Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Çocuklar, az bildiği düşünülüp kenara atılan. Aslında olgun olduğunu zanneden insanlardan bile daha kıvrak zekaya sahip insanlardır. Atalarımız boşuna "Çocuktan al haberi !" dememişler ;)
Ahahahahhah;;Q:WEQWRQWQWEWQR Çok güldüm.
Takmayınca da içime işliyor sen de beni anla, bilmemek de ayıp değil öğrenmemek de, ayıp olan bilmediğin bir konu hakkında yanlış yorumlar yapmaktır...
Evet canım yanıyor. Ülkemizde akıllı diye tabir edeceğimiz parmak ile sayabileceğimiz kadar insan varken çıkıp ben akıllıyım diyerek kendilerini küçük düşüyorüyorlar. Kendilerini küçük düşürmekle kalmayıp karşı tarafın kendilerine olan güvenlerini de sarsıyorlar. Anlayacağın burası büyüyüp de...
Orası sadece tanıtım işte. Benim demek istediğim hem pluginleri tanıtabileceğimiz,hem anlatımlar paylaşabileceğimiz,hem pluginlerimizi anlatımsız bir şekilde paylaşabileceğimiz bir bölüm...
:aşık:
İnsanların özel hayatları sizi ilgilendirmez. Özel hayat ile iş hayatı apayrı şeylerdir...
Bu dediklerime birazcık saygı duysaydınız böyle bir konu açma gereği duymazdınız...
Neyse ki arkadaş seçimimi çok iyi yapıyorum eheheh :D Şu ana kadar arkadaş bildiğim insanların hiç birini ne skype'dan ne de başka bir yerden engellemedim ehehe :D
Coolkinq12: bak kadirberk
Coolkinq12: ben gamemaker ile oyun yapıyorum ve
Coolkinq12: bir koder değil
Coolkinq12: resim çizenim
Coolkinq12: resimleri yapıp
Coolkinq12: oyuna ekliyorum o kadar
Coolkinq12: ve bitek gamemaker kullandım
Coolkinq12: ve sanırım 1 şey daha kullanmıştım ve beceremedim...
Coolkinq12: bak kadirberk
Coolkinq12: ben gamemaker ile oyun yapıyorum ve
Coolkinq12: bir koder değil
Coolkinq12: resim çizenim
Coolkinq12: resimleri yapıp
Coolkinq12: oyuna ekliyorum o kadar
Coolkinq12: ve bitek gamemaker kullandım
Coolkinq12: ve sanırım 1 şey daha kullanmıştım ve
beceremedim...
Siz de bize katılın!
392 bin üye ile şüphesiz Türkiye'nin en büyük oyuncu forumuyuz; foruma kaydolarak Minecraft, GTA, CS: GO, LoL, PUBG ve diğer tüm oyunlar hakkında soru sorabilir, bilgi alabilir ve paylaşım yapabilirsiniz. Kaydolmak için tıklayın.
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.