Sorgu için arama sonuçları: Mucosoft Devleti

1. Midoss

Nehirli şehri (bir Mucosoft devleti değil tabi)

Bi kaç aydır canım sıkıldığında yaptığım ufak şetleri tek bir dunyada yaptım ve bu kocaman ova yeşil hayat dolu bir yer oldu :D Şehrin haritası Tren istasyonu Hollywood tarzı yazı Han hastane değirmen evler mezarlık Nehirli spor Stad Eski şehir yenişehir ayrımı yapan tarihi...
  2. Mucosoft

Mucosoft Devleti 4. Yılında!

...Ama geleneği bozmak istemedim ve 4. yıl kutlamaları ile ilgili konu paylaşıyorum. Bu konu daha çok nostaljik olacak. Öncelikle Mucosoft Devleti ile ilgili paylaşımları incelemek için: Mucosoft Devleti Facebook Sayfası Şimdi gelelim nostaljik kısma: 02.08.2013 - İlk Konu Mucosoft Devleti ile...
  3. Kovalski

Mucosoft Skype Grubu

mucosoft devleti açıkmı hala serveri :D
  4. Mucosoft

Mucosoft Devleti 19 Mayıs 2016 Haritası

...öncelikle şunu belirteyim. Bilgisayarın kalitesinden dolayı bu kadar düşük çözünürlükte çekim yaptım. Şimdi açıklamama geçeyim. Mucosoft Devleti'ni bilenler vardır forumda. Bilmeyenler forumda aratıp konuları inceleyebilirler. O anki ile şu anki halinde baya farklar var yani foruma uzun...
  5. Tenekesaurus

[TÜM DÜNYAYA AÇILDI]Mucosoft Devleti Haritasına Bakmak İsteyenler!

Aklıma bu geldi Mucosoft Devleti diyince.
  6. Mucosoft

[TÜM DÜNYAYA AÇILDI]Mucosoft Devleti Haritasına Bakmak İsteyenler!

Beyler Mucosoft Devleti Haritası'na bakmak isteyenler şu siteye toplanın bakam: mucosoft.no-ip.org:2 Biliyorum bu anı herkes bekliyordu. Portlu isteyen vardı. Yoğun ilgi göreceğini düşünüyorum devasa haritamıza bakabilirsiniz. :) Sitede gezebilirsiniz haritalar kısmından zamanda yolculuk...
  7. L

Terrain (Arazi) 2 : Vadi l Ronin Mimar Takımı

Mucosoft devleti
  8. Mucosoft

[ÇÖZÜLDÜ!]FTB/Technic/VOID/AT Çöküyor

Benim sorunumu çözene tüm bölgeleri gezebileceğiniz Mucosoft Devleti seyahati veriyorum. İstediğiniz kadar sınırsız tüm bölgeleri gezebileceksiniz hemde tek başınıza. Tek yapmanız gereken benim sorunuma %100 çözüm bulmak. Sorunum biraz zor olduğu için ödüllü çözüm yapıyorum. Bu modpacklı...
  9. Mucosoft

Mucosoft Devleti 16 Haziran 2015 Hali

Eğer daha fazlasını görmek istiyorsanız özel mesaj atınız.
  10. yasakcicem

Hadi üsteki üyeyi eleştirelim

@Mucosoft Mucosoft Devleti kurucusu.
  11. Mucosoft

Güvenli Not Alma Sitesi Bilen Varmı ?

...tutacağını bildirdin. Script indir internetten kullan elin sitesine güven olur mu? En güvenilir kişi kendisi olmasıdır. Ben 2,5 yıldır Minecraft mapım var Mucosoft Devleti kendim koruyorum yedek filan hala sağlam güvenlik önlemlerim yüksek buna benzer bir olay. Tüm forum adama seferber...
  12. MantisWrath

Mucosoft Anketleri

Mucosoft devleti mimari üzerine kurulmadı zaten her yeni goren bunu diyor yeter artık :/
  13. Mucosoft

Mucosoft Anketleri

Mucosoft Devleti Deneyim ve Geliştirme Anketi Mucosoft Kullanıcı Tanıma Anketi Eğer Mucosoft Devleti'ni bilmiyorsanız sayfamıza bakabilir ve ankete katılabilirsiniz :)
  14. Mucosoft

Minecraft Sunucu Değişikliğinde Tabelalar Çöktü!

Siz ne sandınız bu haritayı, koskoca 2,5 yıllık harita. Dünyanın sonu 30M bu 5 M'a kadar ulaştı. Mucosoft Devleti haritası bu. Kaç bin tabela var sen düşün düzelmesi lazım bu sorunun.
  15. BrolyTheLSSJ

2 Yıllık Bir Serüven!

Ben ne diyorum? Her ne kadar egoist olduğun için seni sevmesem de, burada hakkını teslim edeceğim. Ne demişler? "Yiğidi öldür ama hakkını yeme." Yurdum insanı maalesef böyle. İşine geldiği gibi yorumluyor çoğu şeyi. Özenti bir milletiz ve her şeyi kendi istediğimiz gibi yorumluyoruz. Her...
  16. ThtrkmN

2 Yıllık Bir Serüven!

Derdinin build olmadığını ne zaman anlayacaksınız? Gerçek dünya gibi karışık evler. Şehirde çok nadirdir birbirine uyumlu güzel mimari. Çok istiyorsanız mucosoft devleti sunucusuna gidin inşaat için izin alın güzel buildi siz yapın..
  17. MantisWrath

2 Yıllık Bir Serüven!

Foruma ilk geldiğimde senin mucosoft devleti konunu görmüştüm nice senelere ama teknolojiye önem vermemişsiniz :D
  18. Mucosoft

2 Yıllık Bir Serüven!

Mucosoft Devleti, bu aydan itibaren 2. yılına girmiştir. Hadi hayırlısı olsun 29 Nisan 2013: 09 Haziran 2013: 5 Şubat 2015 adlı tarihten harita görüntüsü: Şimdi biraz daha gelişti. Mucosoft Devleti İle İlgili Diğer Bilgiler: Kanalda Videolar Var! Forumda Var! İLK YILLARDAN BU YILA KADAR...
  19. 16112000TR

Minecraft Bukkit 1.8 Çıkmayacak!

Walla sen hep 1.7 de kal.Wallahi çok güzel Mucosoft Devleti fln Biraz Oynamışlığım var
  20. Mucosoft

Minecraft Bukkit 1.8 Çıkmayacak!

Mucosoft Sunucusu Buradan sunucuma girebilirsiniz. Sunucumuz lapis değildir. Mucosoft Devleti'dir. Gerçek bir devlet hissi verir. Vergiler, işler, maaşlar, ev arsa alma vs.
  21. Mucosoft

Mucosoft Devleti'nde Türkiye Haritası

Beyler uzun süre sonra tekrar bir konu paylaşıyorum. Mucosoft Devleti haritasını incelediğimizde Türkiye'ye benzer bir şekil var: Bu ekran görüntüsünün deki haritanın orijinal hali:
  22. Mucosoft

Mucosoft Devleti Tarım Binası ve Süslü Yolu!

Bunlar eskidi. Mucosoft Devleti sayfama ve grubuma katılın takip edin bakın. Ara sıra fotoğraflar atıyorum. Bir hedefim var benim ondan devam ediyorum.
  23. Rapido_Hombre

Mucosoft Devleti Tarım Binası ve Süslü Yolu!

Doğaya zarar verilmemiş:)Ama köprü ayakları tahtadan:)