Arama sonuçlarınız

1. Salturbone

mod yapma

Render Render Render Render Render Render Render Render Render Render Render Render Render Render Render Render Render Render Render Render Render Render Render Render Render Render Render Render Render Render Render Render Render Render Render Render Render Render Render Render Render Render...
  2. Salturbone

Science Of Future | Spoiler | Öneri ve fikirleriniz varsa yapışın.

Bün Ayranümü Tüzlü ve %10 Yağlü severüm. REklüm ölmöse mörköyü büle vörürüm...
  3. Salturbone

Nayür. Ya da Olabülür. I dön't knöw. (He drinking buttermilk)
  4. Salturbone

Büncü modün adü "Alicho Bilimi(İngilizcesi)" olmalüydü...
  5. Salturbone

mod yapma

Zaten saldırıyorlar ?
  6. Salturbone

mod yapma

Hayır. Modun Source dosyalarının elinde bulunması gerek...
  7. Salturbone

mod yapma

evet. Hatta çalışmaz. Çünkü mobların hepsi ana class odsyasına bağlıdır. Oyuna girişleri ana class dosyasından yapılır. Bunu yapabilmen için ana class dosyasını editlemen gerek...
  8. Salturbone

mod yapma

Hata verir. Hatta olasılık değil direkt kesin olarak hata alırsın. Çünkü jar dosyasının kendi kodları var ve bu kodları içindeki dosyalarını değiştirerek bozabilirsin...
  9. Salturbone

Bana konu bulun

Minecraft evreni/ gizemleri (Bilinmeyenler değil !)
  10. Salturbone

mod yapma

class formatını java yapamazsın. java formatını class yaparsın...
  11. Salturbone

mod yapma

.java formatı...
  12. Salturbone

mod yapma

class formatında olması için işlemlerden geçmesi gerekiyor ^_^
  13. Salturbone

mod yapma

techne ile mod yapılmaz ! Anla artık ! İlla ki mod yapmak istiyorsa Harita ve mod yapımı dersleri bölümüne bak...
  14. Salturbone

mod yapma

Evet techne sadece modeller için ;) Açtum no problema
  15. Salturbone

mod yapma

Nayur. Dizimi izliyorum. Bu arada konu kirlenmesin mümkünse özelden ya da sykpe'dan yaz...
  16. Salturbone

mod yapma

Ne diyirsın arkidiş ?
  17. Salturbone

mod yapma

Ben sana abi demedim zaten :D
  18. Salturbone

mod yapma

Şimdi benim profilime gir ve bana ne kadar hayran olduğuna dair bir mesaj at <_< (I HATE abiS)
  19. Salturbone

mod yapma

Lan her şeyi benim üzerime yıkmayın ! Bu konuya mesaj yazmaktan dizimi izleyemedim <_< @AlichosTR el atıver...
  20. Salturbone

mod yapma

Varolan bir bloğu kopyalamak yerine o bloğu 0'dan yapmak çok daha kolay inan bana ;) Onun dışında istediğin herhangi bir mobun modelini değiştirebiliyorsun ancak bayağı karmaşık bir durum <_<
  21. Salturbone

mod yapma

Malesef. 1 Mobun ayarları için (Hemde inanılmaz basit bir mobu) günlerce uğraştım...
  22. Salturbone

mod yapma

nayur... Daha o işin Render'i var (@AlichosTR mize yazık değil mi aS:DAS) texture var ohhoooooo bir ekip olmadan mob yapmaya kalkışmak biraz saçma ve sabır meselesi ;)
  23. Salturbone

mod yapma

Mcreator ilk başlarda heves meselesi olarak heyecanlandırabiliyor. Ancak sonraları acayip bir bunalım yaşıyorsun. Eclipse ise bembeyaz ekran üzerinde mavi/siyah yazılar çok cix :ADAS
  24. Salturbone

mod yapma

The King Of The Eclipse for Minecraft Mod ! Kodlar her ne kadar bazı yerlerde karmaşıklaşsa da el emeği (@AlichosTR style !)
  25. Salturbone

mod yapma

Hayır sadece model yapabilirsin moblar ve bloklar için. Mod yapmak bir hayat felsefesidir (dur yanlış yere gittim :ASDSA). Mod yapabilmek için Mcreator ya da Eclipse kullanmalısınız...