Arama sonuçlarınız

1. 98IamLegend98

Üstteki üye creeper olsaydı ne yapardınız?

üstteki diyo başlığa bak
  2. 98IamLegend98

yılbaşı güncellemesi(sürüm diğil)

her noelde oluyor :) galibaaa
  3. 98IamLegend98

ona kendi tokadımdan atarım ayağa kalkamaz sonra üzerine basarak geçerim geçerken sonra yeterince ayak yemedi diyip başladığım yere üzerine basarak döner sonra üzerine basarak giderim
  4. 98IamLegend98

Flat Map

tunnelers dream daysan öyle olur değilsen .minecraft dosyasını sil ve mc e girip çık ve mc i yeniden indir
  5. 98IamLegend98

@craft_man konu hortladı premium a döndü konu kilit
  6. 98IamLegend98

Santa Claus yaz cracksen eğer premium san novaskin.me den kolayca yapabilirsin :)
  7. 98IamLegend98

one more blocks çalışmam kendim çizdim

başarılar dilerim :)
  8. 98IamLegend98

@al1mert üstteki üye diyo tabikide bol enchli elmas kılıcımı alıp beynine saplar sonra ortasını keser barutları alır kılıcımı yere hızlıca yere saplayıp ordan yürüyerek giderim
  9. 98IamLegend98

beğeni puan ve mesajlarımızı mc de değişik madenler yapalım :D

millet başlıkta belirttiğim gibi önce tablo: mesajlarımız: elmas beğenilerimiz:zümrüt ödül puanlarımız:demir bende söliyim bari :D elmaslarım: 1.028 zümrütlerim: 128 demirlerim:1.390
  10. 98IamLegend98

@Todeskeks todes gelsene bi sen fan çalışmalarıyla ilgileniyosun :D ve paintten nefret ediyosun :D
  11. 98IamLegend98

Başınıza Gelen En Korkunç Olay

benim başıma gelen en korkunc olay: kanepede otururken ve tv izlerken birden elektriklerin kesilmesi ve çok korkmam ve hiç ışığın gelmemesi :( 2.korkunç olay:okuldaki bizim sınıftaki çocuğun kafasından akan kanı görmek :((((((
  12. 98IamLegend98

ohhhhhhhh sağol kank deniyeceğim zaman alacağım sağ ol :)
  13. 98IamLegend98

buy now mu yazıyodu yoksa get minecraft! mı mc in ana sayfasında
  14. 98IamLegend98

bende takcamda ama şu (küfür) mojang sen aldın ya purchase butonuna tıkladığında bi yazı çıktımı ? nasıl aldın ?
  15. 98IamLegend98

Ejderhalara yardım edin!!

millet tıklamayın bitane dragon oyunu var yumurtaları ölmesin diye tıklattırıyo yani sizi kullanıyo tıklamayın yumurtaları ölsün
  16. 98IamLegend98

Rutbeyi tahmin et

(sansür) baksana adam senden önce yazmış!
  17. 98IamLegend98

Rutbeyi tahmin et

doğru alttaki üye obsidyen madencisi rütbeli @CreEeP RuNnNNnNN
  18. 98IamLegend98

gimp in varsa git 1080p yap yoksa @Todeskeks ten iste
  19. 98IamLegend98

youtube style'da minecraft :)))))))))))

en son da felix ölcek :D
  20. 98IamLegend98

yılbaşı güncellemesinden :))))))))))
  21. 98IamLegend98

Rutbeyi tahmin et

GT-I9300 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi deill alttaki üye @quarizmat
  22. 98IamLegend98

one more blocks demek gökyüzünden katman kayasına kadar tüm blokların çizimidir
  23. 98IamLegend98

millet birkaçgün önce sandıklar hediye kutusu oldu kış gelince tüm sürümler için olarak sandıklarda güncelleme oldu küçük sandıklar yeşil hediye kutusu uzun olanlar kırmızı oldu yurt dışında noel bitince bu güncelleme gidecek benim modlarım var ama modların hiçbiri öyle yapmıyor resource de...
  24. 98IamLegend98

arkadaşlar one more blocks un nolduğunu bilmeyen arkadaşlar var onlara anlatıyorum: ben ne bileyim yaaaaaaaannnndex miyim? rahatsız etmeyin çocuğu forumdaki destek bölümünden minecraft destek e açın ağacı bilerek öyle yaptım bazen öyle ağaçlar olabiliyor işte resim iyi kötü yorumlara...