Arama sonuçlarınız

1. Salturbone

Araştırma - Üstteki Üyeyi Tanıyormusunuz?

Tam tersi olmasin sakin o...
  2. Salturbone

Araştırma - Üstteki Üyeyi Tanıyormusunuz?

Nedensizce birinin beni tanimamasini beklemek...
  3. Salturbone

The Islands (Unity Oyunum)

Resimleri kaplamalar için cekmrdiler. Neyin nerede olacagini bilmek için çektiler. O kaplamaların hepsi el emeği... Baktim ağabey. Cevabimi da verdim...
  4. Salturbone

Hayatta Kal (Survive) - Unity3D Oyunum

Acaba türkiyede bir banka aracılığıyla mı katılıyorlar ? http://tr.wikipedia.org/wiki/Kickstarter
  5. Salturbone

Burada kickstarter ile ilgili anlattığım olay. Bahsettiğim ülkeler arasında maalesef türkiye yok :(
  6. Salturbone

Kaplamalar ve kickstarter olayı ? Hala bunlara cevap alamadım... Kullanabilirsin deyen biri sana "bunu sat" diye vermiyor onları. Kendisi de bir emek sarf ediyor onları yaparken. Tüm haklarını sana devrettiğini söyleyen bir durum yoksa telif hakkı...
  7. Salturbone

Hmm. Brackeys ? Bunların tamamın oradaki anlatımdan mı yaptın ? Ayrıca kickstarter'a koymak için lokasyonunun kanada,amerika vs. bir lokasyonda bulunması, bu lokasyonda da bir banka hesabının bulunması gerekiyor. Modellerin ve kaplamaların sana ait olduğundan şüpheliyim. Herhangi bir telif...
  8. Salturbone

PC TOPLAMAMA YARDIMCI OLURMUSUN ?

56 olsun bizim olsun ne diyelim :)
  9. Salturbone

Evet mfaa var. Ancak hardcore bir oyuncu değilsen (benim gibi) aşırı küçük detayları kafana takmazsın.
  10. Salturbone

FX 6300 ile 750ti çok rahat devam ettirir arkadaşı merak etme sen :) Tabii minecraft dışında oyunlarda da yüksek performans istiyorsa geleceğe bir yatırım olarak 760-960 alınabilir. 760 ile 960 arasında 4 fps ve bir miktar güç tüketimi oynuyor. Şahsen 4 fps+ bir kaç watt daha az güç tüketimine...
  11. Salturbone

Shader olmadan oynayacaksan 750ti çok bile yeterli. Sen iyi bir işlemci almaya bak şimdilik :)
  12. Salturbone

144Hz monitorde akici goruntu =144fps .cogunlugun 60hz monitoru var ama 144hz monitoru olanlari da dusun :( gozumuz 240hz ye kadar algilayabiliyormus bildigim kadariyla :C
  13. Salturbone

Gosterdigi ekran kartina gore tahmini 1000-1500tl butcesi var :)
  14. Salturbone

Shader ile mi oynayacaksin shadersiz mi ? Shader icin recording 45 fps kadar verebilir sana 750ti. Bu da en azindan akici bir oyun saglar. İslemci amd mi istersin yoksa intel mi ? Her ne kadar amd serisine asina olsam da birileri intel icin yardim edecektir sana :)
  15. Salturbone

Change.org Minecraft Yasaklanmasın Kampanyası

Bir an biri imzaladığımı fark etti sandım :S
  16. Salturbone

Ben Şans Diye Buna Derim :D

İnternet hızı fazla olmayınca fazla indirme de yapılamıyor. 1MB indirme hızım vardı o ara :( Yani 1MB ile indiriyordu saniyede. Hız 1MBps değil ehehe :D
  17. Salturbone

O internet ile bir 16 saat daha indirme yap kolay gele sana :) 2 günde 50 gb akk bitirdiğimi hatırlarım ah o eski günler...
  18. Salturbone

Herobrine Modu Yüklüyorum

Minecraft resim kaplamaları 16bit olarak yapılmakta. Sen direk yüzünü değerlendiriyorsun :(
  19. Salturbone

Bkz. 389GB indirme. woah o_O
  20. Salturbone

Tartışırken 15-20 defa değişen konular var bu tırnak bile olamaz ehehe :D
  21. Salturbone

8 pixel değil 16 pixel. ve 16bit diye geçiyor (sanırım):( Ayrıca jumpscare'ler korkutucu olabiliyor :(
  22. Salturbone

8 chunkta ilginç bir hata

F3+A denedin mi :(
  23. Salturbone

Ünlü Gece Muhabbeti geri geldi!

Geçiktim souri :( (45 dakika*)
  24. Salturbone

Plugin yazmaya başlıyorum :)

O etkenler için kullandığın getPlayer()'i yazmasan olurdu herhal. Zaten oyuncuyu belirtmek için e.getPlayer kullanmışsın. Biraz fazla basit değil mi bu ya :ha: