Arama sonuçlarınız

1. 98IamLegend98

IamLegend ve Laloww'u Trollerkene

ıamlegendi trollerkene demişşin, ve IamLegand ne?
  2. 98IamLegend98

IamLegend ve Laloww'u Trollerkene

2 resimdeki mesajlarımı okuyaydın eyiydi :/
  3. 98IamLegend98

Steam'den Ücretsiz Oyun Alma/İndirme ! (Paypal/Amozon ve Daha Fazlası)

crack dışındakı yasal yolları kullanmayı tercih ederim.
  4. 98IamLegend98

Öneri bildirimler.

bende öle yapıyorum :)
  5. 98IamLegend98

Öneri bildirimler.

Evet XenForoda öyle bir özellik var ama neler gerekli bilmiyorum. Güzel olabilir.
  6. 98IamLegend98

Payday:The Heist Çekilişi Yapıyorum :)

Bende şanslıyım broo @JakSocket in yaptığı çekilişten natural selection 2 kazandım brooo
  7. 98IamLegend98

Büyük Steam Çekilişi! :D

yoo sen bende zaten eklisin.
  8. 98IamLegend98

Payday:The Heist Çekilişi Yapıyorum :)

*Adınız Ve Soyadınız :Yasin Gökmen *Steam İsminiz :98IamLegend98 Ulaşabileceğim Yerlerden (2 sinden birini yada hepsini doldurunuz.) Skype:yasin_minecraft Facebook: - Eğer Skype yapıyorsanız Skype Resminiz:Koskoca enchanted yazıyor.
  9. 98IamLegend98

Vanillada Gerçekçi Asansörler

yav bi kuralları okusan sadece 1-2 dakkan gidecek bizim suçumuz yok senin yüzünden öne çıkıyor o yüzden bizim suçumuz yok şimdi git ve herşeyi tam öğrenmeden masumları yargılamamayı öğrende gel!
  10. 98IamLegend98

Web Tabanlı oyunlar %90 da kalıyor

tamam teşekkür ederim. yeni bir bilgisayar almayı planlıyordum windows 8.
  11. 98IamLegend98

Dünyayı yok etme şansınız olsaydı dünyayı nasıl yok ederdiniz

Güneşin dünyaya dönük tarafına meteorlar çarptırırdım bu yüzden alevler fışkırır ve diğer taraftan meteorlar çarptırırdım ve güneş dünyaya yaklaşırdı sonra ayı Asya kıtasına doğru meteor gibi çarptırıp parçalara ayırırdım
  12. 98IamLegend98

Jeff The Killer kanlı ve kansız

%10 benzemiş beğenmedim
  13. 98IamLegend98

Üstteki üyeyi bir oyun bölümüne yollayarak öldürün

seni Team Fortress 2 ye blue takımda spyken kılık değiştirmişken ajan olduğun belli olduğu anda etrafını redlerden: Pyro heavy demoman soldier scout ve engineer sarmışkenki ana yolluyorum. kurtulabilirsen kurtul hadi. (bu durumdan %9 kurtulma şansın var %8 şans takımının seni kurtarabilmesinden...
  14. 98IamLegend98

Yeni Nesil Bilgisayarlarda Mouse Kullanılmayacak

aynen. ya teknolojiyi ilerletçez diye saçma sapan şeyler çıkartıyorlar bunlar cinema 4de filan iyi. ama gerçekçi haraketli oyunlar çıkar onda iyi olabilir.
  15. 98IamLegend98

Web Tabanlı oyunlar %90 da kalıyor

Arkadaşlar web tabanlı oyunları açamıyorum ya yarıda kesiliyor ya %90 veya %99 da takılıyor eklenti istemeyenleri deniyorum ve web tabansız olanlar açılıyor ekran kartımın bir kısmı yanmış olabilir mi? pcimin özellikleri: DirectX 11 Windows 7 Ultimate Geri Kalanı: Ekran kartımın bir kısmı...
  16. 98IamLegend98

Bu forumu nasıl buldunuz?

ülnü dğeil moda o kleimeleri dügzün klulan (bir süre böyle konuşacağım nasolsa okunuyor.)
  17. 98IamLegend98

Bu forumu nasıl buldunuz?

karışık olarak bildiğim için ortalama 50. ve oyunda bilmediğim tek şey redstonenin %75.