Kendim Çektim :D) @Nothingkat42
  22. R

Anket Minecraft'ın Yeni Sürümü 1.10 Hakkında Tahminler

Bence Minecraft Gittikçe Moba Oluyor Değişik Oklar,Saldırı Hızı,Kalknalar Bu Yüzden 1.10 Çıkarsa Yeni ve Değişik Entityler ve Yeni Kılıç,Yay Ve Ya Onun Gibi Bir şey Çıkacağını Düşünüyorum @Pyme Arkadaşımızın Dediği Gibi 3D Texture'ler de Gelebilir
  23. R

[SANAL GERÇEKLİK] VRMMO SAO

O Kadar Etiketin Arasında Kendimi Görememek...