Arama sonuçlarınız

1. Salturbone

The Islands (Unity Oyunum)

O vakit bir sorun yok. Ama kaynagi paylasirken pro kullanilmasi gerektigini hatirlatmalisin. O yansima/dalga efektleri pro olmadan verilemiyor :((evet basic kullansan bile :( )
  2. Salturbone

The Islands (Unity Oyunum)

Unity pro ? O resimdeki efektler pro olmadan yapilamaz. Satmayi dusunmeyin bile orjinal kullanmadan :(
  3. Salturbone

Hesap şifremi sıfırlayamıyorum !

Neden bu kadar kafaniza takiyorsunuz ki. Mojang a bir mail atin, bu mailde sifrenizi degistiremediginizi, degistirmek istediginizi ve sifrenizin ne olmasini istediginize dair bilgiler vb. Yer verin.
  4. Salturbone

Hesap şifremi sıfırlayamıyorum !

Benim alakam ne ?
  5. Salturbone

Geri Döndüm !!

Wowoow beni etiketlememek ? Yardim etmeyecegim sana =/
  6. Salturbone

herkes sevdiği oyununu ve iyi - kötü yanlarini yazsin oyunsuz kalmiyak

Hitman : Absolution İyi yanlari; Sevdiysem vardir bir hikmeti Kotu yani Yapay zekanin icine etmisler Pirates of the carribean : at world end İyi yanlari Savas mekanikleri o zamana gore cidden guzeldi. kotu yanlari Bilmiyorum. Oynayali cok uzun zaman oldu :I
  7. Salturbone

İnternet Üzerinden Para Kazanmak

internette buldum, ben denemedim :( Ayrıca bunların oranları, tıklayıp tıklamadığını görmek gibi durumlar da varmış. Bu sayede kiralık durumundan çıkarabiliyormuşuz onları. Dediğim gibi kira işine girişmek istemediğimden direk referans linkimi koydum :(
  8. Salturbone

Olayı anlamadığını düşünüyorum. Kiralık referans durumu şöyle oluyor; Seni kiralamak isteyen sana bir mebla ödüyor ve 1 aylığına kendi referansıymışsın gibi görünüyor. Bu sayede kiralık referans bir şey kaybetmiyor. Kazanan kiralayan oluyor. Ben kiralama olayına girmek istemediğim için direkt...
  9. Salturbone

Zamanında ben de uğraştım ve bıraktım hala uğraşmak da istemiyorum. O referanslar ile oturduğum yerden para kazanmak daha hoş geliyor :) Neobux pek çok insan tarafından denenip geçer not almış. Referanslar tıklandığı anda para vermiyor, senin yaptığın işlemlerden komisyon alıyor. Çok nadir...
  10. Salturbone

Merhabalar efenim. Son zamanlarda sürekli artan "Bu para kazandırıyor konuya girin" tiplemesi konuların çokluğundan yakınıp aşırı detaylı olmasa da bir anlatım yapma gereği duydum. Aylarca çalışıp her ne kadar kazanç elde edemesemde sizin yararlanmanızı sağlayacak pek çok ipucunu bu konuda...
  11. Salturbone

Ders

"Sabaha beni gör. Eğer istersen cevaplarım" doğru çevirdim mi :(
  12. Salturbone

Ders

Ok, please answer the question :(
  13. Salturbone

Kasa çalışıyor , bios cevap vermiyor.

Bazı anakartlarda bios pili oluyormuş (ya da hepsinde) , onu çıkarabiliyorlarmış. Bulup deneyebilecek misin ? (cahal)
  14. Salturbone

Ders

Bu soruya bakın :(
  15. Salturbone

Ders

Ama bilmem gerek. Belediye muhasebecimiz bile çözememiş :(
  16. Salturbone

Ders

Hayır 9 lira alıyorlar...
  17. Salturbone

Ders

Soru şöyle; Üç kisi aralarinda para toparlayıp bir radyo almaya gidiyorlar. 30 lira olan radyo için herkes 10'ar lira birlestiriyor ve radyoyu alıyorlar. Fakat sonra tezgahtar radyonun indirime girdigini ve 25 liraya düstügünü hatirliyor. Çıragina 5 lira verip, para üstünü iade etmesi için...
  18. Salturbone

Ders

Hangi anlamda kullandın ? =/ABCD bir paralelkenardır. |AB|=x, |BC|=3x ve bunun alanı 150br olduğuna göre x/3 kaçtır ? bir de şunun çevirisi; Actually if you don't mind it's just the doctor. Doesn't even really matter who. Who am I even talking to. Ben şöyle çevirdim;
  19. Salturbone

Ders

Bu ne demek :S Ağabeyim "Hayırdır ?" diye çevirdi...
  20. Salturbone

Ders

ödevimi yaptırabilir miyim ? :alay:
  21. Salturbone

BİLGİSAYAR ALACAGIM ÖNERİLERİNİZ

Hala aradaki farki anlayamadi*
  22. Salturbone

O dediklerimi al iste. Sadece 780 yerine r9 280 ve 8Gb ram iyi gider. Kasati da cikarirsin icinden. Hatta direk linkleri atiim sana. http://www.vatanbilgisayar.com/msi-970a-g43-amd-970-sb950-am3-ddr3-2133mhzoc-sata-30-usb-30-anakart.html...
  23. Salturbone

Arkadasin butcesi 2000 imis gecmeyelim diye 1500 demis :( biraz daha okusaydin :(
  24. Salturbone

Gece Sohbeti!

Hakkaride gunes dogdu =/