Arama sonuçlarınız

1. 98IamLegend98

türkiye genelinde internetin durumu!

aynen ttnet belirli saatlerde gidiyo eskiden ttnet yüzünden pc im şimdi çöpe döndü görsen varya şaşırırsın sinirden öyle vurdumki çöpe döndü :D
  2. 98IamLegend98

18 :D ve profilimdeki yaşa bakmayın işlem yapmaya üşendim :D zaten profilde yazmıyor :D
  3. 98IamLegend98

adventure map...

mc editle yapmış
  4. 98IamLegend98

aynen bi tanıdığım var 8 miydi 9 muydu o yaşlarda mc oynuyo o 9 yaşında diye bizdemi 9 yaşında olcaz ?
  5. 98IamLegend98

En Son Ne Yedin ?

cola içtim
  6. 98IamLegend98

git transformice oyna adamlara yaşlarını sor bakalım kaç dicekler ?
  7. 98IamLegend98

İyi Bir Map Nasıl Olmalı?

önemli deil :)
  8. 98IamLegend98

en son oynadığın oyunda naptın ?

evet başlıkta belirttiğim gibi ama şöyle yapçanız örneğin: wolfteam de bilmem ne oyuncuyu bilmem ne ile öldürdüm ben sölüyorum minecraftta çiftliğe 1 koyun getirmem gerekirken 2 koyun getirdim :d (açgözlülük işte :D )
  9. 98IamLegend98

Yılbaşı çekilişinde kız çıktı Ne alayım yardım edin beyler!!!

Çerçeve al , kız sevgilisinin fotoğrafını saklasın :D
  10. 98IamLegend98

adventure map...

1.sorun: adam pluginle yapmış sen pluginsiz diyosun yani yapamazsın imkansız 2.sorun resourcesini kendin yapmalısın yada ben sana resource hazırlayıp veriym ne dersin?- 3.hem sen creative desin creative de ne saldırcak!
  11. 98IamLegend98

sözümü çalma ben yabancılar gibi 0 küfürlü olun diyom sen içine transformicenin yabancı sörvırını katıp değiştiriyosun aynı okuldaki o inatçı kız gibi fıkra anlattı ama anlatılan fıkradan sadece bi yerini deiştirdi onun gibisin hem benim kabile evim süper lağım :D içerde bi canavar var :(
  12. 98IamLegend98

adventure map...

@MegaPlay bak şimdi mapına özel resource hazırla resourcede saldırtcağın mobun texturesini normal oyuncu gibi düzenle örneğin zombiyi şöyle cool gözleri herobrine gibi beyaz yaparsan olur yani mc edite gerek yok bunun için
  13. 98IamLegend98

arkadaşlar reklamlara bakarsanız altta transformice nin reklamı var :D
  14. 98IamLegend98

En Son Ne Yedin ?

en irenc ikili :D
  15. 98IamLegend98

hop hop adamlar 20 yaşında oyunun prosu
  16. 98IamLegend98

ama 20 yaşındakiler bile oynuyomuş duyduğuma göre ?
  17. 98IamLegend98

arkadaşlar türkiyede internetin durumu çok kötü hep her işi kavgayla bitiriyolar yok malsın yok bilmemnesin geçen transformice oynarken gördüm adam peyniri aldım diye kıskandı ve dediki (sansür) sarıbücür dedi sonra nickini (sansür) dedi işte böyle mc dede durumlar böyle mesela ev yapıyosunuz...
  18. 98IamLegend98

Steve'in Hayatta Kalma Macerası

anketi yorumlamayı unutma!
  19. 98IamLegend98

En Son Ne Yedin ?

balık kraker + cola :D kedimi yedin armutmu yedin köftemi yedin pilavmı yedin pizzamı yedin cola mı içtin onu yazcan
  20. 98IamLegend98

Çocukluğumuzdan Kalma Çocuksu Saflıklarımızı İtiraf Ediyoruz :D

öyle :o:o:o:o:o:o2 yaşından 7 yaşıma kadar 12 13 10 14 yaşındakileri okulu bitirmiş askerliğe gidiyo sanırdım :D ama sonra internet bağımlısı olmaya başlayınca :D pc yi çok iyi bilenlerden ilk 50 ye girdim :D 9 yaşımda ama :D 8 yaşımda örnek nick veriyorum ServorAhmet123 , sana bir şey sorabilir...
  21. 98IamLegend98

Çocukluğumuzdan Kalma Çocuksu Saflıklarımızı İtiraf Ediyoruz :D

:D bu büyükler bizi hiç anlamıyo dimi :D mesela skype den skinin baya cool diyom annemde diyoki küfretme küfretmek ayıp diyor :D ahahahah :D o zamanlar galaxy life olsaydı galaxy life'ıda türk malı zannaederdin asdaasdsasdsdfds
  22. 98IamLegend98

Yardimlar

plugin i bilmesem bile komutu bilirim :D :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD :olgun::olgun::olgun::olgun::olgun::olgun::olgun::olgun::olgun::olgun::olgun::olgun::olgun::olgun::olgun::olgun::olgun::olgun::olgun::olgun::olgun::olgun::olgun::olgun::olgun::olgun: konuyu terk ediyorum ben kaçıyorum...
  23. 98IamLegend98

Yardimlar

yalan sölemee ve plug.dj/mcturk/ e gir orda süper bi şarkı açtım :D