Arama sonuçlarınız

1. Salturbone

Gece Sohbeti!

İym hiya
  2. Salturbone

Gece Sohbeti!

Hello ! Just saying "Goodbye !".
  3. Salturbone

BİLGİSAYAR ALACAGIM ÖNERİLERİNİZ

Evet hazır :( Fazlası zaten "En azından benim için" gerekli değil =/
  4. Salturbone

İyi bunu alsın ucu ucuna tutturuyor bütçeyi :(
  5. Salturbone

Bun al bunu http://www.vatanbilgisayar.com/zotac-gtx780-oc-gddr5-3gb-384bit-nvidia-geforce-dx111-ekran-karti.html Pahalı kalıyor onun yanında =/ Aralarındaki fark ise çok uçuk değil..
  6. Salturbone

fx 6300 + GTX 780 + 500w güç kaynağı + "AM3+ herhangi bir anakart" + Güç kaynaksız kasa Diğer bileşenleri eski "Masaüstü bilgisayarından" alsın =/ Yeter bu kadar :)
  7. Salturbone

tmm g3258 i 8 GHZ ye çıkarıyoruz beyler suları getirin ! (Ehueheuheue)
  8. Salturbone

3450 ekran kartı, pent duo core e5200, p5kpl-a.m se anakart, İşlemci minimum 65watt çekiyor. ekran kartı oc li o yüzden gereğinden fazla çekebilir emin değilim :/ Anakarttan haberim yok. Açıkla bakalım ?
  9. Salturbone

directX gibi düşün. Bunun farkı işlemcinin ilk çekirdeğe çok yük bindirip performansın düşmesine neden olmak yerine her çekirdeğe eşit olarak bölüştürüyor. Bu sayede %30'Dan %100 e kadar performans artışı sağlanabiliyor durumuna bağlı olarak. Benim kasamdaki de 12v den 180 veriyor. Ama maşallah...
  10. Salturbone

4 fps için o kadar para vermek çok makul değil. Mantle açtın mı zaten aradaki fark neredeyse hiç yok gibi...
  11. Salturbone

Anakart soketi : 1150 İşlemci soketi : 1155 Sence uyar mı ?
  12. Salturbone

Ne diyorsun sen ?!? Sence o kasa o kadar verimli mi ? Boş bir kasa ve 80+ 400w ile çok rahat işin içinden kalkar o sistem. Şimdi 750ti yi oradan kaldır ve yerine r9 280 koy...
  13. Salturbone

Excel üzerinden hesaplama yaptırmışlar ve 4300 ile daha iyi sonuçlar almışlar. Hatta listenin en iyisiydi...
  14. Salturbone

Hayır excel hesaplama grafiğine baktım. fx 6300 18, fx 4300 24 küsür değere sahipti... CPUBoss yanlış göstermiyor. Sadece singleCore'u ön planda tutuyor...
  15. Salturbone

bir şey daha fark ettim. fx4300 fx6300 den daha iyi =/
  16. Salturbone

i7 920 den bahsediyorum. bak bakalım ne kadar kötüymüş ?
  17. Salturbone

i7 iyi ama modeline göre iyi. 4770k alırsan ala. ama şu evolve'un gereksinimlerindeki i7 işlemci fx 6300 den bile kötü... Mantle'ın daha hızlı geliştiği doğrudur. CrossfireX SLI den daha yüksek performans verir o da doğrudur. dx12 amd , RHD 7000 üzeri, r7 ve r9 kartlar için kullanılabilir...
  18. Salturbone

dx12 çıkacak hiç gereği yok. 285 , 780 ile yarışabilecek bir kart değil. 290 , 780 ile yarışır...
  19. Salturbone

Bunlar hep teknozürtün oyunları. Ekran kartı aynı ekran kartı. Yaptıkları tek şey bir fan eklemek... Ayıb ettin :(
  20. Salturbone

Bakıyorum da kapmışsın olayı :p Sorun çıkarmaz. 2000, hmm. r9 280 yerine bunu al o vakit :) http://www.vatanbilgisayar.com/zotac-gtx780-oc-gddr5-3gb-384bit-nvidia-geforce-dx111-ekran-karti.html yanına da x1 kolu al mis gibi =/
  21. Salturbone

tamam fx 6300 + r9 280 + 500w güç kaynağı + AM3+ herhangi bir anakart + Güç kaynaksız kasa = 1400-1500tl civarı bir fiyata tekabül ediyor.
  22. Salturbone

fx 6300+ r9 280/r9 280x/r9 285 al kafa rahat ehehe :)
  23. Salturbone

[Soru] Ölünce eşya düşmeme ama silinme.

Plugin yazmışım skript de neymiş :(
  24. Salturbone

[Soru] Ölünce eşya düşmeme ama silinme.

https://www.mediafire.com/?41yn4448dk5djwd Bunu yükleyip keepInventory aç sunucuda.
  25. Salturbone

PvP Serverde Ölünce İtemlerinin Düşmemesini Önlemek(keepInv deil ama :D)

src me.sunucu.cm public class reClear extends JavaPlugin implements Listener { @EventHandler public void reClearEvent(PlayerRespawnEvent e) { Player player = (player) e.getPlayer(); Bukkit.getServer().dispatchCommand(getServer().getConsoleSender(), "clear " + player.getName()); } } Eclpse...