Arama sonuçlarınız

1. 98IamLegend98

Forumda Yeni Üye YOK :)

yeni üye görmek istiyorsanız forum oyunlarındaki bom! oyununa bakın 2011 den beri var ;)
  2. 98IamLegend98

Minecraft Solar Survival Rehberi

Bunu ben daha önce açmıştım ama güzel anlatmışsın
  3. 98IamLegend98

MCPE Gibi Bir Oyun Survivalcraft

çok kötü bi oyun ya.
  4. 98IamLegend98

Bi Biskrem Versem?

neden bırakıyım? alttaki bi biskrem versem avatarını türk bayrağı yaparmısın
  5. 98IamLegend98

Bi Biskrem Versem?

sen atmadın bende atmam alttaki bi biskrem versem vienicomeyle s*s yaparmısın (anladın sonundaki s yi x e çevir :D ) edit:ben yazarken oyuncu limonda yazmış neyse saymayalım bunu
  6. 98IamLegend98

Bi Biskrem Versem?

niye yazmiyim ulen verme biskremi 1000 kişinin elinden geçti ağzıma götürüp mikrop kapacam alttaki bi biskrem versem onu çöpe atarmısın çünkü 1000 kişinin elinden geçti
  7. 98IamLegend98

Bi Biskrem Versem?

köpekmiyim ben yaliyim köpekler yalar (hakaret değil hayvan olarak) bi biskrem versem elini yanağına koyarmısın
  8. 98IamLegend98

Bi Biskrem Versem?

nooo :((( bi biskrem versem yeni bir sekme açarmısın
  9. 98IamLegend98

Hakkımda Önemli :(

yan çar! mı acaba ?
  10. 98IamLegend98

En Büyük Korkunuz

Allah'tan karanlıktan (sebebi:her an karanlıktan 3 harfli çıkacak diye korkuyorum :D) ve internetimin kesilmesinden
  11. 98IamLegend98

Bi Biskrem Versem?

almam zaten warZ ın var alttaki bi biskrem versem bana özelden bir serverin ip sini verip admin yaparmısın
  12. 98IamLegend98

Şirinler köyüne yeni bir şirin ekleyelim

hacker şirin uzaylı şirin türk şirin bilgisayar düşmanı şirin [öldürün ama vurmayın.] sarı bücür şirini [hp(healthpoint) si 9999888 onun :)]
  13. 98IamLegend98

Survival Grass HOME :) | Eleştiriye Kapali Bir Konu :/

Harikaaa süper bir ev 5 sn sonra arkadaşlar kör oldum klavyeye bakmadan yazabiliyorum o kadar güzelki kör oldum
  14. 98IamLegend98

Günah Plugini [1.0] Güncel

çok güzel kardeşim ellerine sağlık anketteki cevabım Dini karıştırman hoş olmamış.
  15. 98IamLegend98

Üstdeki Üyeyi Bir Bilgisayar Programına Benzetin...

adventure_time_game.exe
  16. 98IamLegend98

Ben Kimim?Neyin Nesiyim?Kimin Fesiyim?

ondan değil big big big sebep:big big big tamam tamam ciddileşiyorum eski çarım var diye beni deli ediolardı neyse geçi o günler eskiden üzülürdüm ama artık takmıyorum midoss:mission failed :(
  17. 98IamLegend98

Pigminator, yüzünün yarısı demir yarısı insan

başta bende öyle düşünmüştüm ama pigmenin biyerini değiştirmiştir skin yaptım diye yetiniyo derler diye yapmadım :D
  18. 98IamLegend98

Ben Kimim?Neyin Nesiyim?Kimin Fesiyim?

o zaman beni çok seveceğin belli forumdaki en geveze insanım :D insanlara yardımda ediyom :D
  19. 98IamLegend98

bi oyunun adını elmas diye değiştiriyoruz

o bi modpack değilmiydi O_o
  20. 98IamLegend98

Minecraft dispenser kartopu bugu nasil düzeltilir

10 gün öncesi falanın konusu bu ?
  21. 98IamLegend98

Pigminator, yüzünün yarısı demir yarısı insan

skine Pigminator ismini koydum çünkü yüzünün yarısı insan vücudundada siyah bir kıyafet var işte skinin resmi skin olarak kullanmak isterseniz buyrun ben kendim arkasındaki beyazlıkları götürdüm zaten:
  22. 98IamLegend98

TCK 125. Madde Hakkında Bilgilendirme

çok sağol çok bilgilendirici ve doğru.