Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
öyle bişi belki çıkabilir ama dağınık uğraşanlar için nolcak? hiç düşündümü? üstelik ben sarı bücür rütbesindeyim oxuruk beni böyle yaptı 1 hafta boyunca :)neyse ben gaçar
nickin ne minecraftta bende deniyim
niye onunla dalga geçelimki o benim eski kankamdı taki yasaklana kadar dediki beni boş boş bildirip yasakladınız dedi sonra aramızda küfürlü bi kavga çıktı ağır küfürlü sonra küstük
o ben değilim XXspideryasinXX veya spideryasin vb gibileirni tanımıyorum ve adminler galibaa her konumda benle dalga geçiyo gören adminler alınmasınlar öle diye düşünüyorum....bak bende sarı bücür oldum birazdan nickimde öle olcak :)
:yaprak::yaprak:
:yaprak::yaprak::yaprak:
:yaprak::yaprak::yaprak::yaprak:
:odun:
ve hatırladımki burası o yer değil bunu forum oyunlarına açmalısın arşiv e al @craft_man
Siz de bize katılın!
392 bin üye ile şüphesiz Türkiye'nin en büyük oyuncu forumuyuz; foruma kaydolarak Minecraft, GTA, CS: GO, LoL, PUBG ve diğer tüm oyunlar hakkında soru sorabilir, bilgi alabilir ve paylaşım yapabilirsiniz. Kaydolmak için tıklayın.
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.