Arama sonuçlarınız

1. 98IamLegend98

Bence forum rütbeleri şöyle olsun

adminlerle benim aramda ve duyan bi kaç kişi arasında
  2. 98IamLegend98

hayır bu rütbe benim rütbem
  3. 98IamLegend98

MİNECRAFT KASIYOR !!!! (BİLGİSAYARIN ÖZELLİKLERİNİ YAZDIM)

Hayde Eyvallah sorun çıkarsa çağır
  4. 98IamLegend98

MİNECRAFT KASIYOR !!!! (BİLGİSAYARIN ÖZELLİKLERİNİ YAZDIM)

o zaman benim gb ımda olan 4gb alcan zorunlu
  5. 98IamLegend98

öyle bişi belki çıkabilir ama dağınık uğraşanlar için nolcak? hiç düşündümü? üstelik ben sarı bücür rütbesindeyim oxuruk beni böyle yaptı 1 hafta boyunca :)neyse ben gaçar
  6. 98IamLegend98

sarı bücür

kaçma yaw! sarı bücür üstelik beni 2 haftalığına minecrafttürkte sarı bücür rütbesine daldırdı :D
  7. 98IamLegend98

sarı bücür

Beyin Koruma Sistemi Başlatıldı Lütfen Spider_Yasin'e 10 Saniye boyunca mesaj atmayınız.... geri sayım 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 artık yzabilirisiniz
  8. 98IamLegend98

havada duran kum! (gerçek!)

adminler resimlerle oynuyo :D textureyle görünmez blok değil bu ama mimar saicon yalan yada fake(sahte) değildir
  9. 98IamLegend98

sarı bücür

yok ama ben hala mimardan minecraft hesabı adını bekliyorum kullanmak için benimki premium değil kullanamıyorum
  10. 98IamLegend98

sarı bücür

hayır olamaz :ecehver:
  11. 98IamLegend98

sarı bücür

aynen pardon
  12. 98IamLegend98

sarı bücür

nickin ne minecraftta bende deniyim niye onunla dalga geçelimki o benim eski kankamdı taki yasaklana kadar dediki beni boş boş bildirip yasakladınız dedi sonra aramızda küfürlü bi kavga çıktı ağır küfürlü sonra küstük
  13. 98IamLegend98

sarı bücür

o ben değilim XXspideryasinXX veya spideryasin vb gibileirni tanımıyorum ve adminler galibaa her konumda benle dalga geçiyo gören adminler alınmasınlar öle diye düşünüyorum....bak bende sarı bücür oldum birazdan nickimde öle olcak :)
  14. 98IamLegend98

sarı bücür

sarı bücür haftası ilan edildi yuppi büyülemedim adminler benle şakalaşmayı seviyo adminlerin gözündeyim galiba :)
  15. 98IamLegend98

derken?ne demek istedin derken diyom @Tario76 üstelik sana komik cevabım hemde swf le görmek için Tıkla
  16. 98IamLegend98

evet arkadaşlar inanmicaksınız ama havada duran kum yaptım işte kanıtı
  17. 98IamLegend98

sarı bücür

teşekkür ederim :yaprak::yaprak::yaprak: :yaprak::yaprak::yaprak::yaprak: :yaprak::yaprak::yaprak::yaprak::yaprak: :odun: :odun: :odun: :odun: 1 indiri diyo senmi indirdin?
  18. 98IamLegend98

Smileylerle eşya yapalım.

skinlere girip benim yaptığım skini bulup yorumlarmısın :notch:
  19. 98IamLegend98

kendi yaptığın şeyi nasıl bilmiyon
  20. 98IamLegend98

:yaprak::yaprak: :yaprak::yaprak::yaprak: :yaprak::yaprak::yaprak::yaprak: :odun: :odun: :odun: :odun: ve hatırladımki burası o yer değil bunu forum oyunlarına açmalısın arşiv e al @craft_man
  21. 98IamLegend98

Gördüğüm en modern resource pack !!

sizin için en güzel resorce pack ı araştırdım tıkla gör