Arama sonuçlarınız

1. 98IamLegend98

Story or History

Bu seferki sazanı büyük tuttum @Zangow :D ah dostum! beni kandırrdın!
  2. 98IamLegend98

Story or History

Herobrine kafası pişiyor.Koyuncada canlanıyor gerçek gidin deneyin. hangi sürümde oluyor ? hangi sürümde oluyor bu?
  3. 98IamLegend98

Evinizi nere kurarsınız?

6 kere yürüyerek 5 kez gamemode açarak :D
  4. 98IamLegend98

BoxCraft + Faithful 1.6.X TexturePack

insan destekliyosa bi beğeni atar:D
  5. 98IamLegend98

BoxCraft + Faithful 1.6.X TexturePack

resim eklmezsen kimse indirmez
  6. 98IamLegend98

Evinizi nere kurarsınız?

ama herzaman gamemode açmam :D bazen yürüyerek bulurum
  7. 98IamLegend98

([soru] MCEdit nasıl mapıma yükleyebirim ?

aaa bende 1.6.2 de yapıyodum sağol :D ondan değilsede tp i yanlış yapıyom heralde :D
  8. 98IamLegend98

Oyuna İlk Başladığınızda Yaptığınız Çömezlikler :D

ben oyuna prefesyonel olarak başladım başlamadan önce videolar izledim taktikler okudum... tabi bazı acemililiklerimde vardı :D
  9. 98IamLegend98

Minecraft Benzeri Oyunlar

oke şimdi google amcanın evine uğruyorum edit: sordum amcaya ama terraria şuymuş ne lan bu
  10. 98IamLegend98

Büyütücü 3 geldi boss bölgesi var!(4 e geçiş için)(4le birlikte yapılıyor o yüzden 2 güncelleme)

büyüteç bossu mapın ana karakteride ondan üstelik siteme tıklarsan sevinirim :) derken...
  11. 98IamLegend98

Minecraft Benzeri Oyunlar

resim gönder
  12. 98IamLegend98

Büyütücü 3 geldi boss bölgesi var!(4 e geçiş için)(4le birlikte yapılıyor o yüzden 2 güncelleme)

arkadaşlar biz aslında 4 ü yapıyoduk 3 ü 4 e geçmek için yaptık 2 görev var yani 1.6.4 ün 1.7.2 ye geçilmesi için yapılması gibi :D size 4 te olabilidiğince iyi yapçaz 5 te söz daha iyi 4 ü @mahmut 2121 le yapıyoruz sonrasınıda neyse yenilikler: büyütücü 3 yenilikileri: -boss arena eklendi...
  13. 98IamLegend98

Staircase, Minecraft evreninde karşılaşabileceğiniz en korkunç Minecraft haritasıdır

ama ben kapattım ve thepreffesionalın çevirdiği şarkıları açtım :D
  14. 98IamLegend98

Staircase, Minecraft evreninde karşılaşabileceğiniz en korkunç Minecraft haritasıdır

indir bence hiç korkmuyosun sadece sesi kapat :)
  15. 98IamLegend98

:D onu herkes yapıyor :D ama ben değil :D
  16. 98IamLegend98

Enderdragon kesme taktiği

Arkadaşlar bugün size enderdragon kesme taktiğini anlatacağım öncelikle gerekli olanlar listemize bakalım neyimiz eksikmiş neylerimiz tamammış: listeye eklemeyi unutmuşum bide elmas kazma taktik: öncelikle geldiğinizde enderdragon sizi fark etmeden yada herhangi bir enderman bütün...
  17. 98IamLegend98

Köylüleri Kurtar. Acele Et.!!!

aslında ben :D diye gülüyorum çok güldüğümde XD aşırı güldüğümde .D yani göz düşmüş gülmekten .DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
  18. 98IamLegend98

Enderman ve steve (çok güzel!!!)

admine dayak attım kardeşim :) yenilikler aslında ben ekimde kaydolmadım bi hata oluştu ondan
  19. 98IamLegend98

sen beni yanlış anladın ben insanlarla alay etmiyorum üstteki mesajımı okumanı öneriyorum :domuz:
  20. 98IamLegend98

Önemli OKUMADAN GEÇME !

bence yapın süper olur ama @Kadir Secil kitabı nerden alabileceğiz ?
  21. 98IamLegend98

sadece ama sadece enderman cicidir zombi cici değildir
  22. 98IamLegend98

sende 1.7.2 launcher kullan anjocaodio güzel değil hem sürüm oldu 1.7.2 sen hala 1.5.2 :D ben buna göbeğimle gülerim XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
  23. 98IamLegend98

dostum witherli yerde sen yapabilirdin tek yapman gereken konuşmaya /gamerule mobGriefing false yazmak o zaman hiçbiyeri patlatmaz
  24. 98IamLegend98

11 saniyede o yu bulalım

güzel hile yapmak güzel değil hile pişmanlıktır çünkü :D gerçi ben bunu diyom bide hile yapıyom :D