Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
koyardımda bende solar survival map var(idi) ama sonra bi uzayın boşluğuna düştüm bum bütün itemler gitti :D sonrada ben sinirlenip solardan çıktım sonra solar survivalı sildim
arkadaşlar benim kanalımda videolarıma en az 10 kişi bakıyor bunları nasıl arttırabilirim ? oysaki çok emek çekiyorum söylerseniz oyun içi videolar koycam nolur yardım
onu ben yaptım zaten ve bir hikayeli mine imator çalışması yapıyorum bide ben animasyon yapmak istiyorum animasyonlar scheamitc le kaydediliyo ya neyle aç diycem ?
Siz de bize katılın!
392 bin üye ile şüphesiz Türkiye'nin en büyük oyuncu forumuyuz; foruma kaydolarak Minecraft, GTA, CS: GO, LoL, PUBG ve diğer tüm oyunlar hakkında soru sorabilir, bilgi alabilir ve paylaşım yapabilirsiniz. Kaydolmak için tıklayın.
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.