Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
KadirBerk=Şahsi adım olur kendisi. Ramazan ayının 26. gününü 27 sine bağlayan gecenin adıdır. (Ki tam bu günde doğmuşumdur...) Berk ise annemin zorudur...
Q:WERQW:EQTQQWQWEQWQWERQR:QRQ:WR:QW:R:QW:RQWRQ:EQWE:QWEQW:EQW:EQW:EQW:EQW:EQW:E:QWE:Q:E:QWE:QWE:QW:EQW
E
Q:We
qwe:
QWe
q.
E.QW.
E.Q
WE.qw
e.
qw
e.
QW.e
Aşırı sesli güldüm :lol:
Ama doğru noktaya değinmişsin hany :D
Arkadaş zaten cevap vermiş. Ama ben de ekleyeyim dedim. Uygulamayı açtığınızda boş bir ekran çıkıyor. yani daha o pencereyi hallettim :)
İndirip bakın 2 kb'dan bir şey olmaz :D
Merhaba,
Şu soruların cevabını toplu bir şekilde almak istedim;
1-PluginTürk forumuna ne oldu ?
2-ModTürk(Yada Benzeri) bir forum açılacak mı ?
3-Sunucu Eklentileri(Plugins) bölümüne eklenti yapanlar için bölüm açılacak mı ?
İyi Forumlar...
Tamamen eclipse(java) kullanarak yapacağım. Aksiyonu okuduğunuz hikayeden sonra başlıyor ;)Kodlamaya başladım ve ilk sürümü yayınladım ! (Kısaca Güncel !)
Siz de bize katılın!
392 bin üye ile şüphesiz Türkiye'nin en büyük oyuncu forumuyuz; foruma kaydolarak Minecraft, GTA, CS: GO, LoL, PUBG ve diğer tüm oyunlar hakkında soru sorabilir, bilgi alabilir ve paylaşım yapabilirsiniz. Kaydolmak için tıklayın.
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.