Arama sonuçlarınız

1. Poyro

İntro Hakkında

evet
  2. Poyro

İntro Hakkında

Arkadaşlar Kanalıma Bir İntro Yaıyorum, Ancak Minecraft Hakkında(çoğu tuhaf) teorim var İntromda bunun hakkında küçük şeyler olsun mu
  3. Poyro

Redstone İcatları Bölüm 7: Patlayan Pasta

Pastada Şeker Yerine Barut Koyarak Patlatmayı Denemeyin Redstone Kullanın (Çok Güzel Oldu Söz)
  4. Poyro

Hunger Games Bölüm #1 İman Bağırışı w/Mert

Karşınızda En Noob SG'ci Ben!
  5. Poyro

Aldığım kitaplar/prog. Dilleri

Ne kadar öyle yasada progranlama için alınması gereken ilk kitaplar
  6. Poyro

Aldığım kitaplar/prog. Dilleri

bir başka itap daha var önce bununla kodlamaya başla: Bilişim Garajın Çocuklar İçin Programlama e Çocuklar İçin web Tasarım
  7. Poyro

Mod Tanıtımları Bölüm 3: Karlar Ülkesi

Beyler(Bayanlar) Yeni Videom Ses Kayması olmuş
  8. Poyro

[Çözüldü] Adam Akıllı AntiCheat Ve AntiCreeper Lazım

AntiCheat Yerine CompatNoCheatPlus kullan. Ayrıca Creeper için /gamerule mobGriefing false komudunu gir
  9. Poyro

Mavi Cehennem Kanalımız Açılmış Videoları atılmıştır! Buyrun

Arkadaşlar Karşınızda yeni kanalım Herhangi bir video
  10. Poyro

Sky Island Survival Bölüm 1: Çelik Alet?

Map Linki: HERE
  11. Poyro

Hangi oyunu bitirdikten sonra ağladınız ?

Can Your Pet'in Sonunda güzelim Mavişim'i yiyince
  12. Poyro

AKK'SİZ İNTERNETE SON 700

Arkadaşlar kısa geçeceğim, bir imza kampanyası var. Tamamen AKK'yi durdurmak için. Bunun için son 700 imza! SİTE AKK NEDİR
  13. Poyro

Premiere Procular buraya

Arkadaşlar kanalıma video renderlerken premiere pro kullanıyorum(orjinal). Ancak ne zaman videoyu export etsem ses kayması oluşuyor. Yapmak istediğim şey: 1.Önce ses ile videoyu ayrı export etmek.(Yaptım ama hala görüntü ses ile birlikte, sessiz bir video uzantısı var mı?) 2.Ses ile görüntüyü...
  14. Poyro

Minecraft PS3 Alırsam PC dede premium olurmuyum ?

pc al. En hızlı gelişen platform
  15. Poyro

Minecraft ilk resmim :D

creeper çok kalın.
  16. Poyro

Hesabım Görünmüyor

mojangdan aldık, daha 3.gün tşk
  17. Poyro

Hesabım Görünmüyor

Arkadaşım Pazar sabahı Minecraft hesabı aldı, ancak sadece mojang,com minecraft,net'te premiumu görünüyor oyuna girince hala play demo yazıyor aynı şekilde mcskinsearch dede görünmüyor Nick: Pegasus04
  18. Poyro

HTML sorunu

Şu sayfaya bak. Sayfa. Resimler sığmıyor. Çünkü div'in width'i foto için çok az. işte hangi divin width'inin arttırmalıyım
  19. Poyro

HTML sorunu

Arkadaşlar bir blog kuruyorum ancak bir yazıya girdiğimde resimler eksik kalıyor acaba yazıların, resimlerin vb. olan yezi nasıl genişletebilirim (Not: Özel şablonum var) Blog
  20. Poyro

Crash

mojang görünümü geliyo sonra crash
  21. Poyro

Crash

hangi modu silmeliyim onu söyle
  22. Poyro

Crash

Sadece kodlar ---- Minecraft Crash Report ---- // Daisy, daisy... Time: 12.05.2015 18:24 Description: Initializing game java.lang.NullPointerException: Initializing game at thermalexpansion.util.crafting.FurnaceManager.addOreDictRecipe(FurnaceManager.java:188) at...
  23. Poyro

Minecraft oyunda yeni fizikler (tek komut bloğu)

harika, yararlı, süper!
  24. Poyro

Bırakıyorum

abi, hoşgeldin mesajı pazartesi elveda mesajı carşamba, 5 gündür forudayım demişsin bir haftada sıkıldın hayattan
  25. Poyro

Mod İsteği

Arkadaşlar hani Burak Oyunda'da bir mod vardı. Exp kullanınca özelliklerini bilmediğimiz şeyler geliyordu. Kılıç ok yay işareti falan... o modun adı neydiilk videonun 12.58'inci saniyesinde var