Arama sonuçlarınız

1. Salturbone

Forumun Havasını Özlemişin Be :)

Ben seni hatırlıyorum abi ^_^ Bi ara bi konuma yorum yapmıştın (ki tek yorum yapan da sendin orası ayrı konu) Neyse tekrar hoşgeldin ^^
  2. Salturbone

bir itemin yapılmasını kayıt eden mod

Öyle bir mod yok diyorum anlamıyor musun :'( Redpower içindeki bir özellik bu senin anlattığın. İnanmıyorsan izle bak; 13:15 İtibariyle izle :'(
  3. Salturbone

Bilgilendirme Moderatör Olmak İsteyenler - Rehber

Zaten bu konuya dikkat ederek demiştim :'( Sunucu yönetimi bölümünde faydalı mesajlarım var :'( Konu dışı bölümü ise en çok konu açtığım bölüm sanırım :'(
  4. Salturbone

Öyle mod yok :'( Red power yükleyeceksin :'(
  5. Salturbone

Evet ama dikkatli incelersen bu modun içinde var o özellik canum :'(
  6. Salturbone

RedPower idi sanırım :'(
  7. Salturbone

Bilgilendirme Moderatör Olmak İsteyenler - Rehber

Hmm. Acaba Sunucu yönetimi veyahut diğer forumlar için başvuru yapsam kabul olur mu ? :ha: (Vırmayın bir şey istemiyrum :'()
  8. Salturbone

Eclipse | Package altına package oluşturamıyorum

Package içinde package olusturamazsin. Package lerde bulubulunan noktalar dizin olarak gösterilir. Ornegin ali/dosyalar/oyunlar dizinine gitmek istiyorsun. Javada bu ali.dosyalar.oyunlar diye geçer. Alt bir klasör oluşturmak için ali.dosyalar.oyunlar.dosyaadi seklinde yapmak gerekir.PC Ye...
  9. Salturbone

Steam Sonbahar İndirimleri

Epic Fail :S
  10. Salturbone

Gta V açarmı ?

Su soğutma diye bir şey var arkadaşım ^_^ Göz ile alakası yok. Hızlı değişimler gözleri bozmaz ancak bilinçaltına işlenir. Ayrıca pek sözlükçülük diyemeyiz. RockstarGames'in son oyunlarında optimizasyon sorunları çok yaşandı. Hatta GTA 4'te önünde istediği kadar sis olsun, ekran kartı onu render...
  11. Salturbone

Gta V açarmı ?

30 fps'e kadar oyunlar ksamaz cnm. 120 fps'den 10-20 fps düşecekse o daha çok dayanır. Ama şu anda hiçbir bilgisayar GTA V 35 FPS yukarı açamaz zaten.Mutlaka optimizasyon sorunları olacaktır ,ki bu da fps'nin stabil olmaması anlamına gelir. sürekli 15-35 arası gelip gider ve ani donmalar yaşanır :'(
  12. Salturbone

Masaüstünüzü Gösterin

Wowowowo mümkündür o_O
  13. Salturbone

Masaüstünüzü Gösterin

Diyor ki. Windows'ta öyle bir özellik yok. Arkaplan için o kutucukları siz oluşturacaksınız (arkaplan resmi üzerinde) sonra logoları onun üzerine yerleştireceksiniz... Anlamış mıyım memur bey :'(
  14. Salturbone

Masaüstünüzü Gösterin

Alun canlarum :'(
  15. Salturbone

Steam Sonbahar İndirimleri

GeForce 740 var. Yani low ayarda 20-30 fps alır :'(
  16. Salturbone

Ödev :S [Sosyal Bilgiler]

Hakaret nerede onu anlamadum :'(
  17. Salturbone

Demek ki sosyal öğretmeni gaddar ama sevecen .-.
  18. Salturbone

Bir sosyalci yapıyor zaten bunu. Diğerleri dediğin gibi .-.
  19. Salturbone

Bizim sosyalciyi ne sanıyorsun sen :'( 11 yıl trakyada eğitim görevi yapmış .-. 1 ödev yapmadık, 2 sayfa daha gerisinden 3 defa .-. 3 kere tekrar edersen disiplin o_O (Bu bize acıdığı hali. Bizimle yaşıt bir oğlu var .-. Arada geliyor o da bizim okula .-.)
  20. Salturbone

7. Sınıf .-. Beni Lise 1'e almaları lazımdı. Akıl ile 1 sınıf, yaş ile 1 sınıf .-.
  21. Salturbone

Ama şimdi bitirirsem sonradan aklıma bitirmediğim bir ödev geldiğinde yapması daha kolay olur. zahmetsüz olur :'(
  22. Salturbone

Hafta sonunu rahat geçirmek dileği ile :'(
  23. Salturbone

herkes Steam Library'sini göstersin!

Ünternette Gabe Newell yazuyur ama .-.
  24. Salturbone

Yanluş mu yazdum :'(
  25. Salturbone

Gabe Newell .-.