Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
güzel olmuş fb ve bjk güzel fakat steve yapmasan bide skincraftın skinleriyle yapmasan daha ilgi çeker. böyle yaparsan "adam noob ya skin çizemiyo gidip skincraftın derisini kullanıo" der kendine özgü birşeyler kullan ;)
hahahahah bana mineimatorcu diyor olum o eskidendi eskiden mineimator kullanıyordum. artık adam akıllı programlar kullanıyom önce bişeyi iyice öğren öyle benle konuş!
tamam yeni skinlerini bekliyoruz fakat bunun tek sevmediğim yanı suratı :D yeni skin yap zorlamıyorum fakat yüzünü bi zahmet steve yapma :D sırf suratı yüzünden kimse sevmiyor bak. ben bile yüzünü değiştirdim öyle kullandım.
Siz de bize katılın!
392 bin üye ile şüphesiz Türkiye'nin en büyük oyuncu forumuyuz; foruma kaydolarak Minecraft, GTA, CS: GO, LoL, PUBG ve diğer tüm oyunlar hakkında soru sorabilir, bilgi alabilir ve paylaşım yapabilirsiniz. Kaydolmak için tıklayın.
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.