Arama sonuçlarınız

1. Salturbone

Nasıl Örnek Bir Üye Olunur?

Etkili iletişim. Hmmm. Öğretmenim o kadar kaba bir insan ki her anlattığı şeyin tersini yapasım var. -_-
  2. Salturbone

7 Oyun Yaptığını İddia Eden Coolkinq12_

Sana yanlış yorumlar yaptığını söylemedim. Konuda hedef alınan kişiye yönlendirdim...
  3. Salturbone

Çocuklar, az bildiği düşünülüp kenara atılan. Aslında olgun olduğunu zanneden insanlardan bile daha kıvrak zekaya sahip insanlardır. Atalarımız boşuna "Çocuktan al haberi !" dememişler ;)
  4. Salturbone

Ahahahahhah;;Q:WEQWRQWQWEWQR Çok güldüm. Takmayınca da içime işliyor sen de beni anla, bilmemek de ayıp değil öğrenmemek de, ayıp olan bilmediğin bir konu hakkında yanlış yorumlar yapmaktır...
  5. Salturbone

Neden çocuk olmamalıdır ? Dikkat abi demiyorum neden çocuk olmamalıdır ?
  6. Salturbone

Kendinizi Öldürün

yoğurt yedim. o kadar kötüydü ki *kafasına sıkar...
  7. Salturbone

Evet canım yanıyor. Ülkemizde akıllı diye tabir edeceğimiz parmak ile sayabileceğimiz kadar insan varken çıkıp ben akıllıyım diyerek kendilerini küçük düşüyorüyorlar. Kendilerini küçük düşürmekle kalmayıp karşı tarafın kendilerine olan güvenlerini de sarsıyorlar. Anlayacağın burası büyüyüp de...
  8. Salturbone

Yalan atıyor ama o kadar atıyor ki kendisi bile inanmaya başlamış artık :D
  9. Salturbone

Birkaç Soru

Orası sadece tanıtım işte. Benim demek istediğim hem pluginleri tanıtabileceğimiz,hem anlatımlar paylaşabileceğimiz,hem pluginlerimizi anlatımsız bir şekilde paylaşabileceğimiz bir bölüm... :aşık:
  10. Salturbone

@aradabir007 İsimli Arkadaşın Küfür Rezaleti!

İnsanların özel hayatları sizi ilgilendirmez. Özel hayat ile iş hayatı apayrı şeylerdir... Bu dediklerime birazcık saygı duysaydınız böyle bir konu açma gereği duymazdınız...
  11. Salturbone

Neyse ki arkadaş seçimimi çok iyi yapıyorum eheheh :D Şu ana kadar arkadaş bildiğim insanların hiç birini ne skype'dan ne de başka bir yerden engellemedim ehehe :D
  12. Salturbone

Keşke 2. bir beğen butonu olsaydı :(
  13. Salturbone

@aradabir007 İsimli Arkadaşın Küfür Rezaleti!

Onun @aradabir007 olduğunu nereden biliyorsun o_O
  14. Salturbone

direkt olarak "(küfür)" yazmadın. Küfür ettin ben de küfürleri "(küfür)" yazarak sansürledim...
  15. Salturbone

2 ay önce ben de kendimi böyle hissetmiştim. Aşırı cahilce cevap yazarak sinirlerimi bozuyorlardı -_-
  16. Salturbone

Küfür etmedin mi ? -_-
  17. Salturbone

"(küfür)" yazanların mı küfür edenlerin mi ? A:EQWEQW Uydurmadım. Sakıncalı içerikleri "(küfür)" olarak tanımladım...
  18. Salturbone

Sonuna kadar okudum. Ama neden konu açmadığını hala anlamadım :ha:
  19. Salturbone

Coolkinq12: bak kadirberk Coolkinq12: ben gamemaker ile oyun yapıyorum ve Coolkinq12: bir koder değil Coolkinq12: resim çizenim Coolkinq12: resimleri yapıp Coolkinq12: oyuna ekliyorum o kadar Coolkinq12: ve bitek gamemaker kullandım Coolkinq12: ve sanırım 1 şey daha kullanmıştım ve beceremedim...
  20. Salturbone

Oyun yapımı

Ben, benim hakkımdaki düşüncelerini merak ediyorum ehehe :D
  21. Salturbone

Oyun yapımı

Kaleciyi koyarık o da sorun mu şimdi :alay:
  22. Salturbone

Coolkinq12: bak kadirberk Coolkinq12: ben gamemaker ile oyun yapıyorum ve Coolkinq12: bir koder değil Coolkinq12: resim çizenim Coolkinq12: resimleri yapıp Coolkinq12: oyuna ekliyorum o kadar Coolkinq12: ve bitek gamemaker kullandım Coolkinq12: ve sanırım 1 şey daha kullanmıştım ve beceremedim...
  23. Salturbone

Oyun yapımı

Forvet değil GOL GOL !
  24. Salturbone

Haticeye değil neticeye bakmak lazım ama... Bu arkadaş işin haticesini bile beceremiyor ki !
  25. Salturbone

bu laptop çalışırmı ?

Bir APU al derdim de mobil donanım gerekiyor laptoplar için. yani i don't know...