Arama sonuçlarınız

1. Salturbone

Gta 5 Ve Gereksinimler

Lag sunucuda olmuyor mu :/ basitce (ve benim bildigim sekilde) oyunun o anda render ettigi alandaki gorulmeyen noktalarda bulunan objelerden dolayi olusacak fps dususlerini onlemek icin yapilir. Evet sanirim boyle. Gta IV bu konuda sinifta kalmisti. Formati sistemin tam kapasitesini ogrenebilmek...
  2. Salturbone

Gta 5 Ve Gereksinimler

Bir format at. Sonra da ekran karti icin upgrade yap yetecektir :/ tabii optimizasyon sorunu olmayacaksa...
  3. Salturbone

Format (Donanımsal)

Napiyorsun sen ya :/ win 8 en kral isletim sistemi su anda. İdare edecektin win10 cikana kadar. Win10 zaten bayagi kral olacakti :(
  4. Salturbone

[Arduino] Arduino İle Uğraşanlar?

Hayir c++ :( muhde sever :(
  5. Salturbone

[Arduino] Arduino İle Uğraşanlar?

Hos bir sey arduino fen proje odevim icin alacagim ben de.
  6. Salturbone

Mcreator Sorunu Lütfen Yardım...

O kadar (Her ne kadar basit de olsa) bir eclipse anlatım yaptım sizin için. Hala mcreator kullanıyorsanız ne diyeyim -_-
  7. Salturbone

Minecraft'ta Yapılmaması Gereken 10 Şey

Bebesin lan sen* Gönderme yaptım fark eden +1pls :(
  8. Salturbone

Bilgisayarım Bu Programları Kaldırır mı ?

oluşturduğun proje(özellikle animasyon) kare kare 3d modeller üzerinden çizilir. Donanımlarının kalitesine göre bu işlem uzun veya kısa sürebilir.
  9. Salturbone

Bilgisayarım Bu Programları Kaldırır mı ?

Kaldırır kaldırmasına da render işi çok uzun sürer. Söylemedi deme...
  10. Salturbone

Kayıt Aygıtlarında Mikrofon Yok... =(

mikrofonu çıkar , aygıt yöneticisinden mikrofonunun sürücüsünü bulup kaldır ,bilgisayarını yeniden başlat, bilgisayarın tamamen açıldığından emin olduktan sonra mikrofonu tak, bir sürücü yükleme ekranı çıkacaktır o yüklenene kadar pc'de işlem yapma, kurulum bitince bilgisayarını yeniden başlat...
  11. Salturbone

CS:GO - Far Cry 3 - Borderlands 2 Çekilişi

Twitter ve Google+ olayını kaldırabilirseniz elbet katılırım. Mümkünse Facebook'u da. İndirip puan vermek yeter de artar benim gözümde. Her neyse, facebook 'ta nadiren de olsa işim olabiliyor diğerlerini kullanmıyorum... Neyse, katılacağım. O oyunlardan birini gereğinden fazla istiyorum *-* Ama...
  12. Salturbone

CS:GO - Far Cry 3 - Borderlands 2 Çekilişi

3 oyundan birini isterdim ama çok şey istiyorsunuz uğraşamam -_-
  13. Salturbone

10.000 Abone Özel VLOG

Atom kaptırdı gidiyor *-*
  14. Salturbone

[İSTEK] Sneak'ı Togglelama (Kapatıp Açma)

Ohooo o iş basit. Karahan ağabey halleder onu. Tabii çalışır mı bilemem. Teoride çalışır ama test edildiğinde bilemiyorum :(
  15. Salturbone

pc im minecraft kaldırırmı

Hep thread 0 hep :(
  16. Salturbone

Oyun Laptopu alacağım önerileriniz

Asus al digerleri kazik :( upgrade yapacaksan da o sisteme 750ti tak biraz olsun rahatlar. Bir de guzel bir islemci sogutucu alip oc yaparsan mis gibi olur o sistem :)
  17. Salturbone

CS:GO VAC System hatası

"Bilgisayarın Vac tarafından bloklandı. Güvenli sunucularda oynayamazsın." Bence internet bağlantını kontrol et :(
  18. Salturbone

Merhaba kardeşler

Nasıl tehdit o sesli güldüm :D
  19. Salturbone

Merhaba kardeşler

Az önce berke yazıyordu *-* Bunlar hep çakma, inanmayınız *-*
  20. Salturbone

Merhaba kardeşler

Berke diyor o :( benimki berk :(
  21. Salturbone

Red | PTS | BattleBlock Theater Hatty Çizimi

Ben bakmaya üşendim. Hâlâ*
  22. Salturbone

Mute atıyorum hala konusabılıyorlar

Biri de cikip skript yazmamis yahu :( aklimda algoritma var ama useniyorum yazmaya. Bilen biri icin cok basit :(
  23. Salturbone

Minecraft Türk | League of Legends grubu kuruyoruz. Sende katıl!

MisterKadir eklersin :( ama kahrolasıca pc'm yüzünden malesef doğru düzgün oynayamıyorum o oyunu. Oyundayken bir an donup atıyor. tekrar giriyorum. İki saat bekliyorum girmesini oyun daha bitmemiş oluyor.Neyse işte giriyorum. Ve bam ! "Uzun süre hareketsiz kaldığınız için bağlantınız kesildi...
  24. Salturbone

Rastgele Işınlan | Skript , Kendi Seçtiğiniz Yerlere Oyuncuları Işınlayın

argument (Ercüment???) olarak ayarlasaydın daha havalı ve basit bir kullanımı olabilirdi...
  25. Salturbone

| VESTEL A.Ş. | Tanıtım (Ayrıntılı)

Bir de asıl değerinden çok daha pahalıya satıyorlar tabii :( Bu kadar büyük bir şirket olmalarının sebebi bazı (Affedersiniz.) cahil doğu ülkelerine dadanıp büyük gelirler elde etmiş olmaları. Aynı şey General Mobile hakkında da geçerli. "Amağ zekiğz cekirdeğkliğ" diyorlar(Qualcomm), ki yanlış...