Arama sonuçlarınız

1. Vienicome

Marijuana Yasallaşmalı Mı? [Anket/Tartışma]

Bu şeyler sadece kullananlara özel kalmayacak biliyorsunuz tartışması bile gereksiz :(
  2. Vienicome

7-6 Mart Deprem şeysi

Burdan o sayıyı şuna eklersek şunla çarpıp şuna bölersek DEPREMİ KANITLIYORUZ HÜLOOOOĞPHĞHĞ Her günü ayrı bir utanç bu ülkede yaşamanın
  3. Vienicome

TTnet İyi Değil Diyen Varsa Girsin Ve İtiraz Etsin Yazdıklarıma !!!

Yan apartmandaki şahıs hız testine gerçekten 8mbit (7,9 filanda değil*) hız alırken bende 1mbit alıyordum türkiyede normal böyle şeyler :(
  4. Vienicome

Sorun var içeriye geliniz

Bana uyumaya çalışırken hastaysam yada alerjim başladıysa çok oluyor :( Yıllardır çekiyorum acısını :( Çözümü verecek şahısa şimdiden teşekkürler :(
  5. Vienicome

Nasıl Xubuntu'yu ölüden döndürdüm.

İlk upvote benden olsun :(
  6. Vienicome

TTnet İyi Değil Diyen Varsa Girsin Ve İtiraz Etsin Yazdıklarıma !!!

Troll konu olsun olmasın ttnet yinede çöp bir firma :( Bana 1 yıl 8mbps adına 1mbps veriyordu sözleşme bitime yaklaştı diye hızlandı son zamanlar :( Ek olarak B byte iken b bit oluyor* Yani kb kilobit iken kB kilobayt oluyor normalde* Ama kimse dikkat etmiyor* Dahada ek olarak tek socket...
  7. Vienicome

1300 tl oyun sistemi

Sanki bu konu daha önce 2 defa açıldı :( Ve bu forumdan hiçbir şey bekleme herkes gittigidiyor.comdan parça koyup "donanımcı" oluyor, bunu soracak çok daha iyi forumlar var
  8. Vienicome

Faunne = Neria ifşa konusu

Gerçekten o olabilir yada olmayabilir fakat bu ttnet benzeri firmalar direk 95.XXX.YYY.ZZZ gibi bir alanı direk kendilerine almıyorlar, /23 alanda bile 2 servis sağlayıcı olabiliyor kimi zaman* Yani direk benziyor demek pek mantıklı olmaz* Ek olarak*
  9. Vienicome

Bot Sorunu

PM ile sorabilirdin lütfen :(
  10. Vienicome

Beni Tanıyanlar (Hatırlayanlar) Var mı?

Sanırsam sadece profillerde dolaşırken adını görmüştüm :(
  11. Vienicome

Eskiler bilir nasıl acemice olduğumuzu yazalım o zamanki acemiliklerimizi

Googleda achievmentları araştırarak oyunun temelini öğrenmiştim :( Fazla acı günlerdi :(
  12. Vienicome

Nedir bu ?

Ben yıllardır bu :( şeysini kullanıyorum biliyorsun :(
  13. Vienicome

Nedir bu ?

Tabikisi bir sorun olmaz :(
  14. Vienicome

Nedir bu ?

Tabi ben olayı fazla yüzeysel anlattım göründüğünden daha karmaşık bu olay normalde :(
  15. Vienicome

Nedir bu ?

Eğer OpenGL yada DirectX ile oyun yapmayı araştırdıysan birkaç şeyi görmüşsündür Her oyunun bir işlem döngüsü vardır, bu döngü her geldiğinde fizik motorunda nesnelerin sonraki halleri hesaplanıp render motoru ile gösterilir (genel olarak) Minecraft standart ayarda 20 TPS(Ticks per second) ile...
  16. Vienicome

Küçükken Oynadığımız Bağımlılık Yapan Oyunlar?

Aslında öyle değildi :( Yine cheat engine fakat kendine özel bir oyun açıp silahı kullandıkça sayıyı düşüren fonksiyonu arttıracak hale getiriyordun :( Tabi ben 99dan başlatıp riske atmıyordum :(
  17. Vienicome

Küçükken Oynadığımız Bağımlılık Yapan Oyunlar?

Wild Ones şeysinde çok hunharca hile yapıp x99 Nuke alıp bütün haritayı temizlerdim :( Eğer hiç karşılaştıysanız öyle bir şeyle bilinki o ben olabilirim :( Ama yıllardır oynamıyorum :( Edit olarak oynadığım ilk oyuna gelirsek Blackeye 007 gibi bir oyundu sanırsam oyunun adını bile tam...
  18. Vienicome

Eski Çizgi Filmlerden Neler Öğrendik?

O kimsenin izlemediği siyah beyaz çok fazla yayınlanmayan çizgi filmleri çok fazla seviyordum nedense :( Ama hiçbirşey hatırlamıyorum onlara dair :(
  19. Vienicome

Neden Forum.minecraftturk [ Görüşlerinizi Eksik Etmeyin ]

Tanıdığım herkes forumu bırakmış olsada girip mesajları okuyup çıkmak hoşuma gidiyor :(
  20. Vienicome

Sonunda AKK Kalkmış Olabilir!! Herkes Konuya Gelsin!

1 ayda 30gb upload ve 20gb download yapmama rağmen akk dolmadı yıllardır ve dolamıyor :(
  21. Vienicome

.Net Framework Sorunu

Buraya göre Windows 8 yükseltme olarak kurulmadıysa yani Windows 7den 8e yükseltilmediyse 3.5 sisteme kurulmuyor Eğer elinde Windows 8 kurulum dvdsi yada benzeri bir şey varsa linkteki anlatılan çözümü deneyebilirsin fakat sadece test sistemlerinde denenmeli tarzından bir şey olduğundan denemek...
  22. Vienicome

KAMERADAN ANLAYAN

Megapixel çok bir şey ifade etmiyor sensörün kalitesine bağlı çıkacak görüntü Bir tane patatesin videosunu çekerek ve buraya koyarak daha mantıklı görüşler alırsın :(
  23. Vienicome

Ben de bi' spoiler vereyim:

Herhangi bir film hakkında spoiler bekliyordum :( Olmadı bu :(
  24. Vienicome

Chatleşme Bot'u KuraPieee İle Sizde Tanışın

FTFY O gerçekten robot olarak geçiyorsa durumlar çok vahim