Arama sonuçlarınız

1. 98IamLegend98

Minecraft Sorun 1 aydır Minecraft oynuyamıyorum.....

alakasız bana kaç kez oldu javada sorun yok başka launcher denemesi lazım kafadan öyle şeyler atma
  2. 98IamLegend98

Hayatında yaptığın en iyi trollük

arkadaşım tam odadan çıkcakken sandalyeyi alıp kafasına vurmam :D
  3. 98IamLegend98

Günah Plugini [1.0] Güncel

link kırık :( düzeltirmisin
  4. 98IamLegend98

[=Hızlı Sınav -Yarışma-=]

Notch'un Tam Adı:markus alexej persson Minecraft'ın Çıkış Tarihi2007 Minecraft'ın Yapım Tarihi:2009 Tomb Raider'ın Başrol Oyuncusu:film izlememki Borderlands 2'de 12 Yaşındaki Psikopat Kızın Adı:oynamıyorum o oyunu Crysis 3'teki Yeni Oyun Modu:oynamıyorum Yılan Simgeli Klavye-Mouse Tekniksel...
  5. 98IamLegend98

Üstdeki Üyeyi Bir Bilgisayar Programına Benzetin...

adı üstünde: üşengeç_adam.exe
  6. 98IamLegend98

Buoyundaspacetuşuyok

bendeseviyorumbidedevamediyim:birgünmandırafilozofuylatelefonarkadaşolmuşmandırafilazofutelefonuöldürmüşSON
  7. 98IamLegend98

[1.5.2] Furkan's Patch Mod Paketi

güzel bir modpack daha güzel modlarda ekleyebilirsin ;)
  8. 98IamLegend98

forumun bildirimler bugu

çünkü bunu ben açtım ._.
  9. 98IamLegend98

Bazı Oyuncularda 50 Can Var

pluginler çakışıyor olabilir. pluginlerin listesini yazsana
  10. 98IamLegend98

Kendinizi Öldürün

atom bombasını abom tombası diye duydum gülmekten yerlere düştüm millette beni deli sandı ve halk güvenliği için pıçakladı alttakine güzel bir kız
  11. 98IamLegend98

Kendinizi Öldürün

kankama doğum gününde dildo verdim beni kesti alttakine beyno :D (reklamda çıkıyo ya)
  12. 98IamLegend98

Çocukluğumuzdan Kalma Çocuksu Saflıklarımızı İtiraf Ediyoruz :D

eskiden etrafımda hızlıca dönerdim hani başım dönüyo ya o zaman etraf haraket ediyodu bende diyodumki: yer çapraz oluyo niye düşmüyom ben :) (5 yaşındayken)
  13. 98IamLegend98

npc plugini

sağol arkadaşımla bazen savaş yapıyoduk tek ikimizdik askerler çok sağol kardeş sayende askerlerimiz olcak :) likeyi hakettin :)
  14. 98IamLegend98

Kendinizi Öldürün

şişeye canlı böcek doldurdum sonra sana verdim sende hepsini yedin yediğini görünce öldüm alttakine graham bell in yaptığı ilk telefon :)
  15. 98IamLegend98

npc plugini

sentry lemi oluyomuş o kıpırdamaları sağol :D
  16. 98IamLegend98

-İdeal Sunucu Nasıl Olmalı (RPG, Creative, FutuRPG, Sci-Fi RPG ve Medieval)-

bunu sen yazmadın bunu modaratör yazdı. iyi anlatım
  17. 98IamLegend98

Sonu Craft'la Biten Saçma Sapan Sunucu İsimleri

merhabaarkadaşlarbenmandırafilozofuveçalışmayakarşıyımarkadaşlarcanlarımbenimcraft
  18. 98IamLegend98

Minecraft ile evlendiler

kıza aşık oldum d minecraftta tanışmışlar demekki.
  19. 98IamLegend98

Biz ad değiştirmek için 1 yıl bekleriz bu 2 arkadaş dakka başı isim değiştiriyor!

D: sen yeni gelmişsin bilmezsin @craft_man bi ara ad değiştirme süresini kaldırmıştı unicodeli kişiler normal yapsın diye işte o an yaptık iyice araştırda öyle gel dostum.