Arama sonuçlarınız

1. 98IamLegend98

rütbe ayarlama plugini

sağol kardeşim :D
  2. 98IamLegend98

rütbe ayarlama plugini

arkadaşlar ben rütbe yapmak istiyorum oyuncular repair atabilsin modaratörler uçamasın adminler uçsun başlarında örneğin [Oyuncu]Banana:Nickimin anlamı muz. gibi olsun istiyorum nasıl yaparım ? ha bide birisi serverime ilk defa girdiğinde serverimize hoşgeldin {oyuncu} ! diye nasıl yaparım ...
  3. 98IamLegend98

Minecraft Hazır Özel Mob Kodları!

evet bende tüm mobların karışımı bir şey sandım.
  4. 98IamLegend98

[Anket]Hexxit mi Tekkit mi ?

tekkit çünkü çok uzun sürüyor aya gidebiliyon(<3) eğlenceli ve sürükleyici oluyor(<3) ve makinaları seviyorum!(ultra <3)
  5. 98IamLegend98

Minecraft Hazır Özel Mob Kodları!

reklam olmasında arkadaşlar sizde bunun gibi kendi mobununuzu veya boss unuzu yapmak isterseniz reklam olmasında buraya tıklayınız orda summon tool var ona tıklayın ayarlayın ayrıca bunların hepsini üstte belirttiğim linkten yapmışsın :D güzel anlatmışsın ama konu biraz gereksiz olmuş ben...
  6. 98IamLegend98

nasıl bir mobu boss yapabilirim

aa bende 1.7.2 deniyodum neyse summonla yapam ben artık :(
  7. 98IamLegend98

[Rehber] Hamachi'siz Server Kurma (No-IP)

dostum birde bir şey sorucam 7/24 mü bu :D
  8. 98IamLegend98

sağol sorun çözüldü ama lazım olcak sağol :)
  9. 98IamLegend98

zaten map yapmıyorumki server yapıyorum :D sağol zaten arkadaşıma sormuştum söylemişti yinede sende söylediğin için sağol :D
  10. 98IamLegend98

zaten altta build team i etiketledim görmedinmi ? hem onlar dışında bilenlerde vardır.
  11. 98IamLegend98

ama ben pluginsiz istiyorum :)
  12. 98IamLegend98

başlıkta söyledim arkadaşlar nasıl yapabilirm? şöyle olsun istiyorum: zombi olsun ismi Darkness olsun 150 canı olsun vurduğunda 5 HP gitsin elinde demir kılıç ve üstünde ıron chestplate olsun ve öldüğüne belirlediğim itemi düşürsün böyle bir komutu yazarmısınız komut bloğuna yazcam. yazandan...
  13. 98IamLegend98

Minecraft 1.7.9 Skin değişmiyor

sen yapacan skinini onlar yapmayacak :D istersen pmc den bulabilirsin planetminecraft.com dan yani 1.7+ skinlere bak bulursun.
  14. 98IamLegend98

bi ara zaman bul ve anne babana deki mojang güvenliymiş dünyadaki herkes alıyomuş türkler bile alıyomuş bişi olmuyomuş de izin verirler.
  15. 98IamLegend98

:DDDDDD marketlerde değilki :DDDD AOJHDOhSAASA:S::S:a: amma güldürdün.(amma küfürse özür diliyorum küfürmü bilmiyorum amma derken çok demek) ancak http://minecraft.netten kredi kartıyla alabilirsin ininal kartla alabilirsin mesela :D marketlerde yokki hangi bilgisayarı bilmeyen büyüğün söyledi...
  16. 98IamLegend98

çözüm:bi ara paranı biriktir sonra mc al :D hem ne kadar harçlık alıyor olabilirsinki.
  17. 98IamLegend98

reklam olmasında google ye minecraft skincraft yaz sonra inewgroundsun skincraftı var ona tıkla ordan yaparsın herşeyi ayrıntılı. en ince detayına kadar yapmışlar. ve çok basit. ama premium almanda lazım kullanman için :D
  18. 98IamLegend98

evet jens(jebin gerçek ismi) abarttı artık ve markus(notch) yardım etmiyor değil markus öldü. 1.7.9 da yeni karakter modelleri geldi ondan çalışmıyo yeni sürüme göre yapacaksın
  19. 98IamLegend98

[Yardım] Plotme oluşturma

teşekkür ederim multiverseyle /mv create plotworld plotme denemiştim ben :D çok sağol ayın üyesi ataberk :D
  20. 98IamLegend98

-Füzyon-

arkadaşlar bende bir şey ekliyiyim ama bukkitte denedim vanilla da oluyormu bilmiyorum } falan koymadanda oluyor vanillada olmazsa gelip yalan demeyin bukkitte denedim sadece! ve çok bilindik bir şey.
  21. 98IamLegend98

[Yardım] Plotme oluşturma

arkadaşlar ben hub server yapıyorum plotme plugini yüklü ama nası plotworld yapabilirim bilmiyorum. Yardım Edermisiniz?
  22. 98IamLegend98

Mantıksızlık Yarışması !

eskiden hakaret ediyodunuz sonunda şakayı hakaret sandım :D
  23. 98IamLegend98

Mantıksızlık Yarışması !

hayır dünyadanım ve çocuk gibi davranıyorum diye bana hakaret edemezsiniz. Küçükken psikolojik sorunlarım vardı. Halada var.(inanmayan kendine zarar eder) edit:hem rüyada her şey olabilir
  24. 98IamLegend98

Mantıksızlık Yarışması !

ben gördümki rüyamda yataktaydım rüyamda uyudum rüyamda rüya gördüm :D