Arama sonuçlarınız

1. 98IamLegend98

bekle bir saniye... sanırım alexin nerden geldiğini buldum

Arkadaşlar @craft_man ın avatarının kaynağını bana atmıştı. o anda şunu buldum Jeb - Alex demekki jeb alexi yaparken kendini örnek almış! biliyorsunuz ki. mojang satılmadan önce notch 1.7.2 de jebe vermişti bu yüzden jebin alexi nerden getirdiğini bulduk!
  2. 98IamLegend98

Photoshop 7/İnsan Ağzı olan kedi

şapkalı kedi veya şapkanın içindeki kedi gibi bişedi (bende izledim)
  3. 98IamLegend98

Photoshop 7/İnsan Ağzı olan kedi

10 üzerinden 8 verdim.
  4. 98IamLegend98

Minecraft Ve Cs GO Çekilişi

silindi
  5. 98IamLegend98

Böyle bir sunucu tutar mı?

eğer öyle bir şey olsaydı mtadaki bir serverin (gta sa nın multi hali) oyuncuları şuanda 900 kişi olmazdı. ama haritaya bakılabilecek merak etme.
  6. 98IamLegend98

haftaya açamam :D ne zamana kadar açılacağını bilmiyorum ama tek engel host gibi gözüküyor :( ve sana sürekli server durumunu atıcam merak etme. ve bunddan böyle ynei bi karar aldım. 5 kişi davet edene ev verilecek.
  7. 98IamLegend98

yok ama önerini yapıcaz. yani evet.
  8. 98IamLegend98

1.varolan birşeyler yapılabilir. 2.basit para kazanma yollarımı? hah vip sadece "bu sunucu ayrımcılık yapar" lafını getirir 3.kavganın devamını getirme kendime söz verdim.
  9. 98IamLegend98

ben zcki 2 defa oynadım. ilk girişimde azarlanıp banlandım(2013). 2.sinde moderatör beni suçsuz yere banladı(2014!) sen ne zck den bahsediyorsun
  10. 98IamLegend98

vip satılmıcak sen neden bahsediyorsun :D
  11. 98IamLegend98

sokaklarda üzerinde V.İ.P yazan araba ile gezmekmi istiyordun? insanlar seni bu forumda istemiyor serverin güzel görünsün diye diğer serverleri kötülemekten bıkmadın mı?
  12. 98IamLegend98

vip olmayacağı için server kirasını karşılayabilirmisin? :D
  13. 98IamLegend98

yok la kabul ederdimde her nedense bazı insanlar arkadaşına item vermek suç diolar :D ondan korkuom işte.
  14. 98IamLegend98

unut bunu. bir tabanca ve arabadan başka bir şey alamayacaksın.
  15. 98IamLegend98

1.mta diyorum hiçmi gtayı arkadaşlarınla oynamadın? 2.uluslararası server. ve hayallerin benim sayemde gerçekleşecek :D item veririm ama minigun filan istiyorsan unut bunu.
  16. 98IamLegend98

güldürdün be :D mta da fikrime benzeyen bir sunucu var. adını reklam olmasın diye söylemicem yabancı %10 u arap %10 u türk ülkeleerası. en fazla 1000 kişi oluyor whitelistsiz ve hiçbir problem yok.
  17. 98IamLegend98

tabii ki de seni admin yaparım finansal işlerle uğraşmayacaksın merak etme.
  18. 98IamLegend98

ben towny i mucosoftunki gibi biliyordum :D desteğin için sağol. grand theft auto diamond nasıl bir şey araştıracağım :) açılsaydı oynarmıydın?
  19. 98IamLegend98

Arkadaşlar ben şimdi 2015'e 2 ay kaldı 2015 geldikten sonra bir server açmayı düşünüyorum M.T.A(gtanın multi oynanabilen modu) rpg ve gerçek hayat karışımı bir server açmak istiyorum farklı işler olacak 2 tane şehir olacak 2 sine uçak veya arabayla uçulacak adam öldürmek hariç tüm suçlar...
  20. 98IamLegend98

Ekran kartım yandı galiba :( [resimli]

şu konuları hort etmeyin artık!
  21. 98IamLegend98

Minecraft Server Spawn <glister>

güzel. serverlerde kullanma izni varmı?
  22. 98IamLegend98

Süngerbob Ailesi Minecraft da Olursa!?!

konuları hort etme kardeşim.
  23. 98IamLegend98

mod

1.eclipseyle java bilgisiyle 2.mcreator ile acemiler yapabilir.
  24. 98IamLegend98

Minecraft Ve Cs GO Çekilişi

dur bakalım sadece mc veya cs go isteyebilirsin steamdaki tüm oyunları isteyemezsin :D