Arama sonuçlarınız

1. Salturbone

Steam Para Sorunu

Bazı oyunlar ise olduğundan pahalı gözüküyor işte <_<
  2. Salturbone

Steam Para Sorunu

Kampanyayı ben başlatmadım. Tamamen alıntı... Bu sorunlar döviz yüzünden. Adamlar dövize bakmak yerine kafadan hesaplamışlar -_-
  3. Salturbone

Steam Para Sorunu

Steam'in Türkiye'deki oyunculara büyük bir kıyak yaparak, kuru lehimize çevirip oyun fiyatlarını indirdiğini daha önce duymuştuk. Ancak bu rüya kısa sürdü. 1 dolar 1.5 TL'ye çevirilmişti. 112 TL olan Civilization: Beyond Earth indirim ile 70 TL'ye inmişti, ancak bir gün sonra fiyatı 170 TL...
  4. Salturbone

Görüntü Bağdaştırıcı Sürücüsü

Bilmiyorum :( 7 yıllık şeyi aklımda nasıl tutayım :( Daha dün kasanın içini açıp temizledim ekran kartının üzerinde bile yazmıyordu :(
  5. Salturbone

ATI Radeon HD 3400 Series (3450)
  6. Salturbone

Tam anlamadım ama ekran kartı sürücümün internet adresi şu : http://support.amd.com/en-us/download/desktop/legacy?product=legacy2&os=Windows%208%20-%2064
  7. Salturbone

Catalyst Control Center olur kendisi...
  8. Salturbone

Ekran kartı sürücüsünün son güncellemesi 2012'de yapılmış <_<@Alps please help mö :(
  9. Salturbone

Dragon Cave Akımı

O tava markasının yazılışı daha farklı cnms :D
  10. Salturbone

Dragon Cave Akımı

adf . ly de frame banner ile yaparsanız bu işten para bile kazanırsınız hany ihihih :D
  11. Salturbone

Anket - Hangi Browseri Kullanıyorsunuz ?

Zamanında yürümeyi öğretti. Bıraksın biz koşarık ihihih :D
  12. Salturbone

İngilizcemin çok iyi olduğunu söylemedim...
  13. Salturbone

The king Of Google Chrome for Internet Browser !
  14. Salturbone

Mod Kodlama Eclipse Sorunu ! Lütfen İçeri.

İşte bu yüzden aklımdaki oyun fikrini uygulamaya çalışıyorum eheheh :D
  15. Salturbone

En çok şu entity-blocks ve gui'lere başlamak istiyorum. Ve bunları denemek için bile olsa fikir üretemiyorum (danışacak kimse yok. İstanbul sahil herkes cahil mübarek ! (Herkes dediğime bakmayın elbette saygı duyduğum/değer verdiğim/zeki,dahi,profesör nitelikli insanlar var ;)))
  16. Salturbone

Skript Öğretecek Mübarek Aranıyor

Hayır bir akıllı(cahil) arkadaşımız daha katılmış. Schaffer'in adı Karahan. Çok cix bir isim ehehe :D
  17. Salturbone

Görüntü Bağdaştırıcısı (Ekran Kartı) sürücüsü (Driver) yüklenirken her şey düzgün gidiyor ama... CCC (Catalyst Control Center) falanıydı filanıydı her şeyi yükleniyor bir tek ekran kartı sürücüsü (90 MB'lık kod yığınıdır kendisi) yüklenmiyor. Ekran Kartım ; -ATI Radeon HD 3400 Series (3450)...
  18. Salturbone

Böyle kalırsınız işte ehehe :D İmzamı oku direkt olarak hakaret yönlendirmek istemiyorum ihihiih :D
  19. Salturbone

Skript java ile yapılmıyor sallayın ama az sallayın lütfen <_< Eğer ingilizcen iyi ise gayet kolay bir şekilde skript yapabilirsin. Eğer ingilizce kaynaklardan bir şey anlayabiliyorsan bir bak derim. Çünkü türkçe kaynaklarda ayrıntılı anlatım bulamazsın (Gerçi @Schaffer79 yapmıştı ama grup...
  20. Salturbone

Tabii her ayrıntısı ile bilince öyle oluyor sende. Bir konu aç al fikirleri nasıl olsa yaparsın hemen kodlamaya başla. Yanlış anlama atar yapmıyorum ama benim yapabileceğim düzeyde aklıma bir tane atom kadar fikir gelmiyor :/
  21. Salturbone

Bir de bana sor. Fikir bulacam diye ölüyorum :S
  22. Salturbone

Ctrl+S ile kaydedebilirsin ehehe :D
  23. Salturbone

Kırmızı ünlem mi ? Kırmızı X işareti olur genelde. Ünlem eclipse'de sarıdır ;) Ve bir sorun yaratacağını sanmıyorum. Ben de çok karşılaştım ehhehe :D
  24. Salturbone

Pek bir şey değişeceğini sanmıyorum. Shift+Sağ tık mantığı ile aynı nede olsa B) Tavsiyem "temiz kurulum(format)" ile Windows 8.1'e geç B)
  25. Salturbone

Bilgisayarın zararlı yazılımlardan korunmasını sağlayan şeyleri (virüs programı/güvenlik duvarı vs.) kapatıp da kodları tekrar yazmayı dener misiniz ?