Arama sonuçlarınız

1. Vienicome

. (nokta) İle Program Kodlamak Mümkünmüdür ?

Bir üst seviyesi için; https://en.wikipedia.org/wiki/Brainfuck
  2. Vienicome

WhatsApp yardım

Mesajı seçip Detaylar kısmına gelirlerse kime gittiği ve kimin okuduğu yazıyor :( Ek olarak Gri 2 tik gruptaki herkesin telefonuna gittiği, Mavi 2 tik ise herkesin okuduğu anlamına geliyor*
  3. Vienicome

[ŞIKAYET]Bir Baksanız....

Keşke BU KADAR BÜYÜK boyutlar kullanıp bizi kör etmesen
  4. Vienicome

Kendi Geliştirdiğim Sıralama Algoritması

__rdtsc() ile kendi algoritmanı ve standart algoritmanın birini karşılaştırabilirsin istiyorsan :( Benchmark işini kolaylaştırır :(
  5. Vienicome

Gececiler Burdaysa Konuya

3 saattir beni kanser edip birbirini göremeyen bu iki güzelliğin körlük sebebini anlamaya çalışıyorum :(
  6. Vienicome

1 Aylık yokluğum.

Aktifleri ve sadece sunucular kısmında takılmayanları alırsan 3 haneli rakamlara düşüyor :(
  7. Vienicome

1 Aylık yokluğum.

Bende neredeyse yarısından çoğunu tanımıyorum forumun :( Olur böyle şeyler :(
  8. Vienicome

Santral uzak ne yapmalıyım ?

Ama 2 büyük firmadan biri öbürüne KANDIRDIM XD filan yapamaz imzalanan sözleşmeler vb bir sürü şey var Yani bu sıradan bir müşteriye 8mbit'e kadar diye tarife verip 1mbit vermeye benzemiyor :(
  9. Vienicome

Yeni Geldim Merhaba ^.^ Dal İçeriye.

100 yılın geleneği olarak; İsteyene özelden atabilirim :kaş:
  10. Vienicome

Üstte ki Üyeye CİNAYET Planı (2)

Teamwork makes dreamwork :kaş:
  11. Vienicome

IP Adresi?

Doğal olarak istisna onlar*
  12. Vienicome

IP Adresi?

Sistemine virüs girmediği sürece TTNET ve internetini veren firma hariç hiç kimse senin girdiğin siteleri sunucuları vs şeyleri göremez* Tabi modemin dışarıya açık Telnet yada SSH portu varsa bu iş değişir* Örneğin google.com yazdığında seni istemediğin bir siteye yönlendirebilir ki bu en basit...
  13. Vienicome

14 Şubat - Tarihte Bugün

Sırf bugün için bekletiyordum avatarı :( Artık huzur içinde uyuyabilirim :(
  14. Vienicome

Mutluluğun Tanımı Size Göre Ne [Sadece Resim]

İlahi bir seviyede network bilgim var.txt Görevi görüyor :(
  15. Vienicome

Mutluluğun Tanımı Size Göre Ne [Sadece Resim]

İçinizde o CCA lisansını isteyen varsa bunlar sınav konuları :( Ek olarak*
  16. Vienicome

Yeter artık sıkılmadınız mı?

Yuvarlak hesap 4 yıldır burdayım desem belki 2 yıldır minecraft oynamıyorum :( Herkesin dediği gibi ortamı için kullanılıyor burası :(
  17. Vienicome

Yukarıdaki kullanıcı ile hangi sporu yapmak isterdin?

Biliyorsun nerede arayacağını :(
  18. Vienicome

Yukarıdaki kullanıcı ile hangi sporu yapmak isterdin?

Watersports yazıcam ama biri anlayacak uyarı verecek olan bana olacak yine :(
  19. Vienicome

forumda yetki...

Ek olarak Cloudflare korumasını tetiklemediğin sürece saniyede 10 posta kadar hızla spam yapabilirsin :( Değişmediyse :( O spami yaşayanlardan şimdiden özür diliyorum :(
  20. Vienicome

Domain İle İlgili Bir Kaç Sorum ve Sorunum Var İlgilenenler İçeri Lütfen

Domain sadece ip adresine çıkar, başka yolu yok :( İstediğin domaini/alan adını dns sunucularına sorgulattığın zaman sana sadece ip(v4/6) adresi veriliyor ki sen bir alan adıyla bir yere bağlanmaya çalıştığında sistemin onu yapıyor Minecraft ise sonuna port girilmediyse standart kullanılan portu...
  21. Vienicome

forumda yetki...

Ben aynısını yapınca özel üye tagim alınmıştı sadece sponsor kalmıştı :( Hayinler :(
  22. Vienicome

Forumun gidişatı

Ben ilk uyarımı "steve zencimi normalde" gibi bir mesajımdan almıştım :( Üstelik uyarıyı veren moderatörün nickide "Black Jesus"dı :( Ne kadar tesadüf :( Ama konuya dönersek bunun çözümü yok aynı dramayı yıllar boyunca yaşadı forum :(
  23. Vienicome

Konular için OP tagi

Bazı forumlarda görüyorum konuyu başlatan şahıs için o konuya özel Thread Starter gibi tagler veriliyor ve yardım konularında kimin kimden yardım istediği karmaşası olmuyor Mümkünse burayada öyle bir şey istiyorum/uz :( Yav bahsettiğim op tahmin ettiğiniz op değil :( Bahsettiğim op*
  24. Vienicome

Forumu Bırakıyorum

Burada :( Uyarı vermek isteyen moderatörler sakin olun bir tartışma olduğu yok :(