Arama sonuçlarınız

1. Poyro

1'den 1000'e kadar sayıyoruz!

39+1=40 YAPAR
  2. Poyro

Kimdir bu W.D Gaster ?

Öncelikle gaster follower'lar hakkında hiçbir gerçek bilgimiz yok. O sebeple artık canon olmaktan çıkıyor. Şimdi başlayalım. Öncelikle Gaster Followerların kim olduklarını bulmaya çalışalım. Bu durumda Gaster Follower 2 (GF2)'yi ele alalım. Tüm gaster followerlar oyunda görülen başka...
  3. Poyro

[ÇÖZÜLDÜ] | Cinsiyette Diğer Seçeneği Eklensin!

diğer seçeneği yerine apachi atak helikopteri seçeneği gelebilir
  4. Poyro

Kimdir bu W.D Gaster ?

Hayır. Blabla ismini koyarsan oyun böyle bir dosya olmadığının farkında ve bu sebeple yeni bir dosya oluşturuyor. Ancak gaster oyunun ilk kez duyduğu bir isim değil. Bu sebeple gasterin ne diyeceğini arıyor. Ancak gaster var olmadığı için oyun gasterin ne diyeceğini bulamıyor ve sonsuz döngüye...
  5. Poyro

Kimdir bu W.D Gaster ?

YA DA zamanda ve uzayda varolmayan ve yasaklanmış(silinmiş) birinin ismini almaya çalıştığın için oyun o gasterin dosyasını arayıp bulamadığı için oyun bir hata veriyor. Programlar crash yememek için her şeyi yapmaya çalıştığı için oyun seni bunu yapmamış sayıyor ve seni oyunun başına atıyor.
  6. Poyro

Buz Fizikleri Shovel Knight'ta Bile Kanser

@Bolonezella @AjStyles @Shrike @BornToKillTR @ShadowPlayer
  7. Poyro

Super Smash Bros. Nintendo Switch için Duyuruldu!

Super Smash Bros. Nintendo Switch için Duyuruldu! Yaklaşık bir yıldır beklenen oyun Super Smash Brothers'ın Nintendo Switch versiyonu bu hafta olan Nintendo Direct'in sonunda sürpriz bir haber olarak duyuruldu. İlk başta Splatoon 1'in ilk trailer'i gibi gözüken trailer bize yeni Smash oyununda...
  8. Poyro

Modelleme

1. model sadelikten dolayı iyi görünüyor.
  9. Poyro

Kimdir bu W.D Gaster ?

Öhöm. Bu konudaki çoğu şey doğrulanmış değildir ve sadece fandom tarafından oluşturulmuştur. Örneğin: Gaster'in Sans ve Papyrus ile herhangi bir bağlantısı olduğu bile belli değildir. Ne oyunda ne de Toby Fox'un Twitter hesabında bunu destekleyen bir bilgi yoktur. Üstüne üstlük zaman yolculuğu...
  10. Poyro

Ah Ah eski zamanlar

Beyler dolar 1,5 olmuş. Bu devirde PC alınmaz.
  11. Poyro

Nintendo Switch'in Yıldönümü Hatası

Nintendo Switch'in Yıldönümü Hatası Bir yıl önce bugün Nintendo Switch kullanıma açıldı. Ve Nintendo ilk yıldönümü hediyesi olarak... Bize bir yazılım hatası hediye etti! İyi tarafından bakarsak bu hata o kadar büyük bir sorun yaratmasa da rahatsız edici sayılabilir. (Bazı Nintendo Switch...
  12. Poyro

Kirby ve Amazing Mirror

yay! bir nintendo fanı yarattın! +10 Nintendo Point Bu arada bir SM64 serisi hazırlıyorum
  13. Poyro

Kirby ve Amazing Mirror

@Bolonezella @AjStyles @Shrike
  14. Poyro

Forumda akılda kalıcı olduğunu düşündüğün bir üye adı söyle

@adenzu54 @JusticeWhip @BurnerTroll @AjStyles ve @Bolonezella
  15. Poyro

Brawlhalla : Cross aslında kemalisttir. (Zaman kaybı bir konu)

Bunun gibi bazı karakterlerin oyunlarında bahsedilmeyen arkaplan hikayelerini çok seviyorum.
  16. Poyro

Duyuru Toplu Duyuru & Koşul Güncellemesi v.1.0

ühü... yakında sadece sponsorlar için grupları da getirirler.
  17. Poyro

Duyuru Toplu Duyuru & Koşul Güncellemesi v.1.0

bir dakika. İMZALAR GERİ GELDİ ve sadece Süper üyeler mi imza kullanabiliyor? Yoksa yanlış mı anladım?
  18. Poyro

En Ucuza Minecraft Premium Hesap! - [Eski]

Arkadaşlar Minecraft.NET aslında minecraft.com sitesinin bir çakmasıdır ben Minecraft.NET'ten maynkraft hesabı aldım ama bana arkadaşlarımın dediği gibi bana bedava roblox ve growtopia hesabı vermedi. ŞİKAYETİÇİYİM
  19. Poyro

Forumun neyi forumun hangi üyesi?

forumun wwe'cisi ve pokemoncusu: @AjStyles
  20. Poyro

İnsanın kendini bilmesi kadar güzel bir şey var mı ?

oyunu rom olarak bulabilirsin. forum kuralları sebebiyle site veremem. emulatör olarak: https://rpcs3.net/
  21. Poyro

İnsanın kendini bilmesi kadar güzel bir şey var mı ?

bence bilgisayarın iyiyse emulatör indir
  22. Poyro

Tam 12'den!

Bayonetta'yı Turnuvalarda Banlat X Nintendo'yu Türkiye'ye getir X Smash Bros Competitive Oyuncusu .
  23. Poyro

HARD MAN MAKER

Oyunun fizikleri normal mega mane benzemiyor. Oynayamadım Sent from my iPhone using Tapatalk
  24. Poyro

Nintendo Labo Hakkında Yeni Bilgiler

Nintendo Labo Hakkında Yeni Bilgiler Büyük ihtimalle Nintendo'nun yeni Labo denilen oyunlarını ve kartonlarını biliyorsunuzdur. Ve Nintendo Labo'nun Ön-Siparişi için bize yeni videolar verdiler. Öncelikle bize bu Toy-Conların yapımı hakkında önemli bir bilgi verdiler. Yanlarında kağıttan...