Arama sonuçlarınız

1. Salturbone

Su hakkinda ne biliyorsunuz ?

Ne oluyor da dondu dolasti konu bana geldi ? Tapatalk kullanmasan boyle bir sey okumuyor olurdun. Surekli spam yapiyorsun...
  2. Salturbone

Karakalem Gregory House Çizimim

Ben de bir ara baslayayim animelerden daha cok sariyor su yabanci diziler :D. Hmm, doctor who + Breaking Bad + house. Tamam idare ederim ben bunlari ehehe :) İyi olmus ya benim yapabilecegim bir sey degil ( en azindan kalem ile, parmaklarim harikadir )
  3. Salturbone

(+18) Minecraft Art

Arkadaki labirenti 1 dakika icinde nasil cizdin =/
  4. Salturbone

Başınıza şöyle bir durum gelseydi ne yapardınız ?

Mantik seviyeni sorgulamaya basladim =/ Simdiye dek kendimce "varsayim durumun" nedeniyle hakli gordum seni. Ama sadece o lavlari evinizde varsayin kismi...
  5. Salturbone

İnsan dogal etkenler ile patlatilamaz. Once vucudunda sisler olur ve bu sisler kizarmaya baslar. Bir sure sonra bu kizariklar kalici hale gelir, ardindan erimeye baslar. Muhtemelen patlayan tek sey kemikler olur ki o da patlama degil catlama olur. Sonra onlar da erir :( İnsani patlatmak...
  6. Salturbone

Lavda uzun sure kalmak ? Lava 10m yakin olmak bile asiri sicaktan fenalasmana neden olur. Vucudunun lava bakan kisimlarini geri donusu olmayacak sekilde kizartir. Daha 100 derece soba sicaginda fenalasanlar var binlerce dereceden bahsediyoruz...
  7. Salturbone

Boyle bir durumla karsilasamadan lavlar bizi pisirir -_-
  8. Salturbone

hitman absolution #1

Spoiler veresim geldi, isteyen baksin :P
  9. Salturbone

hitman absolution #1

Arkham knights ertelendi. İlla donanim istiyorsa @Alps her turlu yardim eder hic geregi yok dergiye...
  10. Salturbone

hitman absolution #1

1080p yuklemiyorsan videonu render resolution u 1280x720 yap. Videonun boyutu bayagi kuculuyor (900p video cektigini dusunelim. O videoyu 900p render edip yuklemek gereksiz olur cunku youtube 720p destekliyor. Dedigim cozunurluge ayarlarsan grafikten pek bir sey kaybetmeyecektir video...
  11. Salturbone

hitman absolution #1

Hayir onerebilecegim guzel hikayeli bir oyun yok. Ben de hitman oynadim ve bitirdim (ayiptir soylemesi mukemmeliyetcide :( ). Guzel oyundur, ama cidden eskidi. Dedigim gibi yap bir de videolari mp4 yapip da yukle avi cok yer kapliyor. (Tabii avi yukluyorsan)
  12. Salturbone

hitman absolution #1

Hitman eskiyeli cok oldu ya :/ git biraz para biriktir yeni cikacak oyunlardan falan al hemen o gun icerisinde videosunu cekip yuklersen daha cok ilgi olur. Boyle fazla izlenme bekleme...
  13. Salturbone

GTA 5 Yine Ertelendi!

Bazi oyunlarda basariyorlar ama gta5 i bilemeyecegim :(
  14. Salturbone

GTA 5 Yine Ertelendi!

Ne de olsa 1 hafta onceden spotculara dusuyor ve crack ekipleri kiriyor ehehhe :) yani en fazla 2 hafta bekleyecek crackciler :D
  15. Salturbone

Yok sana demedim 3 saatte 3 sayfaya yakin spam yapan arkadaş gelmeyeydi konuya daha sakin olabilirdi...
  16. Salturbone

Tartisma konusu yapmissiniz iyice -_-
  17. Salturbone

Ben ne dedim ?
  18. Salturbone

Hesap şifremi sıfırlayamıyorum !

Davaya kadar gitmez. Mutlaka sana mail atacaklardir...
  19. Salturbone

herkes sevdiği oyununu ve iyi - kötü yanlarini yazsin oyunsuz kalmiyak

İslemci yetmiyordur tabii kotuyse veya crack windows kullaniyorsan olur. Ayni seyi ben de bf3 de yasiyorum. Fps de sorun yok 20-30 arasi gidip geliyor ama surekli donma oluyor. Tavsiyem once iyi bir islemci al :)
  20. Salturbone

Surekli mi kasiyor arada mi donuyor ?
  21. Salturbone

herkes en korktuğu rüyayı yazsın

En tiksindigim kizin bana beni sevdigini soylemesi. Evet bu cidden bir ruya '(
  22. Salturbone

Bu bannerler kime/kimlere yaptırılıyor ?

C4d bilen biri de yapabilir bunu...
  23. Salturbone

Ses sorunu

Zaten isletim sistemi ile alakasi yok. Program ile ilgili.
  24. Salturbone

Ses sorunu

Windows seslerini kaydetmeye yarayan bir ayar olmasi gerek (ya da en azindan frapsda vardi)
  25. Salturbone

Eger ice dogru bir cikinti kalirsa kenara yakin olana tiklayacaksin :(