Arama sonuçlarınız

1. Salturbone

Youtube Banner Hangi program ile yapılır?

Bilmemek de ayıp değil öğrenmemek de, ayıp olan bilmediğin bir konu hakkında yanlış yorumlar yapmaktır... (İmzamdan alıntıdır) Biri sana "java biliyor musun ?" diye sorduğunda "Bilmiyorum" dediğinde ayıp olmaz ama değil mi ? Çünkü herkesin bilmesi şart değildir bu bilgiyi... Şimdi imzamda da...
  2. Salturbone

Ben :P (Fotoğrafım)

Bakımsız saç ? 3 yıldır taradığımı hatırlamıyorum. O kadar gür ki çok havalı bir görüntü oluşturuyor ^_^
  3. Salturbone

[YARDIM]SETBLOCK

setblock <kordinat> <blok adi(id değil adı)> destroy
  4. Salturbone

Youtube Banner Hangi program ile yapılır?

Neden ? neden ? neden ? milletimiz bu kadar cahil (tamam akıllı insanlar da var vurmayın -_-) ! Bir an sadece youtube banner yapabilecek bir program aradığınızı bile düşündüm yani -_- Dev Not: Photoshop bir resim düzenleme programıdır. resim yapmak için lütfen paint.net tercih ediniz -_-
  5. Salturbone

Soru ?

evet yükleyebilirsin. Ama tavsiyem oyunu yedek alıp bilgisayarına atman. yoksa çok uzun sürebiliyor internet hızın düşükse :'(
  6. Salturbone

Bf 3

Ben kullanıyorsam kaldı demektir :P
  7. Salturbone

O bacak değil mi o_O
  8. Salturbone

Bf 3

Pnetium Dual Core E5200 2.5Ghz
  9. Salturbone

Bf 3

Bende radeon hd 3450 var, en düşük ayarda oynayabiliyorum. Sadece işlemci yetişemiyor biraz donma oluyor o ayrı konu :'(
  10. Salturbone

Peruk ta bir nevi saç *fesatlaşır...
  11. Salturbone

Helada mı fotoğrafı çektin :'(
  12. Salturbone

Bf 3

İşlemci çok yetersiz. Ram yeter gibi, herhalde 600x400 low(very low değil) ayarda oynatır gibi :'(
  13. Salturbone

Nulled Xenforo Kullanırsam Başıma Neler Gelebilir?

Smf hepsinden daha güzel duruyor :aşık:
  14. Salturbone

testfor komutu sorunsalı

@a tüm oyuncular @r rastgele bir oyuncu @p en yakındaki oyuncu(genelde sistemi başlatan kabul edilir.) @e (1.8) tüm entity'ler testfor @p[r=5] bu komutu örnek gösterirsek 5 blok yakındaki oyuncu olarak bulunur. bu oyuncu konsolda "[@:] found {nick}" şeklinde yazar. bir scoreboard'u kontrol...
  15. Salturbone

dataTaglarla özel mob yaratmak [soru]

10 dk :'( daha doğrusu ilini yazmak içn 10 dk gözden geçirdim. Ancak şu ana kadarki öğrendiklerimi arada farklı şeyler yapmadığımı var sayarsak 4 günde falan. Ancak tecrübelerim ile buraya geldiğimden dolayı 5 ay :'(
  16. Salturbone

@furkan3000 bir ara bak bu arkadaşa :'(
  17. Salturbone

Float'ların sonuna f koyacaksın. yine flat ile aynı değere sahip olanlara f koyacaksın. Textlerde Tırnak, int'lerde ise düz yazacaksın. Gerisini izleyerek anlarsın zaten ^_^
  18. Salturbone

Bu videolara bak ^_^
  19. Salturbone

İşte 1,5 yıldır uğraşmayınca unutuyor insan :D
  20. Salturbone

Saldırdığı mobları ayarlayamıyoruz ama saldırı hasarı attribute ile yapılabilir :'(
  21. Salturbone

Sunucuda Ne Kadar Kişi Varsa Veriyide O Kadar Arttırmak ?

Ben bir tek onu biliyorum malsef :'(
  22. Salturbone

Öneri Lütfen yardım edin.

En stabil sisteme sahip olanı da msi veriyor ama. desene var bi yarış :'(