Arama sonuçlarınız

1. 98IamLegend98

Soğuk espiriler

-sinemaya gidelimmi -ben sinem değilim ve ayda ne işimiz var ?
  2. 98IamLegend98

Namaz Kılan Steve ve daha fazlası !!

çok güzel olmuş 100 beğeni vercektim ama 1 beğeni verilior ellerine sağlık kardeşim.
  3. 98IamLegend98

Arkadaşlar Minecraft da en tırstığınız yaratık hangisidir

ya kuralları baştan aşağı oku diyorum eski konulara cevap yazmak yasak. Bak senin yüzünden bende ban yicem şimdi.
  4. 98IamLegend98

Arkadaşlar Minecraft da en tırstığınız yaratık hangisidir

ya forum kurallarını okumadan niye konuya cevap veriyosunuz Allah'ım ya delircem ya kuralları oku öyle mesaj at ölü konuya cevap yazmak yasak.
  5. 98IamLegend98

YARATIKLARI TERS DÜZ ETME!! Macera haritaları için birebir!!

eski konuya mesaj yazmışsınız adminler buna kızıyor. (dalga geçmiyorumda şöyle diyolar eski konulara mesaj atmayın yoksa eşşek sudan gelinceye kadar döveriz.)
  6. 98IamLegend98

Enderman dostumla Selfie :D

Merhaba Arkadaşlar benim mcde endi adında bir enderman dostum var onla selfie çektik dağa çıktık :D not:her endermanla resim çektiğimde birisinin yüzünde bir enderman tozu veya başka bir şey oluyor :/ not:arrivaq benimde çarım görmüş olabilirsiniz 3 kişi olarak kullanıyoruz -_- daha...
  7. 98IamLegend98

Dünyada Bitmeyen Bir Şey!!

tabikide murat ismi :D
  8. 98IamLegend98

Saçmalama oyunu

uçsun +k! :D
  9. 98IamLegend98

Snapshot Snapshot 14w06-07-08-10-11-17-18

komutlar dışında bu snapshotların özelliklerini biliyordum :) fakat endermitelerin 2 dakika içinde yok olması yanlış olmuyor denedim. ve birisi bo fotoğraf çekmişti onda niye dünyanın sonunda o resimler var demiştim bu o sorunu çözmeme yardımcıı oldu sağol baha :D
  10. 98IamLegend98

Meğerse Minecraft Dünyası Sınırsız Değilmiş!

evet bana destek olduğun için teşekkür ederim sana teşekkür olarak istediğin türde bir program yapıcam :D sağol desteklediğin için ve ben yanlış anlattım tam anlatamadım çakıl taşı olan denizi
  11. 98IamLegend98

yaw hehe bal gibi gelio hem bana niye güvenmiyon proyum ben lan.
  12. 98IamLegend98

bunu hepimiz biliyoruz bazen çakıltaşlarıyla deniz oluşuyor.
  13. 98IamLegend98

en son tuvalette hangi böceği gördün

elin kadar örümcekmi! nereye gittinizki (dur tahmin edeyim tropik bir bölgeye -_-)
  14. 98IamLegend98

en son tuvalette hangi böceği gördün

ha bide dediğimden sonra şunu gördüm: hamam böceği! gene istilaya geldiler : SSSSS
  15. 98IamLegend98

Minecraft'ta En Nefret Ettiğiniz Şey...

this is creepers for: creepers is blowing up my house ingilizcesi olmayanlar için söylüyorum creeperler evimi patlatıyolar dedim. bide lapis bide admin veya kurucunun şöyle demesi dev lapis açıldı koşuuuuuuuuuuuuuunnnnnnn gelmeyen kalmasın yihoooooooo end deki enderdragonu öldürüp dünyaya...
  16. 98IamLegend98

Merhaba arkadaşlar ben mocha

o online değil onun yerine ben söylüyorum mocha bir kahvedir :D
  17. 98IamLegend98

attım bide knk olalımmı ? dur tahmin edeyim skypeden cevap vercen.
  18. 98IamLegend98

Aramıza Hoşgeldin Dostum ben sana yardım edebilirim.
  19. 98IamLegend98

#Soma [ By: Redhock ]

güzel olmuş ama daha iyi bişi yapabilirdin like var ama somadakileri düşünmen iyi olmuş. dur tahmin edeyim bunu 4 dakikada yaptın değilmi ?
  20. 98IamLegend98

Dünyada Bitmeyen Bir Şey!!

winrarın deneme sürümü bitioki bende bi sürümü var sizinkinden çok değişik deneme sürümü demio :D bitmeyen şeye geçiyorum : D smileyi.
  21. 98IamLegend98

Boksör Skini ( 2. Skinim )

acemice olmuş ama ellerine sağlık.
  22. 98IamLegend98

Değişik Bir Skin Değerlendirin Lütfen

süper ötesi olmuş beğendim t-shirtindeki creeperi sanki mojang yapmış gibi like atıcam buna.
  23. 98IamLegend98

Yeni Oyun Projem-Omega-V.0.0.2 Çıktı-Labirent-Zeka Oyunu

ilk oyunu değil arkadaşlar mantisin unityle yapılmış bir oyunu vardı ilkmi demeyin.