Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
sen mantık yürüt az burada 2. tanrı kelimesini Allah dışındaki diğer ilahın adını belirtmek için özel isim olduğunu belirttim git biraz balık, kereviz ve tuz ye
işte. böyle cahilce Allah'ın türkçesinin olduğunu iddia edince bunlarda böyle yetişior. bende dediğine katılıyorum. ve gelecekte Allah'ın türkçesi Tanrı'dır diyenler kalmaz inş :(
Seni hayattan banlamak lazım.
ve koyun tanrısı neya Allah aşkına :D
ve Allah koyunları helal kılmıştır!
+
senin şu eşek tanrısına inanan panda yiyen ot olduğunu düşünüyorum.
girdiğimiz sitelere göre, googlede sorguladığımız şeylere, alakalı yazılar içerince bu tür şeylerle ilgili şeyler çıkar. mesela araba sitelerine girersen reklamlarda araba çıkar. sende japon sitelerine girdiğin için japonca reklamlar çıkıyor.
doğru sölüon bazen başlarken bazen heycanlı anlarda hatta filmin ortasında bile yapıyorlar ama sonuç:50-30-10-20-100-150 kişi filan alıyor bazende yarım saat tele alışveriş yapıolar :D
pcim bozuk olmasaydı şuanda oynuyordum.. ama sebebi:benim afedersiniz öküz bilgisayarım çok çabuk ısınıyor tuşlara bastığımda tuş komutu yollamıyor yeni pc alınca tekrar başlıcam ve daha iyi bir pc ile :) o yüzden ı playingi seçiom.
yok onun için değil bu bilgisayar yıllardır eskidi klavye kırık vb. birçok şeyi bozuk + monster bilgisayar alacağım için bu bilgisayar hiç kalacak. (bir hafta sonra cevap verdiğim için özür dilerim bildirim gelmedi kenddim bakıım dderken buldum)
benim tezime göre biz ruhuz ama bir bedenin içindeyiz senin tezine göre ruh ve bedeniz. kimin tezi doğru bilemeyiz.
+ olarak
ruh+beden=yaşam diyebilirdin.
Ruh vücudun heryerindedir ve konu kapanmıştır.
sen şuanda ruhsun. bende ruhum ama ruhlar bir bedene girmişlerdir. bizim ruhumuz (biz) olmasa bedenimiz heykel gibi durur.
Siz de bize katılın!
392 bin üye ile şüphesiz Türkiye'nin en büyük oyuncu forumuyuz; foruma kaydolarak Minecraft, GTA, CS: GO, LoL, PUBG ve diğer tüm oyunlar hakkında soru sorabilir, bilgi alabilir ve paylaşım yapabilirsiniz. Kaydolmak için tıklayın.
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.