Arama sonuçlarınız

1. 98IamLegend98

Sunucu nasıl açılmaz / yönetilmez

gazate mi yazcaktım ? siz türkçeyi bozuyosunuz ama gazete ye gaste diyosunuz vişne ye vishne ye diyosunuz çoğu insan türkçeyi bozuyor :D
  2. 98IamLegend98

Ghast kafalı Dev Zombi :D

şunla yaptın dimi /summon Giant {{Riding{{id:Ghast}} bunla yaptığını herkes biliyor!
  3. 98IamLegend98

Sunucu nasıl açılmaz / yönetilmez

nod usları aktive edin! ve duyuruya [Dındınyarcraft] lütfen herkes nod us kullansın! nod us açıktır! kendi gazetenizi yapın! ve gazatenizde dındınyarcraft ip:------ yazın sadece o yazsın ve kısa sürede işinizden olun !
  4. 98IamLegend98

Öğretmen olsaydınız...

BEN BÖYLE BİŞİ YAPMAMDA: tahtaya bilmedikleri bi işlemle soru sorarım derste en kötü çocuğu kaldırırım eğer 3 saniye içinde cevaplamazsa cebine eroin koyarım ve telefon koyarım disipline götürürüm en son derste sigara yakar hemen ilk gördüğüm çocuğun gözlerine sokarım elimde bıçak taşır o...
  5. 98IamLegend98

Öğretmen olsaydınız...

ben çocuklara pc alırdım minecraft oynicanız diye hepsini minecraft prosu yapardım gün boyunca mc oynardık benim sw im olurdu ama hamachi olmazdı kapasitesi 5 çünkü neyse oynardık sonra mc de şunu yapçanız derdim yoksa çikolata veririm derdim yapmayana 15 en sevdiği şeker bide 1 çikolata...
  6. 98IamLegend98

Öğretmen olsaydınız...

var bi görsen deli gibi var foruma veda et dostum!(niye dostum diyomki onu tanımıyom ki(öldürün ama vurmayın))
  7. 98IamLegend98

Sözlük Bölümü Açılmalı

başlıkta belirttim başka sitelerde vardı bende dedimki minecraft türk te de olmalı dedim konu dışı bölümü en uygun yer@craft_man yazayımda daha çabuk cevap gelsin @Bkunkcu @aradabir007
  8. 98IamLegend98

'The Spartan' Bir Zindev Eseri...

hayır her şey oldukça güzel gidiyor :D hiç sarı bücür içermiyor :D üstelik skinsizlere bedava skin :D
  9. 98IamLegend98

Photoshop ' da çizdiğim güzel bir Steve kafası :)

ben ağzına ve gözlerine önem verdim
  10. 98IamLegend98

Hoşçakalın

o ayrılırsa benim beynimde olanlardan biri 12,,:}}Crash}{Report}}İd:Todeskeksgidiyor}},,,,, kısaca beynim patlar :Donu özlicez anamızın ölümünden sonraki en kötü şey baba ölümü o yüzden baba ölümünden sonraki en kötü şey:todeskeks in forumdan gidişi İstiklal marşı açında hüzünlenelim :D ve...
  11. 98IamLegend98

sen bence hayatına bi artı kat:asla 5 dakkada bişi yapma bi artı daha:kimseyi nicki yüzünden 8 yaşındaymış gibi düşünme şimdi 2 ye yükseldin tebrikler :D
  12. 98IamLegend98

Hoşçakalın

ve aramızdan bir en iyi dostumuz daha ayrılır : ((((((((((((((((((((((((((
  13. 98IamLegend98

bu hiç güzel değil görünce nerdeyse kuscaktım lavaboya gitmiştim neden güzel bir diyosun bilmeden
  14. 98IamLegend98

1.7.4 güncellemesi

ekleme konu hortlar bide sitde var koyma https://forum.gamer.com.tr/konu/snapshot-14w02a-b.174820/
  15. 98IamLegend98

Oyuna ilk başladığınızda ilk girdiğiniz sunucu hangisiydi?

ismini hatırlamıyorum ama Cami vardı
  16. 98IamLegend98

//Mars//Adventure Map By TntCraft

eee konunu beğenmedim. nolcak o iş :D kendini benden üstün görme bak ben görmüyorum benimkinde en azından redstone var
  17. 98IamLegend98

//Mars//Adventure Map By TntCraft

sana tek cevabım var yani çıkması hakkında bi sorunum var
  18. 98IamLegend98

Türkiye'nin En İyi Mapları!

1+ yapmaları spam.
  19. 98IamLegend98

Türkiye'nin En İyi Mapları!

AMA beğenseler adama beğenii toplamasında yardımcı olmuş olurlar? bi yandanda spam yap? bune
  20. 98IamLegend98

1.7.2 X Ray

bence indirme ben o mod yüzünden 1 en iyi kankamı kaybettim x ray kullanıyodum gold kazıyodum bedrockun ordaydı bedrockun ardındaydı bana nod us kullandığımı söledi bende hayır dedim sonunda itiraf ettim x ray kullanıyom dedim oda ıp ban attı :D
  21. 98IamLegend98

kare kent in kullandığı pluginler

arkadaşlar kare kent i oynayan arkadaşlarımız çok acaba kare kent hangi plugin paketini kullanıyo ?
  22. 98IamLegend98

Geçiş Engelleme

bence engelleme çünkü insanların açlık barı az kalmıştır ölcektir yemeği yoktur öyle atlasınlar
  23. 98IamLegend98

bilgsayarındaki painti kullan daha iyi