Arama sonuçlarınız

1. 98IamLegend98

moblara mceditsiz nasıl ekipman verebilirim

hiçbiri işe yaramıyor
  2. 98IamLegend98

DEV ANKET !

herobrine a inanmıyorum çünkü o oyuncuları kaçırmak için söylenen bir yalan!
  3. 98IamLegend98

o kadar uzunki command ın yarısını sildi :D kısaltamazmısın
  4. 98IamLegend98

ah kafam ah! enderman i ordan örenmiştim ya teşekkür ederim ama yinede yardım bekliyorum yardım edin millet wikide yok!
  5. 98IamLegend98

başlıkta belirttim konunun yerinden kuşkuluyum yeri mcedit galiba ama burda mceditsiz diyorum summonla moblara nasıl ekipman verebilirim @superchargedcreeper belki yardım edebilirsin @karizmatik_çocuk a yardım ettin
  6. 98IamLegend98

Mantıksızlık Yarışması !

asdaa :D bumu yarışma için yazdığın yazı seni 10. yapıyoruz tebrikler teselli ödülü olarak cebinizden 5 lira alındı.
  7. 98IamLegend98

[Sergi] Hoş "Animasyon Resimleri" Sergisi. Herkese Açık! Animasyon Resimleriniz Yayınlansın! [Sabit]

birkaçtane daha yapmıştım Sen Bana Kafa Mı Tutuyon? My Friend Creeper Herobrine Killer Chest legend Adventure Of Legend
  8. 98IamLegend98

[Sergi] Hoş "Animasyon Resimleri" Sergisi. Herkese Açık! Animasyon Resimleriniz Yayınlansın! [Sabit]

kanalı 2012 yılında açtım pek video yükleyemiyorum seri çekcem ama gelen çıkmıyokibana gelen onlara gelen yani channele biri gelse çekcemde seri
  9. 98IamLegend98

onun onun merak etme ben youtube fotosu yapmasını istedim :D çok da şık durdu Valla :D http://www.youtube.com/channel/UCVN4bQIvi8li1IIHFS9FBSw
  10. 98IamLegend98

Selam ben Astrawar3

astrawar yanlış anlama ama astrawar yokken astrawar bölüm mod u olunca yani @Astrawar3 bölüm mod u değilken "işte böyle sunuculara denen:böle sw mi olur!" desek bile özgürdük şimdi diyemiyoz :D
  11. 98IamLegend98

En çok hangi sitelere giriyorsunuz ?

minecrafttürk facebook youtube google minecraft.net(premium gelişmeleri :D)
  12. 98IamLegend98

Üstteki Üyenin Nickini Tersten Yaz

llortrenrub
  13. 98IamLegend98

!!!Yepyeni Oyun!!! Toplu Şukulaşma Günü

avatarın beni ısırcakmış gibi baktığı için seni şukuluyorum
  14. 98IamLegend98

Beni tanıyan varmı ???

bu gözünden kaçtı heralde
  15. 98IamLegend98

EDİT: Silindi resmimi attım sonra sildim bu postu ama mesajlardan silemiyom
  16. 98IamLegend98

Sunucu nasıl açılmaz / yönetilmez

forum bize bahmıyir! Allah'ım ya konudan gidiyorum başkası gelsin
  17. 98IamLegend98

Sunucu nasıl açılmaz / yönetilmez

başkaları fikirlerini sergileyebilir rapor ediyorum
  18. 98IamLegend98

DEV ANKET !

eskiydim eskiden site bedrock tan falandı
  19. 98IamLegend98

DEV ANKET !

ben konuyu herobrine ile hortlatmak istyodum :D
  20. 98IamLegend98

Mantıksızlık Yarışması !

ekmekle sütü karıştırarak süt portalı açtım içine girdim heryer süttendi sütler uçuyodu pamuk gibi :D acık aldım cebime doldurdum geri döndüm portalın üstüne su döktüm portal su portalı oldu ama hatadan dolayı beni marsa götürdü orda astronotlara dair hiçbişi giymeden hep mars yüzey kayası...
  21. 98IamLegend98

DEV ANKET !

herkes craft man craft man craft man yazıp duruyo demekki eskiler hep gitçek yani biz gitçez yeniler gelcek :D
  22. 98IamLegend98

DEV ANKET !

mc de olanlar nefes kesici güzellikler büssürü mod Herobrine (hort geliyo :D @aradabir007 @craft_man ) madenler
  23. 98IamLegend98

DEV ANKET !

onu biliyorumda maynkreft herşeyini terraria dan alıyor onu sevmiyomda minecraft 3D