Arama sonuçlarınız

1. Salturbone

Minecrafttaki En Güçlü Silah

Orada tnt patlamıyor ama, süs onlar. yere şekeri atınca yakınlığını kontrol ettirip eğer yanındaysa arrow'a sürekli patlamak üzere olan (süresi uzatılmış) tnt ve yine patlamak üzere olan görünmez creeper spawn ediyorsun. Başka bir detay görmedim.
  2. Salturbone

Minecrafttaki En Güçlü Silah

Arrow a Patlayan Tnt summon etmek zor değil :(
  3. Salturbone

Sistem Toplama

Kasa ile verimli bir güç kaynağı bulmak çok pahalı geliyor benim gözümde. Dediğim gibi 300tl ucuz modeli var ekran kartının onu alıp anakarta daha fazla pay bırakabiliriz. SSD'yi de 120GB yapabiliriz. SSD her ne kadar gerekli olmasa da hdd ile arasındaki farkı deneyince gördüm. Kullanmaya değer.
  4. Salturbone

Sistem Toplama

Ekran kartını SSC almak için kısabileceğim tek nokta anakart, tabii ekran kartının 300tl daha ucuz bir modelini alıp onlardan da alabilir.
  5. Salturbone

4K video 4K olmayan ekranlardada 4K olarak gözükürmü

1466p derken ? dikey piksel sayısı alınıyor. Yani 768p Video izleme kısmına gelirsek. Neredeyse imkansız bir şey. Ancak kaliteli bir nvidia ekran kartı alıp dsr ile "monitörünün desteklediği dikey piksel sayısı"x2 çözünürlüğünden desteklenen çözünürlüğe downscale etse de görüntü kalitesini...
  6. Salturbone

Hızımı Alamadım :(

Güzel sanatlarda grafik tasarımcılığı dersi de veriliyordu :( ya da en azından bizim buradakinde öyle*
  7. Salturbone

Hayırlısı, şimdilik güzel gidiyor.
  8. Salturbone

Güzel sanatlar mı okuyacaksın ?
  9. Salturbone

Ne çiziyorsun ki. Ve neden gerekli :(
  10. Salturbone

[İyi mi?] Moonstalker forum sistemi

Munsıtalker biraz tasarım üzerinde dursan :( Her şey kodlama değil :(
  11. Salturbone

Karneler nasıl ?

Ben de severim :( 98.40*
  12. Salturbone

Bu ekran kartına kaç tane ekran bağlarım?

27* tabii bu isin icine goruntu icin guc, daha fazla islemci kullanimi vs. De giriyor :( Tabii workstation olarak kullanacaksan tartismasiz yetecektir*
  13. Salturbone

Gtx960/3 = x X = x-(x/10) :( 60 fps alacagin oyunda 18 fps alirsin gibi dusun*
  14. Salturbone

5 tane bağlayabilirsin. Ama taktığın monitör başına performans düşecektir :(
  15. Salturbone

Karneler nasıl ?

98 ortalama* Epsi bej En dusuk sinav notu 71 oda gelmedigi gunde anlatilanlarin sucu* En kotu dersi din*
  16. Salturbone

Hangisi daha iyi sizce? Marka kapışması...

Normaldir. Çok bekletecekler de*
  17. Salturbone

Ehehe. Dogru tahmin.
  18. Salturbone

Nethen ben :( sen söyle işte :olgun: