Arama sonuçlarınız

1. Poyro

Goat Simulator Sorunu

Çalıştı
  2. Poyro

Goat Simulator Sorunu

Al kardeş
  3. Poyro

Saçma Ama Olmak İstediğiniz Meslekleri Alalım :(

Aynen kardeş amaç Google bendeEtiketler şekil adsadsadasdas, qweqweqw, qwqesadasdqweadqweq, qeQEEQweqw:Eqw.eqwe.qW, ASDaSSAASDASDSADASDasdasdaSASDdADSA, Etiketler ölüm muahahahahahahahaha
  4. Poyro

Minecraft kontrolleri açınca crash veriyor

oyuna yeni tuşlar ekleyentüm modları çıkar öyle dene. (hepsini değil, teker teker)Bide 512 MB ram ile 78 mod oynayamazsın
  5. Poyro

Goat Simulator Sorunu

Arkadaşlar iki gün önce steam'den goat simulator aldım ancak açmaya çalışınca siyah bir ekran çıkıyor sonra beni masaüstüne atıyor neden bu olabilir Tüm sistem gerekliliklerini karşıladım Not: Bilgisayarım 64-bit
  6. Poyro

İlluMemati Confirmed!!!! Minecraft-Build Battle

Flash Haber: Hepiniz vız Geçildiniz. Cidden bana hep bu v€let'sin küçüksün youtubeyi dolduruyorsunuz bırak bence bu işleri diyenler oldu ama onlara tek bir şey söyledim #NeverGiveUp. Önceki kanalımın ismi daha beterdi "EnderHunters Türkiye". Ama benim için bir anlamı vardı Ender Hunters çakma...
  7. Poyro

İlluMemati Confirmed!!!! Minecraft-Build Battle

@Neria @_AcaRz @Mr_TeneKe @Monkeygunner5000 @@TheRedstoneEngineer
  8. Poyro

AudaCity Ses Sorunu

Ben anladım önce mikrofonu dinleme moduna alcam sonra bilgisayarın sesini kaydediceğim Ama Sorun Nasıl Bilgisayarın sesini kaydediceğimi bilmemem :D
  9. Poyro

AudaCity Ses Sorunu

Arkadaşlar AudaCity'yle nasıl blgisayarın sesini kaydederim kendi sesimin yanında, Yoksa bu kendiliğinden varmı? @Mr_TeneKe
  10. Poyro

Dayağın Allahını Yemek | Natural Selection 2

İyi kanal kardeşim ama Tüm Videolarını oynatma listeleri içinde toplaman ve en güzellerini ana sayfana eklemen iyi olur. Örneğin Unturned adında bir oynatma listesi oluşturabilirsin Bide Videonun ismi Natural Selection 2 | DAYAK YEMEK yerine DAYAK YEMEK |Natural Selection 2 olursa video daha...
  11. Poyro

Vagonlard Fail! Satılmışı Kurtar

Yok Eklemeyi unuttum özür dilerimyım lan ben :D
  12. Poyro

Vagonlard Fail! Satılmışı Kurtar

@DarkDraxill @Neria @TheEverCraftTR @Extra_Tester @_AcaRz @Mr_TeneKe @PluginciJoJuK @Slower1903 @Monkeygunner5000 @TheRedstoneEngineer @Forumİmamı
  13. Poyro

Malikane! Hardcore Survival Bölüm 2

Modlu flatworld survival çekmeye hazırlanıyorum :PBide arkadaşlar tavsiyeleriniz iyi güzelde... motive olmam için abone olurmusunuz?
  14. Poyro

[SK] V E L E T Koruması

Bizde hareket ede ede shiftleriz!!!!!11!!!bir!!!!!
  15. Poyro

Malikane! Hardcore Survival Bölüm 2

@DarkDraxill @Neria @TheEverCraftTR @Extra_Tester @_AcaRz @Mr_TeneKe @PluginciJoJuK @Slower1903 @Monkeygunner5000 @TheRedstoneEngineer @Forumİmamı
  16. Poyro

İyi Başladık! Hardcore Survival Bölüm 1

teşekkür ederim
  17. Poyro

Salak gibi Minecraft'a 1 GB Ram vermişim :D
  18. Poyro

@DarkDraxill @Neria @TheEverCraftTR @Extra_Tester @_AcaRz @Mr_TeneKe @PluginciJoJuK @Slower1903 @Monkeygunner5000 @TheRedstoneEngineer
  19. Poyro

Türk Yapımı İlk ve Tek MMOFPS Oyunu Zula !

Sonunda iyi bir iş başarmışız! Aferin bize
  20. Poyro

Hamachi Server Etkinliği ! Kazanana 5TL Nitrado Parası

World Edit varmı? Video çekebilirmiyiz?
  21. Poyro

End City Baskını-Snapshot 15w32a Tanıtımı

Why?!? kanala git diğer videolara bak
  22. Poyro

End City Baskını-Snapshot 15w32a Tanıtımı

@DarkDraxill @Neria @TheEverCraftTR @Extra_Tester @_AcaRz @Mr_TeneKe @PluginciJoJuK @Slower1903
  23. Poyro

Güzel bi mod arıyorum pls ??

CustomNpc:(
  24. Poyro

Minecraft Snapshot 15w31a Tanıtımı

Hepinize Teşekkür ederim arkadaşlar. bug=1.8 altı dünyayı 1.9'a çevirme sorunu
  25. Poyro

Minecraft Snapshot 15w31a Tanıtımı

Bildiğim Herşeyi(Hatta Bir Bugu bile) Anlattım