Arama sonuçlarınız

1. 98IamLegend98

Koyunlar Üzgün :(

sen mantık yürüt az burada 2. tanrı kelimesini Allah dışındaki diğer ilahın adını belirtmek için özel isim olduğunu belirttim git biraz balık, kereviz ve tuz ye
  2. 98IamLegend98

BedWars Plugini Yenilenmiyo

huzunin sana "hile kullanma! hile kul hakkı!" demeye çalışıyor galiba.
  3. 98IamLegend98

değil :(
  4. 98IamLegend98

tanrının eş anlamlısı ilahtır ama Allah'ın eş anlamlısı Tanrı değildir diom sen git biraz kereviz ye mantığın ve aklın güçlensin :(
  5. 98IamLegend98

tanrı=ilah ve Kuran-i kerimde Tanrı'nın azabı şiddetlidir. demiyor Allah'ın azabı şiddetlidir. diyor sizinkileri diyen öğretmenlere yanacak diye acıyorum :(
  6. 98IamLegend98

işte. böyle cahilce Allah'ın türkçesinin olduğunu iddia edince bunlarda böyle yetişior. bende dediğine katılıyorum. ve gelecekte Allah'ın türkçesi Tanrı'dır diyenler kalmaz inş :(
  7. 98IamLegend98

ha evet hatırladım :D nicki panda yiyen ot olunca karıştırdım :D
  8. 98IamLegend98

Seni hayattan banlamak lazım. ve koyun tanrısı neya Allah aşkına :D ve Allah koyunları helal kılmıştır! + senin şu eşek tanrısına inanan panda yiyen ot olduğunu düşünüyorum.
  9. 98IamLegend98

En Sevdiğiniz Çaklıt(Çukulat)lar

Buna şunlar ile cevap verebilirim. 1. Waffle (tabakta) hep dürüm çıktı 2. 3. 4.
  10. 98IamLegend98

Web Tabanlı oyunlar %90 da kalıyor

teşekkür ederim kardeşim. linki kırdım yeni koyucam Allah senden razı olsun kardeş.
  11. 98IamLegend98

Bu sadece bendemi var

girdiğimiz sitelere göre, googlede sorguladığımız şeylere, alakalı yazılar içerince bu tür şeylerle ilgili şeyler çıkar. mesela araba sitelerine girersen reklamlarda araba çıkar. sende japon sitelerine girdiğin için japonca reklamlar çıkıyor.
  12. 98IamLegend98

The Long Dark Haritasına Benzer Bi Harita Yapmaya Çalışıyorum

mecazca bilmeyen axelin dramı* oynanırmı dior.
  13. 98IamLegend98

Minecraft Ban kontrol skripti

sanırım birini banlarken siteyede ban kontrol scriptine (html olarak mcdeki deil) ekliyorlar onu.
  14. 98IamLegend98

Tek Ayakta Duran Minecraft Oyuncusu Ben Miyim ?

değil seninki kıravaty (y -lı eki anlamına gelio) kıravaty cookie monstırzın.
  15. 98IamLegend98

Nedir Bu TV Reklamları Deliliği

doğru sölüon bazen başlarken bazen heycanlı anlarda hatta filmin ortasında bile yapıyorlar ama sonuç:50-30-10-20-100-150 kişi filan alıyor bazende yarım saat tele alışveriş yapıolar :D
  16. 98IamLegend98

monster bilgisayar alacağımı nerden bildin :D
  17. 98IamLegend98

pcim bozuk olmasaydı şuanda oynuyordum.. ama sebebi:benim afedersiniz öküz bilgisayarım çok çabuk ısınıyor tuşlara bastığımda tuş komutu yollamıyor yeni pc alınca tekrar başlıcam ve daha iyi bir pc ile :) o yüzden ı playingi seçiom.
  18. 98IamLegend98

Web Tabanlı oyunlar %90 da kalıyor

yok onun için değil bu bilgisayar yıllardır eskidi klavye kırık vb. birçok şeyi bozuk + monster bilgisayar alacağım için bu bilgisayar hiç kalacak. (bir hafta sonra cevap verdiğim için özür dilerim bildirim gelmedi kenddim bakıım dderken buldum)
  19. 98IamLegend98

Bu Anti-DDOS Scripti İşe Yarar Mı?

ip adresimi çalarsın falan die f5lemiom :s
  20. 98IamLegend98

Fen :(

ingilizce en kolay ders la. (ben ingilizceyi sevdiğim için bana kolay geliyor :3)
  21. 98IamLegend98

Ruh bedenin neresindedir?

benim tezime göre biz ruhuz ama bir bedenin içindeyiz senin tezine göre ruh ve bedeniz. kimin tezi doğru bilemeyiz. + olarak ruh+beden=yaşam diyebilirdin.
  22. 98IamLegend98

benim demek istediğim: bizim içimizde ruh var. Ölünce o ruh çıkar ve o ruhun görüş açısına geçeriz. Yani bu biz ruhuz demektir.
  23. 98IamLegend98

Ruh vücudun heryerindedir ve konu kapanmıştır. sen şuanda ruhsun. bende ruhum ama ruhlar bir bedene girmişlerdir. bizim ruhumuz (biz) olmasa bedenimiz heykel gibi durur.
  24. 98IamLegend98

[GTA San Andreas Map] (Duygulandırır)

ben bunu mini modluk sanıyordum özür dilerim. (geç cevap iiçinde özür dileriim )