Arama sonuçlarınız

1. 98IamLegend98

Geometrik Canavarlar Test 0.1 Ben Yaptım !!!!!!!!

güzel bir oyunda unityle acemiler yapar k.b
  2. 98IamLegend98

Brick-Force (Tanıtım)

güzel oyuna benziyor bi ara deneyeceğim.
  3. 98IamLegend98

G***s T****e İnşa Yarışması

katılmaya üşeniyom kriterlere uymuyom buildim bazen çok kötü patlatmışlar gibi bazende iyi
  4. 98IamLegend98

Slender Man Kimdir & Nedir?

slendermanı biliyorum ve hiç korkmadım bide hem slenderman diye bir şey yoktur!
  5. 98IamLegend98

Beni Tanıyın Lütfen :]

aynı benim gibisin :D küfür konusu için aynı şeyi diyemeyiz ama :D
  6. 98IamLegend98

Bakmadan Geçmeyiniz! -Stone Church- Epik Kilise %100 Kendi Yapımım By Hakan35 Bol Resimli

ellerine sağlık çok güzel olmuş. bende buildlerimi shaderle yapcamda shaderle kasıor :D (pc çok güçlü ama nedense kasıor shader)
  7. 98IamLegend98

profil mesajı silme yetkim alındı mı

ama thepreffessional benimkini silmişti.
  8. 98IamLegend98

profil mesajı silme yetkim alındı mı

başkasının profilime attığı profilimdeki mesajı silme yetkim alındımı adminler kuşkuluyum sebebi şu: ben bikeresinde banlanmıştım geri döndüğümde silemiyordum the preffesional siliyor ama ben bi mesaj atmıştım onun profiline silmiş ama ben başkasının profilime attığı mesajı silemiyorum sebebi...
  9. 98IamLegend98

Server başına İkon Ekleme

saol bende çok merak ediyodum
  10. 98IamLegend98

Bedava Skin Edinmek İstiyenler İçeriye

mcskinsearchı bilmeyen varmiki gereksiz konu. (kuzenim skinini mcsearch dan aldı bu arada ismi kp3 kuzenim kız skinde kız olduğu için kız skini :))
  11. 98IamLegend98

Yeni Skin Sistemi (MC 1.8)

ama novaskinin resource packinde 1.7.2 itemleri yok hem novaskini geliştirmeyi bıraktılar.
  12. 98IamLegend98

Üstteki üyeyi herhangi bir sebepten banlıyoruz.

avatarındaki kız çok tatlı ama yüzü gözükmediği için BANANANA! (BU BANANA MUZ BİLİYORUM SEN DEMEDEN ÖNCE biliyodum ban az önceki kelime ilk az dan önceki kelime.) şaka! ban! gözükseydi süperdi knk
  13. 98IamLegend98

avatarındaki kız çirkin olduğu için ban dost acı söyler qnq
  14. 98IamLegend98

Yeni Skin Sistemi (MC 1.8)

pmc da okuduğumda 1.7 de geldiği yazıyordu ? (pmc yani planet minecraft möjangın mc sitesi) birde arkadaşlar novaskin de gelmeyebilir gelmezse skincraft kullanın.
  15. 98IamLegend98

Skin Pack!

birde ben atlantis güvenlikçi sini kullanmak istiyorum ama açılım resmi kırık lütfen onu çok istiyorum pmc de bitane daha var ama o bu gibi deil
  16. 98IamLegend98

konuyu hortlatmayalım ve son kez bi hort buda son onu planetminecraftta buldum üsttekini banlamadığın için ban
  17. 98IamLegend98

banı büyük harfle yazdığın için ban ha bu arada sarı bücürü bıraktım artık bitane skin buldum atlantis güvenlikçisi o olcam :)
  18. 98IamLegend98

başkasının yaptığı yorumu tekrar yaptığın için ban
  19. 98IamLegend98

Elinizde zaman makinesi olsa üstteki üyeyi hangi zamana gönderirsiniz?

sen henüz beni tanımamışsın. seni makinenin içine yarısı içte yarısı dışta kalcak şeklinde koyarım makineyi çalışıtırırım 1 gün öncesine götürürüm kopmuş bi şekilde ölürsün :D (kötü amaçlı değildir vieniocomeninki gibi yapmak istedim)
  20. 98IamLegend98

Elinizde zaman makinesi olsa üstteki üyeyi hangi zamana gönderirsiniz?

seni MS 99 yılına gönderirdim daha o zaman pusula bile çıkmamıştı forum sapıklaşmasın diye gönderirdim
  21. 98IamLegend98

shopkeepers yardım

mcedit 1.7.2 için yokki. hem pluginle diyoz.
  22. 98IamLegend98

Eski Minecraft mı,yeni Minecraft mı?

Allah senden 1000000 kere razı olsun bende zaman makinesi modunu arıyodum çok sağol kardeş
  23. 98IamLegend98

Eski Minecraft mı,yeni Minecraft mı?

hort olmasında kardeş yabancı serverde kullanmıyorum yabancı serverlerde takılıyorum türk serverlerde dauntlessle hack yapıyorum no-dus engelliyolar türkler sadece