Arama sonuçlarınız

1. Poyro

HARD MAN MAKER

bölümleri oyuncular yaratıyor. oyuncular çok acımasız.
  2. Poyro

HARD MAN MAKER

@Bolonezella @AjStyles @Shrike @z0rinizm @DIO Dikkat: Başarı seviyem sebebiyle kör olabilirsiniz.
  3. Poyro

Bayonetta Banlanmalı mı? Competitive Sm4sh'in Geleceği

Bayonetta Banlanmalı mı? Competitive Sm4sh'in Geleceği Geçen hafta en sevdiğim turnuvalardan biri olan Frostbite Sm4sh Singles Turnuvaları vardı. Ancak bu sene, Frostbite'ın en kötü yılıydı. Peki bunun sebebi neydi? ZeRo ve Ally'ın olmaması? Hayır, daha önce katılmadıkları ancak çok eğlenceli...
  4. Poyro

Üstteki Üye Hakkında Düşüncelerimizi Yazıyoruz

galiba en fazla ünvanı olan üye
  5. Poyro

Yukarıdaki üyeyi öldür.

yukardaki üyeyi yedim.
  6. Poyro

irfan hocadan ibretlik tespit

MINDBLOWN
  7. Poyro

Shovel Knight - Aşırı Zenginlik

@AjStyles @Bolonezella @Shrike
  8. Poyro

Bir beyinsizlik yap!

Bu çok aptalca bir konu
  9. Poyro

Splatoon 2 - Özel Saldırılar

Splatoon 2 - Özel Saldırılar İki silahı birbirinden ayıran başka bir özellik ise özel saldırılarıdır. Bu özel saldırı metreniz etrafı boyadıkça artar. Tenta Missiles Bu özel saldırı öldürmek üzere yaratılmıştır ancak Splatoon'da hiçbir oyun modu tamamen öldürmek üzerine kurulu olmadığından...
  10. Poyro

Google Olmasa Şu an Nasıl Bir Hayat Yaşıyor Olurduk?

elimizde telefon rehberi gibi siteler rehberi olurdu
  11. Poyro

Stüdyo Küp Tuhaf Kanal

bak kardeşim. her ne kadar kurallara aykırı olmasa da işe yaramadığını anlayabileceğini umuyorum
  12. Poyro

Splatoon 2 İkincil Silahlar

Splatoon 2 İkincil Silahlar Önceki konularımda Splatoon 2'deki silah türlerimden bahsetmiştim. Ancak iki roller'ı birbirinden farklı kılan şeylerden biri ikinci silahıdır. Bu ikinci silahlara çoğu oyuncu bombalar dese bile ikincil silahlar arasında bomba sayılmayacak silahlar da vardır. Peki bu...
  13. Poyro

Stüdyo Küp Tuhaf Kanal

yeter artık. konunu 4 kere upladın. Lütfen yöneticiler bu konuda bir şeyler yapsın.
  14. Poyro

Çocukken izlediğiniz çizgi filmler

YuGiOh! Gx ve YuGiOh 5ds
  15. Poyro

2018 Yeni Emojiler

ve hala dab emojisi yok...
  16. Poyro

Mükemmel Smash Bros Fan Oyunu

@Bolonezella @AjStyles @Shrike
  17. Poyro

Eskiler ve Pek de O Kadar Eski Olmayanlar...

en son anti-anti-anti-lapis grubunun kuruluşunu hatırlıyorum. ah gruplar imzalar ve dragon cave'nin forumu yönettiği zamanlar
  18. Poyro

Stüdyo Küp Tuhaf Kanal

Bu senin kanalın değil miydi?
  19. Poyro

Gelmiş geçmiş efsane üyen kim?

@Bolonezella @AjStyles
  20. Poyro

Splatoon 2 - Ranked Mode

çekicem ama normal videolardan 2 kat daha kısa ama yapması iki kat uzun sürüyor. :P Bu videoları yaparken çok eğleniyorum. Hem siz varsınız. Bunlar bana yeter.
  21. Poyro

Splatoon 2 - Ranked Mode

hadi bu yorumun doğruluk kontrolünü yapalım! gereksiz poyro, - Doğru video atmış, - Doğru bize de beğenmemek düşer (!) -doğru sayılır ama doğru olmayan bir şey var. hmm. evet sen saydek olmalısın.
  22. Poyro

Splatoon 2 - Ranked Mode

@noname- @AjStyles @Bolonezella @Shrike
  23. Poyro

Splatoon 2 Oyun Modları

Splatoon 2 Oyun Modları Classic Mode Turf War Bu en basit oyun modlarından biridir. Amacınız 3 dakikanın sonuna kadar rakibinizden daha fazla yeri boyamanız gerekir. Rollerlar ve içinde "Splat" geçen silahlar bu modda çok işe yarar. Sıralamalar boyadığınız yerin alanına göre değişir. Ranked Mode...
  24. Poyro

Splatoon 2 Silah Türleri

Splatoon 2 Silah Türleri Atıcılar(Shooters) Bu silah tipi standart silah tipidir. Hızları, depoları ve hasarları ortalamadır. Aralarında Splattershot Jr. Splattershot ve Aerospray-PG gibi silahlar bu gruptadır. Başlangıç silahı tipinde olmasına rağmen Aerospray serisi aslında öldürme gücü yüksek...