Arama sonuçlarınız

1. Poyro

Mcreator Mod export edemiyor

ne şovu? lanet olsun on karakter
  2. Poyro

22. bölüm - Yeni şehrin ilk Evi.

U Got One Sub Benide ekle tag liste
  3. Poyro

Ücretli İş Yaptırcaklar İçin Öneriler

Best, İşsizYok (Kalıcı Yasaklanma) :|
  4. Poyro

LANET OLASI PARKURKAR ! Hayran Haritaları | Bölüm 11

Parkurlar, sadece parkurlar, rahatlamanın yolu: TNT:creeper::VV::VV::VV::VV::VV::VV::lav::lav::lav::lav::lav:
  5. Poyro

YOUTUBE KANALLARINA KARŞILIKLI DESTEK

Bu bir milyonuncu ama neyse Kanal Not: Hesabımın Adı Mavi Cehennem Değil EnderHunters Türkiye onu kullanarak abone olacağım
  6. Poyro

Televizyon da gördüğüm reklam

Kitabı Alınca Ben
  7. Poyro

Farkındayım amacım batuhan çeli olmak değil. kendi modpacklerimde kullaacağım minik modlar yapmak
  8. Poyro

Tüm Hayvanlarla Parti Vermek!

basit ama güzel bir komut :D
  9. Poyro

Forge var mod tanıtımı yapıyorum. Hata kodunu okuyunca bir şey fark ettim. cache.properties dosyasına bakayım dedim adı cache.properties.lock olan bir dosya buldum. lock'u silince düzeldi kolayca. Programı bilmeden konuşma yani. 2.'si insanlar sinirli olabilir. o yüzden hemen cevap yazınca kötü...
  10. Poyro

Mod paketi değil kendi modumu yapıyorum!
  11. Poyro

Minecraft'ta İlk Gününü Nasıl Geçirirsin ?

Yanlış eğer bir taş kılıç yemek bir ev ve -gerek yok- bir zırh parçan varsa ilk gece iyi bir zamandır çünkü sonraki gecelerde baş belası creeperlar ve örümcekler birikmeye başlar. İlk gece hiç birikmeyeceği için az vardır. ilk gece yapılması gereken ev şekli dağa oyma ev tarzıdır böylece çok...
  12. Poyro

Alın size hata kodu >BOOTING UP GRADLE... >Data loaded, MCreator gradle console ready [ver 1.007]! [boot took 5 milliseconds] >RIGHT click once to copy log to the clipboard or twice to clear the log...
  13. Poyro

Master Yi|Minecraft Sword Denemesi

altın kılıca ildinç ve hoş bir texture olur. youtubera göndermek için ideal tam üstüne isim yazmalık
  14. Poyro

Mod Paketi Crash Veriyor?

UE DragonAPI{1.0} [DragonAPI] (DragonAPI 1.7.10 V9b.jar) bu odu sil
  15. Poyro

Minecraft 3'lü Top Atar Yapımı

Hakaret etmiyorum!
  16. Poyro

lan bilmeden konuşma. ikisininde avatar aynıydı bende önce avatara bakarım aynı avatar olunca adam kendiyle konuşuyor sandım
  17. Poyro

lan adam şizofren kendisiyle konuşuyor sandım aadsasdasdasd
  18. Poyro

Youtube Kanalı Nasıl Olmalı ?

Pixelmon çok tutulur çeken türk çok yok
  19. Poyro

Bir Survival Serverini Güzelleştirme daha iyi hale getirme [Atla içeri]

Hiçbir şey ekleme, sade, tadında bir survival olsun. kit bile verme adqamlara lockette eklemeki gerçekten chest saklasınlar. claim ekleme gizli ev yapsınlar. ama aşırı anti-hack'e önem ver. tadında olsun
  20. Poyro

Adana Merkez Patlıyor Herkes Minecraft !

iyi halt ettin sadece adana merkeze animasyon eklemişsin
  21. Poyro

Server Full İken Oyuna Girme

sakın yapma, çok fazla şikayet olur ama al kod: on connect: player have permission "VIP" number of players is larger than *sunucunun full alacağı kişi sayısı*, execute consol command "/kick @r Bir Vip Girdiği için Birinin atılması gerekiyordu. Bu sensin!"
  22. Poyro

Otomatik Video Atmak

Teşekkürgrdş
  23. Poyro

Kanalınız varsa bir toplaşalım

Mavi Cehennem @TheRedstoneEngineer @Mr_TeneKe
  24. Poyro

Otomatik Video Atmak

nerede????????????????????????????????????????? lanet olsun 10 karakter :sinirli:
  25. Poyro

Otomatik Video Atmak

Kısa Kesiyorum elirli saatte stoktaki video nasıl atılır. Ben bilgisayarın başında değilken