Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
-Her konuya atlayan insanlara cahil diyorsun.
-Her haltı takip edip her zaman en doğrusunu öğrenmeye çalışıyorsun.
-En önemlisi öğrenmek.
Ta da !!! MLG Egoist Fame Pro Mate.
(TROLL)
Isınma bahane fanlar şahane. Bir bekle hele yaza kadar. Ondan sonra düşün.
Cuda veyahut opencl, performans farkı ahım şahım mı ? Nope. Güç tüketimini kafaya takmaya hiç gerek yok, fabrika işletmiyoruz.
Amd den kaçmaya yer arıyorsunuz. Bütçene en yüksek performansı yine amd verecek, bütçem...
Benim yakındığım şey o olsa keşke, tekelleşmeye başladıkları için fiyatları uçuran intel ve nvidia'ya yüzlerce tl fazladan bayılacaksınız ona yanıyorum. Yok efenim amd sevmiyormuş. Amd olmasa şu an bu parçaları 10000tl üzerine bile alabilirdiniz. Kafayı çalıştırın, arka tarafınızı değil.
O modellerin kaç poligon içerdiğinin farkında mısın ? Arka arkaya 5 kişi o modelleri gösterecek şekilde dursa 10 fps den yüksek performans alamayacaklar. İyi sistemi olanlar için sorun yok. Ama bahsettiğimiz kesmin işlemcisnin i3 den kötü ve 5450 seviyesi ekran kartı sahibi olduğunu düşünürsek...
5. Sınıfta öğrenirken çok kolay olduğundan sürekli tam not aldığım bir konuyu, zor diye 9. Sınıfa çekmeleri gibi acı bir durum*
+ Kavak Yelleri göndermesi OP
Forumda mod yapmak için giriş dersleri verdim, ayrıca biraz da java öğrenirseniz diğer kısımların da kolayca üstesinden gelebilirsiniz. https://forum.gamer.com.tr/forum/harita-veya-mod-yapimi-dersleri.199/
Sanırım videoyu eklemeyi unutmuşsun Furkan.
https://www.youtube.com/watch?v=TbdJOx2g-A M
en sonda a ve m arası yüzünden çıkmadı herhal. Orayı silin girin videoya.
A cismi 100 farz edelim,
K cismi 160 olur.
160 - (160*37.5/100) = 100;
(%37.5)
üstteki için ısrar edecek olursa anlayabileceği en basit örnek
3, 2 den %50 büyüktür.
2, 3 den %33 küçüktür.
Küçük bir skype tartışması...
Karahan'a yaptığım değerlendirmeyi sana da yapacağım.
Beğenmedim. Edilen rapor sadece küfür ve hakaret üzerine sonuç verir. Bunun haricinde herhangi bir kanıt sunmuyor. Yani işe yaramaz.
Bunun yerine rapor edilmesi gerekecek şeyleri engelleyecek eklentiler yapılmalı.
Siz de bize katılın!
392 bin üye ile şüphesiz Türkiye'nin en büyük oyuncu forumuyuz; foruma kaydolarak Minecraft, GTA, CS: GO, LoL, PUBG ve diğer tüm oyunlar hakkında soru sorabilir, bilgi alabilir ve paylaşım yapabilirsiniz. Kaydolmak için tıklayın.
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.