Arama sonuçlarınız

1. Vienicome

Java mı C++ mı?

Bu mesaja ek olarak* şu an dünya genelinde c++ ile iş olarak yapabileceklerin üniversite öğrencilerinin proje türevi şeylerine yardım etmek yada bütün yükün sende olduğu aşırı karmaşık ve fazla hızlı çalışması gereken mimaride programlar üretmek olabilir Ki o son söylediğim türde programlarıda...
  2. Vienicome

Pil Savaşları !

Ben Energizer grubunu seçiyorum :(
  3. Vienicome

İçindekiler kısmı daha az amatör.

Yazının arkasına o köşeli renk yerine saydamlık daha hoş olurdu sanki :( Köşeli renk :( Çok güzel tanımlarım vardır :(
  4. Vienicome

Forum Hakkında Merak Ettiklerim :)

Bu forum ilk önce küçük çaplı olarak daha sosyal bir ortam olarak kuruluyor sonra iş büyüyünce forum X şahısları tarafından satın alınıyor, ve en son Ercan/craft_man alıyor. (Hatırlayabildiğim kadarı ve hortlattığım eski konulara dayanarak*) Şuanda kullandığınız forum Ercanın elinde :( Ek olarak...
  5. Vienicome

Neria Şeysi?

Hayır neira benim siz hayırdır
  6. Vienicome

Qeske Ejdarkalar Qercek Olsa

Uygun formda olursa neden olmasın :kaş:
  7. Vienicome

ne buluyorlar şu oyundan

Konu ile alakalı video*
  8. Vienicome

Dersler Nasıl Millet :( ?

Bilişim gibi atolye dersleri dışında şeylere çalışmaya üşendiğimden oluyor :( Atolye derslerindede Csharp gösteriyorlar onada çalışmıyorum o yüzden rahat geçiyorum :(
  9. Vienicome

Dersler Nasıl Millet :( ?

Spam olmaması yazısı*
  10. Vienicome

The Foruming Dead / Fragman

Videoyu beğenip arşivime atıyorum sırf o malum kısım için :( Ek olarak* Forumadı: Vienicome Hikayem: Olayda hayatını ahırda malum şekilde geçiren malum şahıs :(
  11. Vienicome

Bilgisayardan Ayrılamama Sorunsalı

O enerjiyi bende istiyorum o zaman :(
  12. Vienicome

O gün sabah 7de başlıyorsa pek hal kalamıyor :(
  13. Vienicome

Bilgisayara geçecek vaktin olmayacak kadar yada geçemeyecek kadar yoracak bir iş/okul türevi şeyler en güzel çözüm :( Eve 16:00 civarı gelmek buna uygun bir örnek*
  14. Vienicome

ASIN BAYRAKLARI KEBAB !!

Bunu atmasaydım içimde kalırdı :(
  15. Vienicome

Socket Programlama ile Ne Yapılır

UNIX Socket olayına göre konuşacak olursam TCP veya UDP üzerinden iletişim gerektiren herşeyi yapabilirsin Örneğin TCP üzerinden site crawlerdan oyun botlarına kadar (Minecraftın harita olayı zorlayabilir*) Ama windowsun Raw Socket faşizmi yüzünden DHCP, ICMP, ARP ve IP Header değiştirme gibi...
  16. Vienicome

PC'niz canlı olsa size ne derdi?

Bulabildiğim en uygun gif :(
  17. Vienicome

Touhou bilenler kendini göstersin?

En kısa sürede çağırıyorum muhdeyi :(
  18. Vienicome

Resminizi çizeyim mi ? ||||||||| 2 . Sezon |||||||||| ,-,

Didisiz çizimini bekliyorum ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  19. Vienicome

Didistan Özgürlük Ordusu ile olun!

Bu şekilde kabul ediliyormu :(
  20. Vienicome

Vienicome'u nasıl bilirsiniz

Bestiality filan yok yav sadece furry lütfen :(
  21. Vienicome

Darbe 2016

Resmen foşizm
  22. Vienicome

Eski günleri özledim...

O mgd konuşmaları :( Açılıp ölüme terkedilip aylar sonra spam yapılan gruplar :( Hoj günlerdi :(
  23. Vienicome

Vienicome'u nasıl bilirsiniz

Yeni akım başlasa bile eskiye bağlı kalmak lazım :( Evet beni nasıl bilirsiniz :( Geç fakat farketmez*
  24. Vienicome

Caponyaya gittim

Spam olmaması yazısı Her hangi bir tür racism olayı yok pls uyarı için atlamayın
  25. Vienicome

Marijuana Yasallaşmalı Mı? [Anket/Tartışma]

İyi güzel diyorsunda sokaklarda HÜĞEĞAEAĞEEHĞHĞÜÜÜÜ diye dolaşan insanlar hoş bir görüntü değil :( Kendi ortamında uçacaklarda var biliyorum fakat sadece kendi ortamlarında kalmayacak :(