Arama sonuçlarınız

1. 98IamLegend98

sarı bücür

skin dünyası başka biyerde oraya sarı bücürü yükledim üstelik arkadaşlar artık kavga etmeyelim siz gidin kendi konunuzu açın örneğin minecraft tv de orda vatanızı kurun bizim vatana saldırmayın bu kadar basit yaw...
  2. 98IamLegend98

sarı bücür

evet kralımız o sadece ben skin yüklüyodum skin dünyasına
  3. 98IamLegend98

sarı bücür

öyle bi mesaj yokki yenileyip tekrar bakbakın arkadaşlar sarı bücürü övdüm üstelik elmas tacıda var:
  4. 98IamLegend98

sarı bücür

orkılın you magmaşot!
  5. 98IamLegend98

sarı bücür

bende slogan olsun diye profilime reklam yazmışım demekki :D
  6. 98IamLegend98

sarı bücür

aynen slogan bu ama artık havası kaçıyor değiştirmemiz lazım
  7. 98IamLegend98

ocak yapımı ve pişirme rehberi

bende taş oldu skyblocktaydım küs olduğum biriyle evin içine girdim odunu pişircektim kömür için taş oldu
  8. 98IamLegend98

sarı bücür

okey ve sarı bücür hakkında bi mesajım var GÖRMEK İÇİN ÜSTÜME TIKLA
  9. 98IamLegend98

ocak yapımı ve pişirme rehberi

çünkü odun kömürü kalktı odunu pişirsekte taş oluyo
  10. 98IamLegend98

sarı bücür

bu skin yüzünden kıdemli üye olmakmı? iyiymiş ama kıdemli üyelik paralı olsada ben skin yüzünden kıdemli üye olsam yalan söylemek günah olur o yüzden inan%100 gerçeği sölüyorum isterdim fakat bi yandanda istmezdim ama alışırdım o yana alışamayacağım yan: sürekli yazım kurallarına uymak neyse...
  11. 98IamLegend98

sarı bücür

sefasını çekmek nedir
  12. 98IamLegend98

sarı bücür

evet ben süperpro yum ve biliyoruma ama bu konuda endermanların lideri sarı bücürdür
  13. 98IamLegend98

sarı bücür

hey sarı bücüre öyle konuşma buda sana ders olsun
  14. 98IamLegend98

sarı bücür

ar ne devamını söle bari
  15. 98IamLegend98

sarı bücür

kafa aynı burda gözükmüyo onun yerine notch tan hediye istesem? sen: aaa evet tabi olur bu benim aklıma niye gelmedi ben: teşekkür ederim ama nickimi yazıyom girmiyo sen:oraya nickini değil mail adresini yazcan ben:sağol pnp
  16. 98IamLegend98

sarı bücür

bana premium hesap parasız nasıl elde etçeğimi söle nolur tek istediğim o kendi yaptığım skin
  17. 98IamLegend98

sarı bücür

aynen @Oxuruk abi sabitlermisin konuyu
  18. 98IamLegend98

sarı bücür

o zaman siz başka yere gidin biz burda kalalım ateş kes ilan ediyorum vatanımıza saldırmayın
  19. 98IamLegend98

sarı bücür

arkadaşlar anlaşalım artık sarı bücürü sevmeyenler gitsin yeşil bücür yapsın sevenler burda kalsın bu kadar basit işte :) aynen ben kullanmak istiyorum kendi yaptığım skini ama premiumum yok :(
  20. 98IamLegend98

çok duygulandım arkadaşlar :')

arkadaşlar @Kaan697 arkadaşımız ben adminlerden sarı bücür rütbesi kazanmıştım onun adına bi video çekmiş bana yolladı çok duygulandım işte video
  21. 98IamLegend98

sarı bücür

evet SBKD (Sarı Bücürü Koruma Derneği) ni duymadınmı?
  22. 98IamLegend98

sarı bücür

hiç önemli değil :)
  23. 98IamLegend98

sarı bücür

minecraft ıd'ın ne bende premium olmadığım için